Вернуться назад Распечатать

Сирний пиріг з вишнею

Сирний пиріг з вишнею
Сир чудово поєднується з фруктами і ягодами – з даних продуктів виходять просто чудові десерти. Сирний пиріг з вишнею – пряме тому підтвердження. Він виходить ніжним, легким і дуже смачним. Рецепти його приготування читайте нижче.

Сирний пиріг з вишнею – рецепт


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно – 220 г;

  • вершки – 1 ст. ложка;

  • розтоплене вершкове масло – 110 г;

  • яйця – 1 шт.;

  • цукровий пісок – 25 г;

  • сіль.


  • Для начинки:

  • вершки 150 г;

  • цукор – 150 г;

  • вишня – 250 г;

  • сир – 250 г;

  • крохмаль картопляний – 25 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • ванілін.


  • Приготування
    Вершки з'єднайте з сіллю, цукром, яйцем і хорошенечко це все перемішуємо вінчиком. Вливаємо попередньо розтоплене і охолоджене масло і знову розмішуємо. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Воно виходить досить м'яким. Форму змащуємо маслом і розподіляємо по ній тісто, обов'язково формуємо бортики. Ставимо його в холодильник на півгодини. А самі в цей час займаємося начинкою: вершки, сир, цукор, крохмаль, ванілін і яйця збиваємо блендером до однорідності. Вишню моєму, видаляємо кісточки і складаємо ягідки в друшляк, щоб зайва рідина скла. Виймаємо Форму з холодильника, викладаємо на неї рівним шаром сирну начинку і вишеньки. При 180 градусах пиріг витримуємо в духовці близько 55-60 хвилин.

    Сирний пиріг з вишнею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • сир – 550 г;

  • розпушувач – 5 г;

  • манка – 60 г;

  • цукор – 120 г;

  • курячі яйця – 3 шт.;

  • вишня – 240 р.


  • Приготування
    Цукор і яйця з'єднуємо і перемішуємо. Додаємо сир, розпушувач, манку, сіль і знову перемішуємо до стану однорідної маси. Мультиварочную каструльку змащуємо олією, викладаємо в неї підготовлене тісто, а далі викладаємо вишні. Якщо ж ми беремо заморожену вишню, то її можна додавати прямо в тісто. Попередньо розморожувати не треба. В режимі «Випічка» готуємо наш пиріг 60 хвилин.

    Сирно-банановий пиріг з вишнею


    Інгредієнти:

  • м'який сир – 500 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • йогурт – 120 г;
  • Сирний пиріг з вишнею

  • борошно – 70 г;

  • банани – 4 шт.;

  • розпушувач – 5 г;

  • вишня без кісточок – 270 р.


  • Приготування
    Сир з'єднайте з йогуртом, додаємо цукор, яйця і хорошенечко перетираємо. Потім всипаємо борошно і перемішуємо. В сирно-йогуртове тісто вводимо бананове пюре і знову збиваємо. Вишню також відправляємо в тісто і перемішуємо. Масу викладаємо у форму і випікаємо наш пиріг з сирного тіста з вишнею близько години при 160 градусах.