Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Мармелад з груш

Мармелад з груш

18-01-2015, 21:58
2 119
Мармелад з груш
Мармелад - це кондитерський виріб, зроблене з ягід або фруктів з додаванням цукру і іноді желатину. Приготоване своїми руками це ласощі не тільки смачне, але і корисне. Адже в ньому немає ніяких шкідливих добавок, барвників та консервантів. Давайте розглянемо з вами як приготувати мармелад з груш і порадувати дітей цим чудовим ласощами.

Рецепт мармеладу з груші


Грушевий мармелад припаде до душі не тільки ласунам, але і людям, що стежать за фігурою. Адже він низькокалорійний, густий і дивовижно смачний.
Інгредієнти:

  • груші - 1 кг;

  • цукор - 500 г;

  • вода - 3 ст.;

  • желатин - щіпка.


  • Приготування
    Отже, стиглі груші гарненько промиваємо, видаляємо серцевину, кісточки, відрізаємо кінчики і крупно нарізаємо часточками. Желатин кладемо в миску, заливаємо теплою водою і залишаємо розбухати. Фрукти викладаємо в глибоку каструлю і заливаємо водою так, щоб вона повністю покрила всі шматочки груші. Готуємо до розм'якшення на повільному вогні.
    Зварені груші трохи охолоджуємо і ложкою протираємо через друшляк. В отриману масу виливаємо желатин і варимо грушеву кашку до загустіння. У густу масу додаємо цукровий пісок, гарненько розмішуємо і готуємо ще хвилин 6. Потім знімаємо з плити і ставимо в холодильник. Ось і все, грушевий мармелад готовий! Нарізаємо його невеликими квадратиками і подаємо до столу.

    Мармелад з яблук і груш


    Інгредієнти:

  • кислі яблука - 2 кг;

  • груші - 1 кг;

  • Мармелад з груш

  • цукор - 15 кг.


  • Приготування
    Для приготування мармеладу з груш на зиму, фрукти промиваємо, витираємо, розрізаємо, видаляємо серцевину і викладаємо на деко. Запікаємо груші з яблуками в духовці, а потім протираємо через сито і отриману кашку викладаємо в каструлю. Всипаємо цукор і варимо до повної готовності. Після цього розкладаємо готовий мармелад по стерильним банкам і закатуємо кришками.
    Любителям цього неповторного ласощі також рекомендуємо спробувати мармелад з кавунових кірок або апельсиновий мармелад .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Яблучний мармелад на зиму
    Яблучний мармелад на зиму
    Мармелад - це фруктове або ягідне варення, уварене до стану загустіння, при якому його можна різати ножем. У нашій статті ми пропонуємо вашій увазі
    Мармелад з винограду - рецепт
    Мармелад з винограду - рецепт
    Мармелад з винограду - це чудове ласощі до чашки чаю або кави в компанії друзів. Також його можна використовувати у створенні різної випічки.
    Самогон з груш
    Самогон з груш
    Самогон - досить міцний алкогольний напій, одержуваний шляхом перегону спиртовмісних продуктів. Його роблять з цукру, або ягід і фруктів, в яких він
    Мармелад з кавунових кірок
    Мармелад з кавунових кірок
    Кавуновий мармелад - це смачне частування, яке приведе в захват і дорослих і дітей. А приготований в домашніх умовах, він ще і корисний. У нашій
    Мармелад з гарбуза
    Мармелад з гарбуза
    Натуральний домашній мармелад - це будь ласощі дітей, та й дорослих теж. Його можна зробити з різних ягід і фруктів. Але ми з вами підемо далі і
    Мармелад з злив
    Мармелад з злив
    Мармелад - дуже корисне природне ласощі, яке готується шляхом уварювання фруктів до загустіння, щоб його вільно можна було різати ножем. І сьогодні