Самогон з винограду
Самогон з винограду має кришталеву світлість і ароматний смак. По-іншому цей продукт називають ще грузинської чачі високої міцності. Технологія приготування такого напою в домашніх умовах зовсім не складна. При його виготовленні ви відразу вб'єте так би язикати двох «зайців»: адже спочатку з винограду віджимають сік, який консервують, використовують для приготування вина, а вже решту виноградні вичавки беруть для самогону.
Ви коли-небудь робили самі самогон з винограду? Ні? Не турбуйтеся, у цій статті ми навчимо. З цього продукту дійсно виходить по-справжньому смачний напій, який приємно порадує і здивує ваших гостей. Для приготування домашньої горілки ви можете використовувати різні сорти винограду.
Рецепт самогону з винограду
Інгредієнти:
вичавки виноградні - 10 л;
цукровий пісок - 5 кг;
дріжджі - 100 г;
вода кипяченная - 30 л.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати самогон з винограду. Отже, спочатку готуємо заздалегідь ємність приблизно на 45-50 літрів. Якщо у вашому господарстві немає такої місткості посуду, то доведеться зменшити пропорцію у кілька разів. Потім всі інгредієнти викладаємо в ємність і ретельно перемішуємо.
Воду попередньо підігріваємо до 30 градусів, щоб дріжджі швидше і краще розчинилися. Після 7-денної витримки в теплому приміщенні наша брага готова до перегонці через самогонний апарат. В результаті у вас повинно вийти приблизно 7 літрів якісного самогону з виноградного макухи. Відмітна особливість такого напою - його кришталева світлість.
Самогон з винограду без дріжджів
Інгредієнти:
самогон - 35 л;
вино - 6 л;
молоко - 9 л;
житній хліб - 15 кг;
сухий виноград (родзинки) - 25 кг;
цукор - 800 р.
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як зробити самогон з винограду. Для початку самогон змішуємо з 6 літрів молока. Потім цю масу переганяємо кілька разів до тих пір, поки у вас не залишиться рівно 20 літрів. Після цього, виливаємо вино і молоко, що залишилося. Потім в невеликій кількості теплої води розчиняємо цукровий пісок і в цей сироп кладемо потовчений родзинки. Отриману масу перекладаємо в ємність з молочною масою і перемішуємо. Наприкінці додаємо житній хліб, після чого перемішуємо з самогоном. Отриману брагу переганяємо і в результаті у вас повинно вийти 12 літрів спиртного напою.
Самогон з винограду без цукру
Інгредієнти:
дріжджі - 600 г;
виноградне вино - 10 л.
Приготування
Для приготування домашнього самогону з винограду, дріжджі розчиняємо у невеликій кількості води, перемішуємо і обережно змішуємо з вином. Отриману суміш переганяємо через самогонний апарат кілька разів, для поліпшення якості готового напою.
Виноградний самогон
Інгредієнти:
кип'ячена вода - 30 л;
вичавки виноградні - 10 л;
дріжджі свіжі - 100 г;
цукровий пісок - 5 кг.
Приготування
Першим ділом беремо виноградні вичавки і заливаємо їх кип'яченою теплою водою. Хвилин через 30 додаємо свіжі дріжджі і цукор. Все добре перемішуємо і наполягаємо брагу протягом тижня, після чого приступаємо до її перегонці. Для поліпшення якості готового напою рекомендується подвійний і навіть потрійний перегонка.
Самогон з сухого винограду
Інгредієнти:
чистий самогон - 10 л;
родзинки - 1 кг.
Приготування
Родзинки гарненько промиваємо, а потім подрібнюємо і викладаємо в самогон. Наполягаємо отриману масу кілька діб, після чого переганяємо брагу кілька разів через самогонний апарат. Ось і все, справжній домашній самогон готовий!
Використовуючи дані рецепти, ви зможете без праці приготувати у себе вдома по-справжньому смачний і якісний спиртний напій.
Шукайте ще цікаві рецепти цього напою, тоді радимо спробувати самогон з варення або самогон із цукру .
Ви коли-небудь робили самі самогон з винограду? Ні? Не турбуйтеся, у цій статті ми навчимо. З цього продукту дійсно виходить по-справжньому смачний напій, який приємно порадує і здивує ваших гостей. Для приготування домашньої горілки ви можете використовувати різні сорти винограду.
Рецепт самогону з винограду
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати самогон з винограду. Отже, спочатку готуємо заздалегідь ємність приблизно на 45-50 літрів. Якщо у вашому господарстві немає такої місткості посуду, то доведеться зменшити пропорцію у кілька разів. Потім всі інгредієнти викладаємо в ємність і ретельно перемішуємо.
Воду попередньо підігріваємо до 30 градусів, щоб дріжджі швидше і краще розчинилися. Після 7-денної витримки в теплому приміщенні наша брага готова до перегонці через самогонний апарат. В результаті у вас повинно вийти приблизно 7 літрів якісного самогону з виноградного макухи. Відмітна особливість такого напою - його кришталева світлість.
Самогон з винограду без дріжджів
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як зробити самогон з винограду. Для початку самогон змішуємо з 6 літрів молока. Потім цю масу переганяємо кілька разів до тих пір, поки у вас не залишиться рівно 20 літрів. Після цього, виливаємо вино і молоко, що залишилося. Потім в невеликій кількості теплої води розчиняємо цукровий пісок і в цей сироп кладемо потовчений родзинки. Отриману масу перекладаємо в ємність з молочною масою і перемішуємо. Наприкінці додаємо житній хліб, після чого перемішуємо з самогоном. Отриману брагу переганяємо і в результаті у вас повинно вийти 12 літрів спиртного напою.
Самогон з винограду без цукру
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування домашнього самогону з винограду, дріжджі розчиняємо у невеликій кількості води, перемішуємо і обережно змішуємо з вином. Отриману суміш переганяємо через самогонний апарат кілька разів, для поліпшення якості готового напою.
Виноградний самогон
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом беремо виноградні вичавки і заливаємо їх кип'яченою теплою водою. Хвилин через 30 додаємо свіжі дріжджі і цукор. Все добре перемішуємо і наполягаємо брагу протягом тижня, після чого приступаємо до її перегонці. Для поліпшення якості готового напою рекомендується подвійний і навіть потрійний перегонка.
Самогон з сухого винограду
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки гарненько промиваємо, а потім подрібнюємо і викладаємо в самогон. Наполягаємо отриману масу кілька діб, після чого переганяємо брагу кілька разів через самогонний апарат. Ось і все, справжній домашній самогон готовий!
Використовуючи дані рецепти, ви зможете без праці приготувати у себе вдома по-справжньому смачний і якісний спиртний напій.
Шукайте ще цікаві рецепти цього напою, тоді радимо спробувати самогон з варення або самогон із цукру .
Рекомендуємо добрі рецепти
Самогон з варення
Самогон - це найпопулярніший алкогольний напій в нашій країні, приготований в домашніх умовах. Сьогодні ми хочемо з вами поділитися секретами
Самогон з абрикосів
Самогон з абрикосів - при його правильно приготуванні дуже приємний алкогольний напій. В технології його створення при наявності самогонного апарата
Рецепт самогону з цукру
Самогон - це алкогольний напій, який відомий здавна. Хочете його приготувати його в домашніх умовах, і зараз ми розповімо як. Пропонуємо вам кілька
Самогон з груш
Самогон - досить міцний алкогольний напій, одержуваний шляхом перегону спиртовмісних продуктів. Його роблять з цукру, або ягід і фруктів, в яких він
Самогон з меду
Самогон з меду - смачний алкогольний напій, мінусом якого може бути тільки вартість самого продукту. Але повірте, він того вартий! Давайте розберемо
Самогон з пшениці
Самогоноваріння вже давно кануло в лету, завдяки появі горілки в наших магазинах, але якщо ви віддаєте перевагу алкоголь домашнього приготування, то