Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з замороженої смородини

Пиріг з замороженої смородини

5-07-2015, 20:31
749
Пиріг з замороженої смородини
Іноді хочеться побалувати себе шматочком апетитною випічки. Пиріг з замороженої смородини чудово підійде для задоволення бажань такого роду, а приготувати його досить просто і продукти, необхідні для цього доступні круглий рік.

Тертий пиріг з замороженої смородини


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно – 450 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • цукровий пісок – 200 г;

  • розпушувач – 12 м;

  • маргарин або масло – 200 г;

  • сіль – щіпка;


  • Для начинки:

  • заморожена смородина – 500 г;

  • цукровий пісок – 100 г;

  • крохмаль – 2 ст. ложки.


  • Приготування
    У просіяне з розпушувачем і дрібкою солі борошно вводимо розтерті яйця з цукровим піском і розтоплений маргарин і замішуємо пластичне і м'яке тісто. Поділяємо його на дві частини, загорнути плівкою і ставимо в морозильну камеру на одну годину.
    Вистилаємо Форму пергаментом і промазуємо вершковим маслом або маргарином. Першу частину тіста дістаємо з морозилки і натираємо на тертці, тримаючи її над формою, рівномірно розподіляємо рівним шаром. Зверху викладаємо розморожену смородину, присипаємо крохмалем і цукром і натираємо другий шар тіста, покриваючи ягоди. Випікаємо в нагрітій до 200 градусів духовці протягом п'ятдесяти хвилин.
    Даємо тертому пирогу охолонути, розрізаємо і подаємо до столу.

    Швабський пиріг з замороженої смородини в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 15 склянки;

  • яєчні жовтки – 3 шт.;

  • цукровий пісок – 125 г;

  • розпушувач – 12 м;

  • вершкове масло – 125 г;


  • Для начинки:

  • заморожена смородина – 350 г;

  • яєчні білки – 3 шт.;

  • цукрова пудра – 175 г;

  • борошно – 15 ст. ложки;

  • ваніль – 2 г;

  • розпушувач – 12 м;

  • крохмаль – 1 ч. ложка.


  • Приготування
    До просіяного борошна додаємо розпушувач і перемішуємо. Потім розтираємо яєчні жовтки з цукром, вводимо до борошні разом з розм'якшеним вершковим маслом і замішуємо липнущее до рук тісто. Відправляємо його в холодильник на тридцять-сорок хвилин.
    Тим часом готуємо начинку. Охолоджені білки збиваємо в густу, щільну піну, додаючи в кінці збивання цукрову пудру. Потім обережно вмішуємо борошно, крохмаль і розпушувач, додаємо розморожену і віджату
    Пиріг з замороженої смородини
    смородину і акуратними рухами знизу вгору перемішуємо до рівномірного її розподілу.
    З охолодженого тіста формуємо кулю, при необхідності присипаємо борошном і розподіляємо його, сформувавши бортики, в промазаної маслом чашу мультиварки, проклавши попередньо на дно пергаментні стрічки для зручності вилучення готового пирога. Зверху на розподіляємо тісто начинку і готуємо наш пиріг шістдесят хвилин в режимі "Випічка".
    Готового пирога даємо трохи охолонути, витягаємо з мультиварки за допомогою прокладених стрічок і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тертий пиріг з сиром
    Тертий пиріг з сиром
    Немає нічого краще домашньої випічки до чаю. До будь-якого випадку - будь то сімейний вечерю або зустріч з друзями - відмінно підійде тертий пиріг.
    Пиріг з замороженої вишнею
    Пиріг з замороженої вишнею
    Ідеальна начинка для пирога – соковиті ягоди і фрукти. Особливо хороша вишня. Вона володіє достатньою солодкістю в поєднанні з приємною кислинкою.
    Пиріг з малиновим варенням
    Пиріг з малиновим варенням
    Пироги з ягідними начинками - це дуже смачно і не обов'язково їх готувати тільки влітку, коли багато свіжих ягід. Свіжу малину можна замінити на
    Пиріг зі смородиною
    Пиріг зі смородиною
    Пиріг з чорною смородиною. Який же він смачний виходить, коли правильний рецепт знаєш. Представлений матеріал розповість вам про те, як готувати
    Пиріг з червоною смородиною
    Пиріг з червоною смородиною
    Пиріг з червоною смородиною - приголомшливий десерт, який можна готувати кожен день, особливо зараз, в пору ягід і фруктів. Якщо вам потрібен
    Пісочний пиріг з варенням
    Пісочний пиріг з варенням
    Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам