Рулет з вишнею
Рулет з вишнею – ніжне і приголомшливо смачне ласощі, яке можна приготувати різними способами. Ми розповімо вам сьогодні деякі рецепти, а ви підібрати для себе найбільш підходящий.
Інгредієнти:
молоко – 15 склянки;
цукор – 100 г;
дріжджі – 50 г;
яйце – 2 шт.;
маргарин – 120 г;
борошно – 3 ст.;
крохмаль – 2 ст. ложки;
вишня – 700 р.
Приготування
У миску наливаємо тепле молоко, додаємо кілька ложок цукру і кладемо дріжджі. Все перемішуємо, накриваємо рушником і залишаємо опару на півгодини. Потім висипаємо в неї цукор, що залишився, розбиваємо яйця і виливаємо розтоплений маргарин. Поступово вводимо борошно і замішуємо тісто. Далі викладаємо його в миску, накриваємо зверху і залишаємо на 15 години підходити, періодично обминаючи його. Цим часом промиваємо вишню і видаляємо з неї кісточки. Зливаємо з ягоди сік, присипаємо її цукром і крохмалем. Тепер беремо готове тісто розгортаємо його, посипаємо борошном і викладаємо шар вишні. Потім акуратно згортаємо всі рулетом, защипуємо добре краю і промазуємо зверху збитим яйцем. Відправляємо ласощі в духовку і випікаємо 25 хвилин до золотистої скоринки.
Інгредієнти:
листкове готове тісто – 2 пластини;
вишня без кісточок – 600 г;
кукурудзяний крохмаль – 4 ст. ложки;
коричневий цукор.
Приготування
Тісто заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо розморожуватися. Потім розкачуємо його тоненьким шаром в акуратний прямокутник. Поверхня злегка присипаємо крохмалем або борошном. Цим часом дістаємо заморожену вишню, кладемо її в миску і ретельно перемішуємо з крохмалем. Далі викладаємо ягоду на поверхню тіста і звертаємо рулетом. Робимо зверху кілька отворів і відправляємо заготовку в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Інгредієнти:
цукор – 150 г;
яйце – 4 шт.;
борошно – 85 м;
вишня – 400 г;
какао – 1 ст. ложка;
ром або коньяк – 50 мл;
ванілін – 1 ст. ложка.
Для крему:
сметана – 400 мл;
пудра цукрова – 100 р.
Для глазурі:
мед – 30 г;
шоколад – 150 г;
масло вершкове – 30 р.
Приготування
Вишню змішуємо з кількома ложками цукру, коньяком і залишаємо настоятися пару годин. Для бісквітного коржа беремо яйця розбиваємо в миску, додаємо цукор, какао, кидаємо ванілін і все збиваємо міксером. Потім акуратно додаємо борошно і викладаємо тісто на деко, застелене папером. Випікаємо корж 15 хвилин при 180 градусах. Після цього бісквіт охолодити і просочуємо вишневим соком. Для крему збиваємо сметану з цукровою пудрою і рівним шаром наносимо на корж. Зверху розкладаємо вишню і звертаємо рулетом. Цим часом розтоплюємо на водяній бані шоколад, вершкове масло і квітковий мед. Ретельно перемішуємо і поливаємо шоколадною глазур'ю рулет з вишнею. Прибираємо ласощі в холодильник приблизно на 1 годину.
Рулет з вишнею з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
У миску наливаємо тепле молоко, додаємо кілька ложок цукру і кладемо дріжджі. Все перемішуємо, накриваємо рушником і залишаємо опару на півгодини. Потім висипаємо в неї цукор, що залишився, розбиваємо яйця і виливаємо розтоплений маргарин. Поступово вводимо борошно і замішуємо тісто. Далі викладаємо його в миску, накриваємо зверху і залишаємо на 15 години підходити, періодично обминаючи його. Цим часом промиваємо вишню і видаляємо з неї кісточки. Зливаємо з ягоди сік, присипаємо її цукром і крохмалем. Тепер беремо готове тісто розгортаємо його, посипаємо борошном і викладаємо шар вишні. Потім акуратно згортаємо всі рулетом, защипуємо добре краю і промазуємо зверху збитим яйцем. Відправляємо ласощі в духовку і випікаємо 25 хвилин до золотистої скоринки.
Рулет з вишнею з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Тісто заздалегідь дістаємо з морозилки і залишаємо розморожуватися. Потім розкачуємо його тоненьким шаром в акуратний прямокутник. Поверхня злегка присипаємо крохмалем або борошном. Цим часом дістаємо заморожену вишню, кладемо її в миску і ретельно перемішуємо з крохмалем. Далі викладаємо ягоду на поверхню тіста і звертаємо рулетом. Робимо зверху кілька отворів і відправляємо заготовку в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Бісквітний рулет з вишнею
Інгредієнти:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
Вишню змішуємо з кількома ложками цукру, коньяком і залишаємо настоятися пару годин. Для бісквітного коржа беремо яйця розбиваємо в миску, додаємо цукор, какао, кидаємо ванілін і все збиваємо міксером. Потім акуратно додаємо борошно і викладаємо тісто на деко, застелене папером. Випікаємо корж 15 хвилин при 180 градусах. Після цього бісквіт охолодити і просочуємо вишневим соком. Для крему збиваємо сметану з цукровою пудрою і рівним шаром наносимо на корж. Зверху розкладаємо вишню і звертаємо рулетом. Цим часом розтоплюємо на водяній бані шоколад, вершкове масло і квітковий мед. Ретельно перемішуємо і поливаємо шоколадною глазур'ю рулет з вишнею. Прибираємо ласощі в холодильник приблизно на 1 годину.
Рекомендуємо добрі рецепти
Слойки з вишнею
Слойки - дивовижна ароматна випічка для вечірніх посиденьок за чашкою чаю в колі сім'ї та друзів. І зараз ми вам розповімо, як зробити чудові слойки
Торт з вишнею
Вишня - дивовижно смачна ягода, яку полюбляють багато. І сьогодні ми поділимося оригінальними рецептами створення торта з нею. Десерт буде святковим,
Пиріжки з вишнею
Вишня - одна з найпопулярніших ягід для створення пирогів і пиріжків. Її чудовий смак з невеликою кислинкою робить випічку соковитою і незвичайно
Шарлотка з вишнею
Шарлотка - це класичний яблучний пиріг з ніжним тістом. Але все більше її готують не тільки з яблуками, але з іншими фруктами і ягодами. І сьогодні
Рогалики з вишнею
Рогалики з вишнею - чудове ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Таку смачну випічку можна подати до вечірнього чаю в колі сім'ї. Пропонуємо вашій
Клафуті з вишнею
Клафуті - це дивовижний французький десерт, який чимось нагадує нашу запіканку. Різновидів цього ласощі досить багато. І сьогодні розповімо, як