Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Начинка з вишні

Начинка з вишні

18-01-2015, 20:42
3 907
Начинка з вишні
Смачна вишнева начинка - ідеальне доповнення до пирогів, тартам, млинцям і маффинам. Начинка може бути виготовлена як з свіжих, так і з заморожених ягід, а завдяки різноманітності рецептів ягідний урожай не пропаде даремно, а буде радувати вас новим смаком кожен день.

Начинка для пирога з вишні


Інгредієнти:

  • свіжі вишні - 1 кг;

  • лимонний сік - за смаком;

  • крохмаль - 2 ст. ложки;

  • цукор - 100 г;

  • ваніль - 1 стручок;

  • кірш - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Свіжі вишні очистити від кісточок і поливаємо лимонним соком. У невеликій мисці змішати крохмаль з 2 столовими ложками води.
    В товстостінну сковороду засипаємо цукор і додаємо насіння ванілі. Як тільки цукор розплавиться і перетвориться в золотисту карамель, змішуємо його з ягодами і кіршем. Коли ягоди пустять сік, сироп стане текучим і ароматним. Змішуємо сироп і ягоди з крохмалем і суміш уварюють до загусання (сироп повинен покривати ложку рівним шаром).
    Начинка з вишні з крохмалем ідеально підійде для приготування як відкритих, так і закритих пирогів і тарти з будь-якого виду тесту.

    Начинка з сушеної вишні для пиріжків


    Інгредієнти:

  • сушені вишні - 1 ст.;

  • цукор - 1/4 ст.;

  • лимонний сік - 1 ст. ложка;

  • мелена кориця - 1/2 ч. ложки;

  • заморожена вишня - 500 г;

  • вершкове масло - 1 ст. ложка;

  • крохмаль - 2 1/2 ч. ложки;

  • ванільний екстракт - 2 1/2 ч. ложки.


  • Приготування
    Кладемо В сотейник сушені вишні, засипаємо їх цукром, поливаємо соком, додаємо корицю і варимо 3-4 хвилини, поки цукор не розплавиться. Потім додаємо заморожені вишні, трохи масла і ванілі, ретельно все перемішуємо і уварюємо так, щоб рідини практично не залишилося. Змішуємо ягідну начинку з крохмалем і злегка остуджуємо її перед використанням.
    Таку начинку з вишні можна готувати не тільки з замороженої, але і зі свіжої ягоди.

    Начинка з вишні для млинців


    Інгредієнти:

  • гранатовий сік - 1/3 ст.;

  • Начинка з вишні

  • вишневий сік - 1/2 ст.;

  • крохмаль - 1 ст. ложка;

  • цукор - 2 ч. ложки;

  • вишня - 600 р.


  • Приготування
    Змішуємо вишневий і гранатовий сік у сотейнику, після чого додаємо до них цукор і крохмаль. Уварюємо сік на повільному вогні протягом 5-6 хвилин, до загусання. Додаємо в сироп ягоди вишні попередньо очищені від кісточки і продовжуємо уварюють сироп, поки він не стане досить густим для того, щоб покривати ложку рівним шаром. Перед використанням вишневу начинку слід трохи остудити.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Начинка для вареників
    Начинка для вареників
    Вареники - смачне і ситне блюдо слов'янської кухні. Начинка для них може бути самою різною, все залежить від вашої фантазії. Але ми в цій статті
    Компот з вишні на зиму
    Компот з вишні на зиму
    Компот з вишні - смачний і корисний напій. І як приємно взимку дістати баночку заготовленого компоту і випити його, згадуючи про літо. У нашій статті
    Пастила з вишні
    Пастила з вишні
    Пастила - це смачне фруктове ласощі, яке до того ж дуже корисно. Її роблять з яблук, персиків, малини, смородини. Але сьогодні ми поговоримо про
    Варення з вишні - рецепт
    Варення з вишні - рецепт
    Готувати вишню запас - просте та приємне завдання: варення або джем з ягід готується швидко, а в холоди буде чим поласувати за чашкою чаю. Рецепти
    Кисіль з вишні - рецепт
    Кисіль з вишні - рецепт
    Кисіль - смачний і ароматний напій, який припаде до смаку, як дорослим, так і дітям, а його приготування не займе багато сил і часу. Про те, як