Пиріг з замороженої чорної смородини
Найпопулярнішою заготівлею з чорної смородини було і залишається ягідне варення, але ми рекомендуємо вам залишити трохи свіжої смородини для заморозки, щоб потім пустити її на приготування одного з пирогів за наступними рецептами.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 175 г;
вершкове масло - 85 м;
вода - 15 мл
Для начинки:
білий шоколад - 220 г;
жменя ягід смородини;
вершки - 45 мл
Приготування
Як правило, пісочне тісто випікається при 190 градусах, а тому, поки духова шафа нагрівається до необхідної температури, з'єднайте борошно з крижаним маслом і водою. Дайте тісту відпочити з півгодини, а потім розкачати, викладіть, покриваючи дно і стінки невеликий форми (близько 15 см діаметром) і випікайте самостійно 10-12 хвилин.
Розморожену смородину розітріть виделкою в пюре. Шоколад розтопіть з вершками і змішайте зі смородиною. Наповніть тарт шоколадним ганашем і дайте охолонути в холодильнику.
Інгредієнти:
пачка листкового дріжджового тіста;
чорна смородина заморожена - 340 г;
цукровий пісок - 40 г;
вода - 15 мл;
крохмаль - 5 г;
цукрова пудра - 120 г;
вершки - 30 мл
Приготування
Не розморожуючи смородину, поставте її на вогонь, засипавши цукром і затоку невеликою кількістю води. Коли ягоди розійдуться, додайте в сік крохмаль і дайте суміші загуснути.
Квадрат з тіста наріжте по краях на 2-см смужки, не зачіпаючи центр. У центр пласта викладіть ягоди, а з бічних смужок сплетіть косу. Випікайте пиріг при 200 градусах 20 хвилин, а потім покрийте глазур'ю із суміші цукрової пудри з вершками.
Інгредієнти:
борошно - 220 г;
розпушувач - 5 г;
шоколад - 290 г;
яйця - 2 шт.;
масло - 75 г;
цукрова пудра - 190 г;
молоко - 70 мл;
чорна смородина - 160 г;
цукровий пісок - 65 г;
крохмаль - 5 р.
Приготування
З смородини, цукру і крохмалю зваріть густе варення. З'єднайте борошно з розпушувачем. Яєчні білки збийте до повітряних піків з пудрою, а жовтки змішайте з розтопленим маслом і влийте до сухих інгредієнтів. Слідом за масляно-яєчної масою і додайте розтоплений шоколад. Шоколадне тісто змішайте з білковою піною. Половину тіста вилити в підготовлену форму, обережно покрийте джемом і залийте другою половиною. Випікайте десерт 40 хвилин при 180 градусах. Якщо ви вирішите зробити пиріг з замороженої чорної смородини в мультиварці, то скористайтеся «Випічкою» на все ті ж 40 хвилин.
Відкритий пиріг з замороженої чорної смородини
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Як правило, пісочне тісто випікається при 190 градусах, а тому, поки духова шафа нагрівається до необхідної температури, з'єднайте борошно з крижаним маслом і водою. Дайте тісту відпочити з півгодини, а потім розкачати, викладіть, покриваючи дно і стінки невеликий форми (близько 15 см діаметром) і випікайте самостійно 10-12 хвилин.
Розморожену смородину розітріть виделкою в пюре. Шоколад розтопіть з вершками і змішайте зі смородиною. Наповніть тарт шоколадним ганашем і дайте охолонути в холодильнику.
Листковий дріжджовий пиріг з замороженої чорної смородини
Інгредієнти:
Приготування
Не розморожуючи смородину, поставте її на вогонь, засипавши цукром і затоку невеликою кількістю води. Коли ягоди розійдуться, додайте в сік крохмаль і дайте суміші загуснути.
Квадрат з тіста наріжте по краях на 2-см смужки, не зачіпаючи центр. У центр пласта викладіть ягоди, а з бічних смужок сплетіть косу. Випікайте пиріг при 200 градусах 20 хвилин, а потім покрийте глазур'ю із суміші цукрової пудри з вершками.
Шоколадний пиріг з замороженої чорної смородини
Інгредієнти:
Приготування
З смородини, цукру і крохмалю зваріть густе варення. З'єднайте борошно з розпушувачем. Яєчні білки збийте до повітряних піків з пудрою, а жовтки змішайте з розтопленим маслом і влийте до сухих інгредієнтів. Слідом за масляно-яєчної масою і додайте розтоплений шоколад. Шоколадне тісто змішайте з білковою піною. Половину тіста вилити в підготовлену форму, обережно покрийте джемом і залийте другою половиною. Випікайте десерт 40 хвилин при 180 градусах. Якщо ви вирішите зробити пиріг з замороженої чорної смородини в мультиварці, то скористайтеся «Випічкою» на все ті ж 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг із замороженими ягодами
Пиріг із замороженими ягодами можна зробити різної форми і розміру. Який би рецепт ви не вибрали, випічка завжди буде радувати вас яскравою смаковою
Пиріг з замороженої смородини
Приготований вами пиріг з замороженої смородини нікого не залишить байдужим. Поєднання м'якої і ніжної основи пирога з кисленькой ягодою залишає
Морс з чорної смородини
Морс з чорної смородини - відмінний напій, особливо в осінню та зимову пору, коли застуда підстерігає на кожному кроці. Приготувати це чудодійний
Компот з чорної смородини
Компоти відмінно освіжають в жарку погоду, і зігрівають нас в холодну пору року. І сьогодні мова піде про напої з чорної смородини. Читаємо наші
Кисіль з чорної смородини
Чорна смородина - корисна ягода, в якій міститься багато вітаміну С. З неї варять варення, джеми, компоти і т. д. В нашій сьогоднішній статті мова
Пиріг зі смородиною
Пиріг з чорною смородиною. Який же він смачний виходить, коли правильний рецепт знаєш. Представлений матеріал розповість вам про те, як готувати