Пиріг із замороженими ягодами
Що найперше готують в зимову пору із заморожених з теплих часів ягід? Правильно, випічку. Цим вирішили зайнятися і ми, а тому пропонуємо вашій увазі кілька рецептів класичних і не дуже пирогів із замороженими ягодами. Якщо у вашому арсеналі не виявилося ягід зі списку інгредієнтів, то сміливо замінюйте їх наявними під рукою.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 290 г;
цукровий пісок - 130 г;
вершкове масло - 280 р.
Для начинки:
заморожена чорниця - 240 г;
заморожена смородина - 130 г;
цукровий пісок - 75 г;
крохмаль - 5 р.
Приготування
Поки ягоди розморожуються, а духова шафа розігрівається до 165 градусів, займіться простий пісочної основою. Для її приготування крижане масло блендером або ножем порубаєте з маслом і цукром, отриману крихту з'єднайте в ком (якщо тісто сухувато – додайте столову ложку крижаної води) і оберніть плівкою. Нехай пісочне тісто відпочиває в холодильнику, а ми якраз встигнемо приготувати швидке смородинове варення. Якщо у вас є баночка готового під рукою, то просто замініть їм заморожену ягоду.
Розітріть ягоди з цукровим піском і поставте на вогонь. Як тільки смородина пустить сік, а кристали цукру розчиняться, – додайте розчин крохмалю у 40 мл холодної води. Коли варення загусне, охолодіть його і змішайте з розмороженої чорницею.
2/3 тіста розкачайте і викладіть його в форму, покриваючи дно і стінки. Поверх тіста розподіліть ягідну начинку і накрийте її смужками тіста, що залишилося. Випікайте ласощі півгодини.
Інгредієнти:
упаковка готового листкового тіста ;
заморожена вишня - 230 г;
заморожена смородина - 230 г;
кориця - 1 1/4 ч. ложки;
яйце - 1 шт.;
мед - 145 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати пиріг з замороженими ягодами, поставте духовку розігрітися до 195 градусів. Тісто і ягоди залиште розморозитися. Розморожену вишню і смородину покладіть в сотейник, злегка розімніть виделкою і залийте медом. Залиште ягоди на мінімальному вогні, щоб з них зникли надлишки соку, які під час випічки можуть перешкодити тесту рівномірно пропектися. Густу ягідну начинку посипте корицею і охолодіть.
Розморожене тісто розкачати в два пласта рівної товщини. Одним з них покрийте дно і стінки обраної для випікання форми, зверху розкладіть ягоди і накрийте всі другим шматком. Зробіть кілька отворів для виходу пари на верхівці пирога, а перед розміщенням в духовці змастіть його яйцем. Пиріг із замороженими ягодами повинен провести в духовці 25-30 хвилин.
Інгредієнти:
Для основи:
вівсяні пластівці - 170 г;
пшеничне борошно - 145 г;
жменя волоських горіхів;
цукор - 145 г;
вершкове масло - 130 р.
Для начинки:
заморожена малина - 360 г;
заморожена чорниця - 360 г;
борошно - 35 г;
цукровий пісок - 30 г;
мелена кориця, мускатний горіх - по щіпці;
сік лайма - 60 мл
Приготування
Приготуйте вівсяну крихту з суміші самих вівсяних пластівців з борошном, цукром, м'яким маслом і раскрошенными горіхами. Ягоди розморозьте, дайте надлишків стекти соку і змішайте їх з лаймовим соком, прянощами, цукром і борошном. Борошно в даному випадку є ключовим інгредієнтом, який, покривши кожну з ягід, не дасть їм випускати надлишки соку і залишати пиріг сирим.
Змішуємо начинку з вівсяної основою і викладаємо в промасленим деко. Через 55 хвилин випікання при 180 градусах наш вівсяно-ягідний пиріг буде готовий до подачі. Кулька морозива на додачу дуже бажаний.
Пісочний пиріг з замороженими ягодами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Поки ягоди розморожуються, а духова шафа розігрівається до 165 градусів, займіться простий пісочної основою. Для її приготування крижане масло блендером або ножем порубаєте з маслом і цукром, отриману крихту з'єднайте в ком (якщо тісто сухувато – додайте столову ложку крижаної води) і оберніть плівкою. Нехай пісочне тісто відпочиває в холодильнику, а ми якраз встигнемо приготувати швидке смородинове варення. Якщо у вас є баночка готового під рукою, то просто замініть їм заморожену ягоду.
Розітріть ягоди з цукровим піском і поставте на вогонь. Як тільки смородина пустить сік, а кристали цукру розчиняться, – додайте розчин крохмалю у 40 мл холодної води. Коли варення загусне, охолодіть його і змішайте з розмороженої чорницею.
2/3 тіста розкачайте і викладіть його в форму, покриваючи дно і стінки. Поверх тіста розподіліть ягідну начинку і накрийте її смужками тіста, що залишилося. Випікайте ласощі півгодини.
Пиріг з листкового тіста з замороженими ягодами
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати пиріг з замороженими ягодами, поставте духовку розігрітися до 195 градусів. Тісто і ягоди залиште розморозитися. Розморожену вишню і смородину покладіть в сотейник, злегка розімніть виделкою і залийте медом. Залиште ягоди на мінімальному вогні, щоб з них зникли надлишки соку, які під час випічки можуть перешкодити тесту рівномірно пропектися. Густу ягідну начинку посипте корицею і охолодіть.
Розморожене тісто розкачати в два пласта рівної товщини. Одним з них покрийте дно і стінки обраної для випікання форми, зверху розкладіть ягоди і накрийте всі другим шматком. Зробіть кілька отворів для виходу пари на верхівці пирога, а перед розміщенням в духовці змастіть його яйцем. Пиріг із замороженими ягодами повинен провести в духовці 25-30 хвилин.
Рецепт вівсяного пирога з замороженими ягодами
Інгредієнти:
Для основи:
Для начинки:
Приготування
Приготуйте вівсяну крихту з суміші самих вівсяних пластівців з борошном, цукром, м'яким маслом і раскрошенными горіхами. Ягоди розморозьте, дайте надлишків стекти соку і змішайте їх з лаймовим соком, прянощами, цукром і борошном. Борошно в даному випадку є ключовим інгредієнтом, який, покривши кожну з ягід, не дасть їм випускати надлишки соку і залишати пиріг сирим.
Змішуємо начинку з вівсяної основою і викладаємо в промасленим деко. Через 55 хвилин випікання при 180 градусах наш вівсяно-ягідний пиріг буде готовий до подачі. Кулька морозива на додачу дуже бажаний.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з замороженої чорної смородини
Ягоди смородини відомі нам не тільки неповторним смаком, але також і вітамінними властивостями. Пропонуємо вам кілька різних рецептів пирогів з
Випічка з вишнею
Достаток рецептів випічки з вишнею вражає своєю різноманітністю. Перш за все, це всілякі пироги. Причому з однаковим успіхом виходять російські
Пиріг з вишнею - простий рецепт
Коли є вільний час і настрій, завжди хочеться побалувати себе і своїх рідних чимось особливо смачненьким. Любителям домашньої випічки пропонуємо
Пиріг з вишнею з листкового тіста
Пиріг з вишнею за цим рецептом приготувати зможе кожен. Для того, щоб спекти його, вам знадобиться мінімум вільного часу та інгредієнтів. Побалуйте
Пиріг з замороженої смородини
Приготований вами пиріг з замороженої смородини нікого не залишить байдужим. Поєднання м'якої і ніжної основи пирога з кисленькой ягодою залишає
Пиріг зі смородиною
Пиріг з чорною смородиною. Який же він смачний виходить, коли правильний рецепт знаєш. Представлений матеріал розповість вам про те, як готувати