Цукати з апельсинів

Цукати з апельсинових скоринок
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цукатів з апельсинових кірок беремо апельсини, ретельно промиваємо під струменем гарячої води. Акуратно надрізаємо гострим ножем шкірку на кожному фрукті хрестоподібно і дуже обережно знімаємо її. Потім нарізаємо апельсинову шкірку на невеликі тонкі смужки і кладемо їх в ківш з холодною водою. Ставимо на слабкий вогонь і варимо приблизно 20 хвилин. Потім обережно зливаємо воду і наливаємо нову. Повторюємо цей процес хоча б 3 рази. Завдяки цьому прийому наші скоринки стануть м'якими і не будуть гірчити. Востаннє додаємо в киплячу воду трохи солі. Потім готуємо з цукру і води солодкий сироп і заливаємо кірки. Варимо до тих пір, поки вся вода повністю не вбереться в апельсинову шкірку. Тепер беремо плоске блюдо, насипаємо на нього цукор, викладаємо скоринки і перемішуємо так, щоб всі цукати їм вкрилися. Залишаємо їх на пару годин, щоб вони як слід подсушились.
Апельсинові цукати в шоколаді
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування апельсинових цукатів досить простий. Беремо апельсини, миємо, чистимо, обдаємо окропом і нарізаємо кружечками завтовшки приблизно 5 мм, Потім перекладаємо їх в каструльку, заливаємо холодною водою і варимо на повільному вогні протягом 3 хвилин

Рекомендуємо добрі рецепти

Варення з апельсинових кірок
Якщо ви любите апельсини, то вас повинен цікавити питання: «Що робити з апельсиновими кірками?» Відповідь на нього простий: зваріть варення! Так-так,

Цукати з імбиру
Цукати з імбиру - дуже смачне, солодко-пряний ласощі. А ще вона володіє лікувальними властивостями, власне з цієї причини воно і було придумано.

Цукати з мандаринових корок
Смачні домашні цукати можна робити з різних продуктів, згодяться навіть скоринки цитрусових, наприклад, мандарин. Саме в цій статті ми розповімо, як

Цукати з гарбуза - рецепт
Як ви вже знаєте, цукати можна готувати практично з будь-яких фруктів, ягід, овочів. Сьогодні ми розповімо вам про цукатах з гарбуза, оскільки вони

Цитрусові цукати
Цитрусові цукати можна готувати із звичних апельсинових і мандаринових корок, а можна віддати перевагу їм скоринки помело, лимони, манго - вони більш

Апельсинові маффіни
Любителям цитрусових і солодких страв пропонуємо приготувати вишуканий десерт - апельсинові маффіни. Вони стануть прекрасним доповненням до вечірніх