Самогон з груш
Самогон - це досить міцний алкогольний напій, що отримується в результаті перегону спиртовмісних продуктів. В якості сировини може бути використаний цукор, або ягоди і фрукти, що містять в чистому вигляді цукор, або крохмаловмісну сировина: жито, ячмінь, пшениця, кукурудза. У цій статті ми розглянемо з вами як зробити самогон з груші.
Інгредієнти:
цукор - 400 г;
груші - 10 кг;
дріжджі свіжі - 50 г;
вода - 15 л.
Приготування
Отже, для приготування самогону з груш, фрукти добре промиваємо, обсушуємо, перекладаємо у велику каструлю чи бак, заливаємо водою і варимо на слабенькому вогні до м'якого стану. Потім всипаємо цукор, кладемо свіжі дріжджі і все ретельно перемішуємо. Готову масу знімаємо з плити і ставимо для бродіння на 7 днів у тепле місце. Після чого переганяємо суміш через самогонний апарат 2 рази. Готовий самогон розливаємо в чисті пляшки і прибираємо на деякий час в холодильник.
Інгредієнти:
яблука - 8 кг;
груші - 7 кг;
дріжджі - 1 пачка;
цукор - 3 кг;
кип'ячена вода.
Приготування
Фрукти гарненько миємо у великій посуді. Потім обрізаємо хвостики і розрізаємо на 4 частини. Після цього подрібнюємо груші і яблука блендером до однорідного стану. Фруктову кашку висипаємо у великий казан, заливаємо водою, додаємо цукор і дріжджі. Готову суміш накриваємо зверху марлею і поставити для бродіння в тепле місце орієнтовно на два тижні, щоб фрукти як слід, перебродили, і настоянка придбала солодкий смак. Тепер використовуємо самогонний апарат і переганяємо масу, перетворюючи її приблизно за 2-3 години в готовий домашній самогон.
Інгредієнти:
груші - 2 кг;
горілка - 5 л.
Для сиропу:
грушевий сік - 4 ст.;
цукровий пісок - за смаком.
Приготування
Груші обполіскуємо, витираємо насухо рушником і натираємо фрукти на крупній тертці. Отриману масу перекладаємо в чисту банку і заливаємо горілкою. Потім накриваємо банку марлею, і залишаємо в теплому місці приблизно на 5 тижнів. Після чого виділилася рідина виливаємо і добре віджимаємо макуха. Для приготування сиропу беремо грушевий сік, висипаємо цукор, перемішуємо і ставимо на вогонь. Доводимо суміш до кипіння, а потім трохи охолоджуємо. Тепер виливаємо сироп у віджатий грушевий макуха, перемішуємо, проціджуємо все через марлю і розливаємо готовий самогон по пляшках.
Таким же способом можна приготувати самогон з винограду або варення для домашнього застілля.
Рецепт самогону з груш
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування самогону з груш, фрукти добре промиваємо, обсушуємо, перекладаємо у велику каструлю чи бак, заливаємо водою і варимо на слабенькому вогні до м'якого стану. Потім всипаємо цукор, кладемо свіжі дріжджі і все ретельно перемішуємо. Готову масу знімаємо з плити і ставимо для бродіння на 7 днів у тепле місце. Після чого переганяємо суміш через самогонний апарат 2 рази. Готовий самогон розливаємо в чисті пляшки і прибираємо на деякий час в холодильник.
Самогон з яблук і груш
Інгредієнти:
Приготування
Фрукти гарненько миємо у великій посуді. Потім обрізаємо хвостики і розрізаємо на 4 частини. Після цього подрібнюємо груші і яблука блендером до однорідного стану. Фруктову кашку висипаємо у великий казан, заливаємо водою, додаємо цукор і дріжджі. Готову суміш накриваємо зверху марлею і поставити для бродіння в тепле місце орієнтовно на два тижні, щоб фрукти як слід, перебродили, і настоянка придбала солодкий смак. Тепер використовуємо самогонний апарат і переганяємо масу, перетворюючи її приблизно за 2-3 години в готовий домашній самогон.
Самогон з грушевого макухи
Інгредієнти:
Для сиропу:
Приготування
Груші обполіскуємо, витираємо насухо рушником і натираємо фрукти на крупній тертці. Отриману масу перекладаємо в чисту банку і заливаємо горілкою. Потім накриваємо банку марлею, і залишаємо в теплому місці приблизно на 5 тижнів. Після чого виділилася рідина виливаємо і добре віджимаємо макуха. Для приготування сиропу беремо грушевий сік, висипаємо цукор, перемішуємо і ставимо на вогонь. Доводимо суміш до кипіння, а потім трохи охолоджуємо. Тепер виливаємо сироп у віджатий грушевий макуха, перемішуємо, проціджуємо все через марлю і розливаємо готовий самогон по пляшках.
Таким же способом можна приготувати самогон з винограду або варення для домашнього застілля.
Рекомендуємо добрі рецепти
Самогон з варення
Самогон - це найпопулярніший алкогольний напій в нашій країні, приготований в домашніх умовах. Сьогодні ми хочемо з вами поділитися секретами
Самогон з абрикосів
Самогон з абрикосів - при його правильно приготуванні дуже приємний алкогольний напій. В технології його створення при наявності самогонного апарата
Рецепт самогону з цукру
Самогон - це алкогольний напій, який відомий здавна. Хочете його приготувати його в домашніх умовах, і зараз ми розповімо як. Пропонуємо вам кілька
Самогон з винограду
Самогон з винограду володіє чудовим ароматним смаком і має кришталеву прозорість. У цій статті ми приготували для вас кілька цікавих рецептів цього
Самогон з меду
Самогон з меду - смачний алкогольний напій, мінусом якого може бути тільки вартість самого продукту. Але повірте, він того вартий! Давайте розберемо
Мармелад з груш
Мармелад - це смачне ласощі з ягід або фруктів з додаванням цукру і желатину. І сьогодні ми поділимося простими рецептами створення мармеладу з груш