Сирний пиріг з вишнею
Сир чудово поєднується з фруктами і ягодами – з даних продуктів виходять просто чудові десерти. Сирний пиріг з вишнею – пряме тому підтвердження. Він виходить ніжним, легким і дуже смачним. Рецепти його приготування читайте нижче.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 220 г;
вершки – 1 ст. ложка;
розтоплене вершкове масло – 110 г;
яйця – 1 шт.;
цукровий пісок – 25 г;
сіль.
Для начинки:
вершки 150 г;
цукор – 150 г;
вишня – 250 г;
сир – 250 г;
крохмаль картопляний – 25 г;
яйця – 2 шт.;
ванілін.
Приготування
Вершки з'єднайте з сіллю, цукром, яйцем і хорошенечко це все перемішуємо вінчиком. Вливаємо попередньо розтоплене і охолоджене масло і знову розмішуємо. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Воно виходить досить м'яким. Форму змащуємо маслом і розподіляємо по ній тісто, обов'язково формуємо бортики. Ставимо його в холодильник на півгодини. А самі в цей час займаємося начинкою: вершки, сир, цукор, крохмаль, ванілін і яйця збиваємо блендером до однорідності. Вишню моєму, видаляємо кісточки і складаємо ягідки в друшляк, щоб зайва рідина скла. Виймаємо Форму з холодильника, викладаємо на неї рівним шаром сирну начинку і вишеньки. При 180 градусах пиріг витримуємо в духовці близько 55-60 хвилин.
Інгредієнти:
сир – 550 г;
розпушувач – 5 г;
манка – 60 г;
цукор – 120 г;
курячі яйця – 3 шт.;
вишня – 240 р.
Приготування
Цукор і яйця з'єднуємо і перемішуємо. Додаємо сир, розпушувач, манку, сіль і знову перемішуємо до стану однорідної маси. Мультиварочную каструльку змащуємо олією, викладаємо в неї підготовлене тісто, а далі викладаємо вишні. Якщо ж ми беремо заморожену вишню, то її можна додавати прямо в тісто. Попередньо розморожувати не треба. В режимі «Випічка» готуємо наш пиріг 60 хвилин.
Інгредієнти:
м'який сир – 500 г;
яйця – 2 шт.;
йогурт – 120 г;
борошно – 70 г;
банани – 4 шт.;
розпушувач – 5 г;
вишня без кісточок – 270 р.
Приготування
Сир з'єднайте з йогуртом, додаємо цукор, яйця і хорошенечко перетираємо. Потім всипаємо борошно і перемішуємо. В сирно-йогуртове тісто вводимо бананове пюре і знову збиваємо. Вишню також відправляємо в тісто і перемішуємо. Масу викладаємо у форму і випікаємо наш пиріг з сирного тіста з вишнею близько години при 160 градусах.
Сирний пиріг з вишнею – рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Вершки з'єднайте з сіллю, цукром, яйцем і хорошенечко це все перемішуємо вінчиком. Вливаємо попередньо розтоплене і охолоджене масло і знову розмішуємо. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Воно виходить досить м'яким. Форму змащуємо маслом і розподіляємо по ній тісто, обов'язково формуємо бортики. Ставимо його в холодильник на півгодини. А самі в цей час займаємося начинкою: вершки, сир, цукор, крохмаль, ванілін і яйця збиваємо блендером до однорідності. Вишню моєму, видаляємо кісточки і складаємо ягідки в друшляк, щоб зайва рідина скла. Виймаємо Форму з холодильника, викладаємо на неї рівним шаром сирну начинку і вишеньки. При 180 градусах пиріг витримуємо в духовці близько 55-60 хвилин.
Сирний пиріг з вишнею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Цукор і яйця з'єднуємо і перемішуємо. Додаємо сир, розпушувач, манку, сіль і знову перемішуємо до стану однорідної маси. Мультиварочную каструльку змащуємо олією, викладаємо в неї підготовлене тісто, а далі викладаємо вишні. Якщо ж ми беремо заморожену вишню, то її можна додавати прямо в тісто. Попередньо розморожувати не треба. В режимі «Випічка» готуємо наш пиріг 60 хвилин.
Сирно-банановий пиріг з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Сир з'єднайте з йогуртом, додаємо цукор, яйця і хорошенечко перетираємо. Потім всипаємо борошно і перемішуємо. В сирно-йогуртове тісто вводимо бананове пюре і знову збиваємо. Вишню також відправляємо в тісто і перемішуємо. Масу викладаємо у форму і випікаємо наш пиріг з сирного тіста з вишнею близько години при 160 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Віденський пиріг з вишнею
Ніжний ягідний пиріг, який готується дуже просто і з доступних продуктів. Тим більше влітку, коли можна частіше балувати своїх рідних цій чудовій
Пиріг з замороженої вишнею
Ідеальна начинка для пирога – соковиті ягоди і фрукти. Особливо хороша вишня. Вона володіє достатньою солодкістю в поєднанні з приємною кислинкою.
Пиріг з вишнею на швидку руку
Вишневий пиріг — прикрасить будь-який стіл. В домашню випічку господиня завжди вкладає душу. Іноді бувають такі ситуації, коли гості приходять
Листковий пиріг з вишнею
Найшвидший варіант пирога - десерт з готового листкового тіста. Начинку можна вибрати будь-яку, але ми розповімо про солодкому варіанті - пиріг з
Пісочний пиріг з вишнею
Ще один різновид вишневого пирога - пісочний. Готується він дуже просто, швидко, і не вимагає великих кулінарних талантів. Для його випікання вам
Клафуті з вишнею
Клафуті - це дивовижний французький десерт, який чимось нагадує нашу запіканку. Різновидів цього ласощі досить багато. І сьогодні розповімо, як