Королевська ватрушка в мультиварці

Начинку можна робити не тільки за класичним рецептом, але і можна трохи пофантазувати, додавши горіхи, родзинки або какао.
В мультиварці королевська ватрушка вийде висока, пишна і дуже ароматна. Саме приготування буде швидким та необтяжливим.
Її можна подавати як на святковий стіл, так і для домашнього чаювання. Важливий і той факт, що це чудове ласощі корисні дітям, оскільки є джерелом кальцію. І малюків не доведеться довго вмовляти взяти це смачне «ліки».
Королевська ватрушка з сиром в мультиварці
Інгредієнти:
Для пісочної основи:
Для начинки:
Приготування
Щоб приготувати пісочну основу необхідно розтопити в емальованій ємності вершкове масло, потім всипати в неї цукор, безперервно помішуючи. Коли маса охолоне додати борошно з розпушувачем і перемішувати, поки інгредієнти не перетворяться в крихти.
В іншій ємності добре розмішати сир з цукром і яйцями.
Пісочну крихту необхідно розділити на дві половинки. Одну з них викласти на дно чаші мультиварки. Наступним шаром буде сирна начинка. Її необхідно акуратно викласти і вирівняти. Потім начинку присипати залишилася крихтою.
Мультиварку необхідно включити і встановити в режим «Випічка». Після того, як прозвучить сигнал про закінчення програми, необхідно дістати чашу з ватрушкой і дати їй охолонути протягом 45 хвилин. Потім перекласти десерт в тарілку.
Приготування королівської ватрушки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для початку приготуємо начинку для королівської ватрушки. Сир ретельно протираємо через сито, додаємо половину цукру, ванільний цукор, сіль і 2 яйця. Гарненько все перемішуємо і відставляємо в сторону.
Для приготування основи заморожений маргарин натираємо на крупній тертці. Потім додаємо борошно і все ретельно перемішуємо до отримання крихти. В окремій мисочці збиваємо 1 яйце, цукор і розпушувач.

У ємність мультиварки викладаємо незаморожене тісто, сформовав кошик з невисокими бортиками. У цей кошик викладаємо сирну начинку і абрикоси, розділені на половинки. Потім наступним шаром буде, так звана «корона», яку необхідно виконати з відкладеного замороженого тіста. Його натираємо на крупній тертці.
Включаємо мультиварку в режим «Випічка» і випікаємо 40-45 хвилин. Коли королевська ватрушка буде готова її необхідно охолодити в мультиварці і виймати теплою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Царська ватрушка з сиром – рецепт
Любителі сирною випічки неодмінно оцінять рецепти, представлені далі. Пропонуємо спекти чудовий пиріг з пісочного тіста з неймовірною кількістю

Царська ватрушка
Царська ватрушка - це неймовірний пиріг з найпростішого пісочного тіста з великою кількістю найніжнішої сирної начинки. Приготувавши цей десерт з

Королевська ватрушка - рецепт
Королевська ватрушка - це шикарний пиріг з неймовірною кількістю сирного наповнення. Традиційно його готують на пісочній основі, однак у

Ватрушка в мультиварці
Хто з нас не пробував ватрушку - популярну випічку із здобного тіста з начинками з сиру, повидла, картопляного пюре. Сьогодні ми розповімо, як

Рецепт королівської ватрушки з сиром
Ватрушке люблять всі, а якщо вона ще й королевська, то тут точно ніхто не встоїть. Приготувати такий десерт дуже просто - потрібно всього лише

Угорська ватрушка
Ватрушки - це смачні відкриті коржі з начинкою. Різновидів їх на сьогоднішній день досить багато: з сиром, повидлом, ягодами, королевська,