Мармелад з груш
Мармелад - це кондитерський виріб, зроблене з ягід або фруктів з додаванням цукру і іноді желатину. Приготоване своїми руками це ласощі не тільки смачне, але і корисне. Адже в ньому немає ніяких шкідливих добавок, барвників та консервантів. Давайте розглянемо з вами як приготувати мармелад з груш і порадувати дітей цим чудовим ласощами.
Грушевий мармелад припаде до душі не тільки ласунам, але і людям, що стежать за фігурою. Адже він низькокалорійний, густий і дивовижно смачний.
Інгредієнти:
груші - 1 кг;
цукор - 500 г;
вода - 3 ст.;
желатин - щіпка.
Приготування
Отже, стиглі груші гарненько промиваємо, видаляємо серцевину, кісточки, відрізаємо кінчики і крупно нарізаємо часточками. Желатин кладемо в миску, заливаємо теплою водою і залишаємо розбухати. Фрукти викладаємо в глибоку каструлю і заливаємо водою так, щоб вона повністю покрила всі шматочки груші. Готуємо до розм'якшення на повільному вогні.
Зварені груші трохи охолоджуємо і ложкою протираємо через друшляк. В отриману масу виливаємо желатин і варимо грушеву кашку до загустіння. У густу масу додаємо цукровий пісок, гарненько розмішуємо і готуємо ще хвилин 6. Потім знімаємо з плити і ставимо в холодильник. Ось і все, грушевий мармелад готовий! Нарізаємо його невеликими квадратиками і подаємо до столу.
Інгредієнти:
кислі яблука - 2 кг;
груші - 1 кг;
цукор - 15 кг.
Приготування
Для приготування мармеладу з груш на зиму, фрукти промиваємо, витираємо, розрізаємо, видаляємо серцевину і викладаємо на деко. Запікаємо груші з яблуками в духовці, а потім протираємо через сито і отриману кашку викладаємо в каструлю. Всипаємо цукор і варимо до повної готовності. Після цього розкладаємо готовий мармелад по стерильним банкам і закатуємо кришками.
Любителям цього неповторного ласощі також рекомендуємо спробувати мармелад з кавунових кірок або апельсиновий мармелад .
Рецепт мармеладу з груші
Грушевий мармелад припаде до душі не тільки ласунам, але і людям, що стежать за фігурою. Адже він низькокалорійний, густий і дивовижно смачний.
Інгредієнти:
Приготування
Отже, стиглі груші гарненько промиваємо, видаляємо серцевину, кісточки, відрізаємо кінчики і крупно нарізаємо часточками. Желатин кладемо в миску, заливаємо теплою водою і залишаємо розбухати. Фрукти викладаємо в глибоку каструлю і заливаємо водою так, щоб вона повністю покрила всі шматочки груші. Готуємо до розм'якшення на повільному вогні.
Зварені груші трохи охолоджуємо і ложкою протираємо через друшляк. В отриману масу виливаємо желатин і варимо грушеву кашку до загустіння. У густу масу додаємо цукровий пісок, гарненько розмішуємо і готуємо ще хвилин 6. Потім знімаємо з плити і ставимо в холодильник. Ось і все, грушевий мармелад готовий! Нарізаємо його невеликими квадратиками і подаємо до столу.
Мармелад з яблук і груш
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування мармеладу з груш на зиму, фрукти промиваємо, витираємо, розрізаємо, видаляємо серцевину і викладаємо на деко. Запікаємо груші з яблуками в духовці, а потім протираємо через сито і отриману кашку викладаємо в каструлю. Всипаємо цукор і варимо до повної готовності. Після цього розкладаємо готовий мармелад по стерильним банкам і закатуємо кришками.
Любителям цього неповторного ласощі також рекомендуємо спробувати мармелад з кавунових кірок або апельсиновий мармелад .
Рекомендуємо добрі рецепти
Яблучний мармелад на зиму
Мармелад - це фруктове або ягідне варення, уварене до стану загустіння, при якому його можна різати ножем. У нашій статті ми пропонуємо вашій увазі
Мармелад з винограду - рецепт
Мармелад з винограду - це чудове ласощі до чашки чаю або кави в компанії друзів. Також його можна використовувати у створенні різної випічки.
Самогон з груш
Самогон - досить міцний алкогольний напій, одержуваний шляхом перегону спиртовмісних продуктів. Його роблять з цукру, або ягід і фруктів, в яких він
Мармелад з кавунових кірок
Кавуновий мармелад - це смачне частування, яке приведе в захват і дорослих і дітей. А приготований в домашніх умовах, він ще і корисний. У нашій
Мармелад з гарбуза
Натуральний домашній мармелад - це будь ласощі дітей, та й дорослих теж. Його можна зробити з різних ягід і фруктів. Але ми з вами підемо далі і
Мармелад з злив
Мармелад - дуже корисне природне ласощі, яке готується шляхом уварювання фруктів до загустіння, щоб його вільно можна було різати ножем. І сьогодні