Сир чудово поєднується з фруктами і ягодами – з даних продуктів виходять просто чудові десерти. Сирний пиріг з вишнею – пряме тому підтвердження. Він виходить ніжним, легким і дуже смачним. Рецепти його приготування читайте нижче.
Сирний пиріг з вишнею – рецепт
Інгредієнти: Для тіста:
борошно – 220 г; вершки – 1 ст. ложка; розтоплене вершкове масло – 110 г; яйця – 1 шт.; цукровий пісок – 25 г; сіль. Для начинки:
вершки 150 г; цукор – 150 г; вишня – 250 г; сир – 250 г; крохмаль картопляний – 25 г; яйця – 2 шт.; ванілін. Приготування Вершки з'єднайте з сіллю, цукром, яйцем і хорошенечко це все перемішуємо вінчиком. Вливаємо попередньо розтоплене і охолоджене масло і знову розмішуємо. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Воно виходить досить м'яким. Форму змащуємо маслом і розподіляємо по ній тісто, обов'язково формуємо бортики. Ставимо його в холодильник на півгодини. А самі в цей час займаємося начинкою: вершки, сир, цукор, крохмаль, ванілін і яйця збиваємо блендером до однорідності. Вишню моєму, видаляємо кісточки і складаємо ягідки в друшляк, щоб зайва рідина скла. Виймаємо Форму з холодильника, викладаємо на неї рівним шаром сирну начинку і вишеньки. При 180 градусах пиріг витримуємо в духовці близько 55-60 хвилин.
Сирний пиріг з вишнею в мультиварці
Інгредієнти: сир – 550 г; розпушувач – 5 г; манка – 60 г; цукор – 120 г; курячі яйця – 3 шт.; вишня – 240 р. Приготування Цукор і яйця з'єднуємо і перемішуємо. Додаємо сир, розпушувач, манку, сіль і знову перемішуємо до стану однорідної маси. Мультиварочную каструльку змащуємо олією, викладаємо в неї підготовлене тісто, а далі викладаємо вишні. Якщо ж ми беремо заморожену вишню, то її можна додавати прямо в тісто. Попередньо розморожувати не треба. В режимі «Випічка» готуємо наш пиріг 60 хвилин.
Сирно-банановий пиріг з вишнею
Інгредієнти: м'який сир – 500 г; яйця – 2 шт.; йогурт – 120 г; борошно – 70 г; банани – 4 шт.; розпушувач – 5 г; вишня без кісточок – 270 р. Приготування Сир з'єднайте з йогуртом, додаємо цукор, яйця і хорошенечко перетираємо. Потім всипаємо борошно і перемішуємо. В сирно-йогуртове тісто вводимо бананове пюре і знову збиваємо. Вишню також відправляємо в тісто і перемішуємо. Масу викладаємо у форму і випікаємо наш пиріг з сирного тіста з вишнею близько години при 160 градусах.