Пиріг з замороженої смородини
Іноді хочеться побалувати себе шматочком апетитною випічки. Пиріг з замороженої смородини чудово підійде для задоволення бажань такого роду, а приготувати його досить просто і продукти, необхідні для цього доступні круглий рік.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 450 г;
яйця – 2 шт.;
цукровий пісок – 200 г;
розпушувач – 12 м;
маргарин або масло – 200 г;
сіль – щіпка;
Для начинки:
заморожена смородина – 500 г;
цукровий пісок – 100 г;
крохмаль – 2 ст. ложки.
Приготування
У просіяне з розпушувачем і дрібкою солі борошно вводимо розтерті яйця з цукровим піском і розтоплений маргарин і замішуємо пластичне і м'яке тісто. Поділяємо його на дві частини, загорнути плівкою і ставимо в морозильну камеру на одну годину.
Вистилаємо Форму пергаментом і промазуємо вершковим маслом або маргарином. Першу частину тіста дістаємо з морозилки і натираємо на тертці, тримаючи її над формою, рівномірно розподіляємо рівним шаром. Зверху викладаємо розморожену смородину, присипаємо крохмалем і цукром і натираємо другий шар тіста, покриваючи ягоди. Випікаємо в нагрітій до 200 градусів духовці протягом п'ятдесяти хвилин.
Даємо тертому пирогу охолонути, розрізаємо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 15 склянки;
яєчні жовтки – 3 шт.;
цукровий пісок – 125 г;
розпушувач – 12 м;
вершкове масло – 125 г;
Для начинки:
заморожена смородина – 350 г;
яєчні білки – 3 шт.;
цукрова пудра – 175 г;
борошно – 15 ст. ложки;
ваніль – 2 г;
розпушувач – 12 м;
крохмаль – 1 ч. ложка.
Приготування
До просіяного борошна додаємо розпушувач і перемішуємо. Потім розтираємо яєчні жовтки з цукром, вводимо до борошні разом з розм'якшеним вершковим маслом і замішуємо липнущее до рук тісто. Відправляємо його в холодильник на тридцять-сорок хвилин.
Тим часом готуємо начинку. Охолоджені білки збиваємо в густу, щільну піну, додаючи в кінці збивання цукрову пудру. Потім обережно вмішуємо борошно, крохмаль і розпушувач, додаємо розморожену і віджату смородину і акуратними рухами знизу вгору перемішуємо до рівномірного її розподілу.
З охолодженого тіста формуємо кулю, при необхідності присипаємо борошном і розподіляємо його, сформувавши бортики, в промазаної маслом чашу мультиварки, проклавши попередньо на дно пергаментні стрічки для зручності вилучення готового пирога. Зверху на розподіляємо тісто начинку і готуємо наш пиріг шістдесят хвилин в режимі "Випічка".
Готового пирога даємо трохи охолонути, витягаємо з мультиварки за допомогою прокладених стрічок і подаємо до столу.
Тертий пиріг з замороженої смородини
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У просіяне з розпушувачем і дрібкою солі борошно вводимо розтерті яйця з цукровим піском і розтоплений маргарин і замішуємо пластичне і м'яке тісто. Поділяємо його на дві частини, загорнути плівкою і ставимо в морозильну камеру на одну годину.
Вистилаємо Форму пергаментом і промазуємо вершковим маслом або маргарином. Першу частину тіста дістаємо з морозилки і натираємо на тертці, тримаючи її над формою, рівномірно розподіляємо рівним шаром. Зверху викладаємо розморожену смородину, присипаємо крохмалем і цукром і натираємо другий шар тіста, покриваючи ягоди. Випікаємо в нагрітій до 200 градусів духовці протягом п'ятдесяти хвилин.
Даємо тертому пирогу охолонути, розрізаємо і подаємо до столу.
Швабський пиріг з замороженої смородини в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
До просіяного борошна додаємо розпушувач і перемішуємо. Потім розтираємо яєчні жовтки з цукром, вводимо до борошні разом з розм'якшеним вершковим маслом і замішуємо липнущее до рук тісто. Відправляємо його в холодильник на тридцять-сорок хвилин.
Тим часом готуємо начинку. Охолоджені білки збиваємо в густу, щільну піну, додаючи в кінці збивання цукрову пудру. Потім обережно вмішуємо борошно, крохмаль і розпушувач, додаємо розморожену і віджату смородину і акуратними рухами знизу вгору перемішуємо до рівномірного її розподілу.
З охолодженого тіста формуємо кулю, при необхідності присипаємо борошном і розподіляємо його, сформувавши бортики, в промазаної маслом чашу мультиварки, проклавши попередньо на дно пергаментні стрічки для зручності вилучення готового пирога. Зверху на розподіляємо тісто начинку і готуємо наш пиріг шістдесят хвилин в режимі "Випічка".
Готового пирога даємо трохи охолонути, витягаємо з мультиварки за допомогою прокладених стрічок і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тертий пиріг з сиром
Немає нічого краще домашньої випічки до чаю. До будь-якого випадку - будь то сімейний вечерю або зустріч з друзями - відмінно підійде тертий пиріг.
Пиріг з замороженої вишнею
Ідеальна начинка для пирога – соковиті ягоди і фрукти. Особливо хороша вишня. Вона володіє достатньою солодкістю в поєднанні з приємною кислинкою.
Пиріг з малиновим варенням
Пироги з ягідними начинками - це дуже смачно і не обов'язково їх готувати тільки влітку, коли багато свіжих ягід. Свіжу малину можна замінити на
Пиріг зі смородиною
Пиріг з чорною смородиною. Який же він смачний виходить, коли правильний рецепт знаєш. Представлений матеріал розповість вам про те, як готувати
Пиріг з червоною смородиною
Пиріг з червоною смородиною - приголомшливий десерт, який можна готувати кожен день, особливо зараз, в пору ягід і фруктів. Якщо вам потрібен
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам