Ватрушка з сиром – рецепт

Ватрушки з сиром і абрикосом в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Дріжджі розводимо в суміші теплого молока з цукром і залишаємо на 5-7 хвилин, щоб активізувалися. До дріжджовий основі вливаємо розтоплене масло, додаємо яйця і борошно. Тісто на ватрушки з сиром має бути м'яким і еластичним, після замішування залиште його підійти на годину.
Для начинки розтираємо сир з парою столових ложок цукру і ванільний пудингом. Додаємо в сирну начинку нарізані абрикоси і змішуємо.
Тісто ділимо на 16 шматків, кожен розгортаємо в невелику коржик, змащуємо її сирною начинкою, залишивши по сантиметру з бортів, і викладаємо шматочки абрикоса зверху. Випікати ватрушки коштує близько 20 хвилин при 160 градусах.
Ватрушки угорські з сиром – рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Приготування
Розвівши дріжджі в молоці з цукром, залишаємо їх на 5 хвилин, а потім змішуємо з яйцем (1 жовток залишаємо) і борошном. Даємо тісту підійти, збільшившись в два рази, після чого ставимо духова шафа розігріватися до 190°С.
Поки духовка розігрівається, сир розтираємо з яйцем, цукром і цедрою. Тісто розкачуємо, ділимо на квадратики, на середину кожного кладемо ложку начинки і збираємо краю до центру. Змащуємо угорські ватрушки з сиром, збитим жовтком і розміщуємо в духовці на 15-18 хвилин.
Лінива ватрушка з сиром – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як спекти ватрушку з сиром, доводимо температуру в духовці до позначки 190°С. 4 з 5 яєць збиваємо з цукром і додаємо борошно з розпушувачем. Яйце, що залишилося, розтираємо з сиром і сметаною. Виливаємо тісто у форму, а в центр викладаємо сирну начинку. Ставимо форму з ватрушкой випікатися на 45-55 хвилин.
Після того, як встромлена в тісто зубочистка буде виходити сухою, ватрушку слід витягти з духовки і залишити охолонути абсолютно повністю, перш ніж виймати з форми.
Рецепт французької ватрушки з сиром
Французька або царська ватрушка з сиром, рецептом якої ми й поділимося далі, відрізняється від попередніх своєю основою і топпінгом, зробленими з пісочного тіста або крихти печива.
Інгредієнти:
Для основи:
Приготування

Розігрів духовку до 160°С, беремося за приготування основи і начинки. Для основи печиво подрібнюємо за допомогою блендера, змішуємо з розтопленим маслом (125 г) і викладаємо на дно і борти форми.
Для начинки збиваємо сир з цукровим піском і яйцями, а в отриману повітряну і однорідну масу додаємо яблучні шматочки з варення. Розподіляємо начинку по заздалегідь заготовленої основі. Тепер змішуємо вівсяні пластівці з борошном і залишилися олією і посипаємо нашу ватрушку зверху. Випікаємо півгодини, а перед подачею повністю охолодити.
Рекомендуємо добрі рецепти

Ватрушка в мультиварці
Хто з нас не пробував ватрушку - популярну випічку із здобного тіста з начинками з сиру, повидла, картопляного пюре. Сьогодні ми розповімо, як

Ватрушки - рецепт
Хочете почастувати свою родину смачними ватрушками з сиром і повидлом, але не знаєте відповідного рецепту? Тоді наші поради вам точно знадобляться.

Рецепт королівської ватрушки з сиром
Ватрушке люблять всі, а якщо вона ще й королевська, то тут точно ніхто не встоїть. Приготувати такий десерт дуже просто - потрібно всього лише

Французька ватрушка - рецепт
Французька ватрушка - це пиріг з ніжною сирною начинкою, покритої шаром хрусткого тіста. За своїм виглядом вона відрізняється від випічки, до якої ми

Угорська ватрушка
Ватрушки - це смачні відкриті коржі з начинкою. Різновидів їх на сьогоднішній день досить багато: з сиром, повидлом, ягодами, королевська,