» » Королевська ватрушка в мультиварці

Королевська ватрушка в мультиварці

Королевська ватрушка в мультиварці
Королевська ватрушка – це сирний пиріг, який сподобається вашим дітям. При його приготуванні вийде дуже ніжна начинка хрустка основа з пісочного тіста, яка чудово пропечеться. Багато любителі солодкого, яким не до душі вироби, що містять сир, можуть різко змінити свою думку після того, як спробують класичну королівську ватрушку. Її ніжна начинка-суфле і верхня рум'яна скориночка приємно радують око і розбурхують уяву.
Начинку можна робити не тільки за класичним рецептом, але і можна трохи пофантазувати, додавши горіхи, родзинки або какао.
В мультиварці королевська ватрушка вийде висока, пишна і дуже ароматна. Саме приготування буде швидким та необтяжливим.
Її можна подавати як на святковий стіл, так і для домашнього чаювання. Важливий і той факт, що це чудове ласощі корисні дітям, оскільки є джерелом кальцію. І малюків не доведеться довго вмовляти взяти це смачне «ліки».

Королевська ватрушка з сиром в мультиварці


Інгредієнти:
Для пісочної основи:

  • вершкове масло «Фермерське» - 155 г;

  • цукор-пісок (білий) — 255 г;

  • борошно пшеничне вищого сорту — 160 г;

  • розпушувач — 5.


  • Для начинки:

  • сир нежирний — 600 г;

  • цукор-пісок (білий) — 65 г;

  • яйця курячі добірні — 3 шт.


  • Приготування
    Щоб приготувати пісочну основу необхідно розтопити в емальованій ємності вершкове масло, потім всипати в неї цукор, безперервно помішуючи. Коли маса охолоне додати борошно з розпушувачем і перемішувати, поки інгредієнти не перетворяться в крихти.
    В іншій ємності добре розмішати сир з цукром і яйцями.
    Пісочну крихту необхідно розділити на дві половинки. Одну з них викласти на дно чаші мультиварки. Наступним шаром буде сирна начинка. Її необхідно акуратно викласти і вирівняти. Потім начинку присипати залишилася крихтою.
    Мультиварку необхідно включити і встановити в режим «Випічка». Після того, як прозвучить сигнал про закінчення програми, необхідно дістати чашу з ватрушкой і дати їй охолонути протягом 45 хвилин. Потім перекласти десерт в тарілку.

    Приготування королівської ватрушки в мультиварці


    Інгредієнти:

  • борошно вищого сорту – 350 г;

  • цукор-пісок (білий)– 250 г;

  • розпушувач – 5 г;

  • маргарин «Домашній» – 120 г;

  • сіль – 1/2 ч. ложки.

  • сир домашній нежирний – 650 г;

  • яйця добірні – 3 шт.;

  • абрикоси (можна консервовані ) – 6 шт.;

  • ванільний цукор – 10 р.


  • Приготування
    Для початку приготуємо начинку для королівської ватрушки. Сир ретельно протираємо через сито, додаємо половину цукру, ванільний цукор, сіль і 2 яйця. Гарненько все перемішуємо і відставляємо в сторону.
    Для приготування основи заморожений маргарин натираємо на крупній тертці. Потім додаємо борошно і все ретельно перемішуємо до отримання крихти. В окремій мисочці збиваємо 1 яйце, цукор і розпушувач.
    Королевська ватрушка в мультиварці
    З'єднуємо всі інгредієнти і замішуємо тісто. Частина тесту відкладемо і заморозимо в холодильнику.
    У ємність мультиварки викладаємо незаморожене тісто, сформовав кошик з невисокими бортиками. У цей кошик викладаємо сирну начинку і абрикоси, розділені на половинки. Потім наступним шаром буде, так звана «корона», яку необхідно виконати з відкладеного замороженого тіста. Його натираємо на крупній тертці.
    Включаємо мультиварку в режим «Випічка» і випікаємо 40-45 хвилин. Коли королевська ватрушка буде готова її необхідно охолодити в мультиварці і виймати теплою.
    Додав: admin | 25-12-2015, 13:11
    Переглядів: 235