Начинка з вишні
Смачна вишнева начинка - ідеальне доповнення до пирогів, тартам, млинцям і маффинам. Начинка може бути виготовлена як з свіжих, так і з заморожених ягід, а завдяки різноманітності рецептів ягідний урожай не пропаде даремно, а буде радувати вас новим смаком кожен день.
Інгредієнти:
свіжі вишні - 1 кг;
лимонний сік - за смаком;
крохмаль - 2 ст. ложки;
цукор - 100 г;
ваніль - 1 стручок;
кірш - 1 ст. ложка.
Приготування
Свіжі вишні очистити від кісточок і поливаємо лимонним соком. У невеликій мисці змішати крохмаль з 2 столовими ложками води.
В товстостінну сковороду засипаємо цукор і додаємо насіння ванілі. Як тільки цукор розплавиться і перетвориться в золотисту карамель, змішуємо його з ягодами і кіршем. Коли ягоди пустять сік, сироп стане текучим і ароматним. Змішуємо сироп і ягоди з крохмалем і суміш уварюють до загусання (сироп повинен покривати ложку рівним шаром).
Начинка з вишні з крохмалем ідеально підійде для приготування як відкритих, так і закритих пирогів і тарти з будь-якого виду тесту.
Інгредієнти:
сушені вишні - 1 ст.;
цукор - 1/4 ст.;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
мелена кориця - 1/2 ч. ложки;
заморожена вишня - 500 г;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
крохмаль - 2 1/2 ч. ложки;
ванільний екстракт - 2 1/2 ч. ложки.
Приготування
Кладемо В сотейник сушені вишні, засипаємо їх цукром, поливаємо соком, додаємо корицю і варимо 3-4 хвилини, поки цукор не розплавиться. Потім додаємо заморожені вишні, трохи масла і ванілі, ретельно все перемішуємо і уварюємо так, щоб рідини практично не залишилося. Змішуємо ягідну начинку з крохмалем і злегка остуджуємо її перед використанням.
Таку начинку з вишні можна готувати не тільки з замороженої, але і зі свіжої ягоди.
Інгредієнти:
гранатовий сік - 1/3 ст.;
вишневий сік - 1/2 ст.;
крохмаль - 1 ст. ложка;
цукор - 2 ч. ложки;
вишня - 600 р.
Приготування
Змішуємо вишневий і гранатовий сік у сотейнику, після чого додаємо до них цукор і крохмаль. Уварюємо сік на повільному вогні протягом 5-6 хвилин, до загусання. Додаємо в сироп ягоди вишні попередньо очищені від кісточки і продовжуємо уварюють сироп, поки він не стане досить густим для того, щоб покривати ложку рівним шаром. Перед використанням вишневу начинку слід трохи остудити.
Начинка для пирога з вишні
Інгредієнти:
Приготування
Свіжі вишні очистити від кісточок і поливаємо лимонним соком. У невеликій мисці змішати крохмаль з 2 столовими ложками води.
В товстостінну сковороду засипаємо цукор і додаємо насіння ванілі. Як тільки цукор розплавиться і перетвориться в золотисту карамель, змішуємо його з ягодами і кіршем. Коли ягоди пустять сік, сироп стане текучим і ароматним. Змішуємо сироп і ягоди з крохмалем і суміш уварюють до загусання (сироп повинен покривати ложку рівним шаром).
Начинка з вишні з крохмалем ідеально підійде для приготування як відкритих, так і закритих пирогів і тарти з будь-якого виду тесту.
Начинка з сушеної вишні для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
Кладемо В сотейник сушені вишні, засипаємо їх цукром, поливаємо соком, додаємо корицю і варимо 3-4 хвилини, поки цукор не розплавиться. Потім додаємо заморожені вишні, трохи масла і ванілі, ретельно все перемішуємо і уварюємо так, щоб рідини практично не залишилося. Змішуємо ягідну начинку з крохмалем і злегка остуджуємо її перед використанням.
Таку начинку з вишні можна готувати не тільки з замороженої, але і зі свіжої ягоди.
Начинка з вишні для млинців
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо вишневий і гранатовий сік у сотейнику, після чого додаємо до них цукор і крохмаль. Уварюємо сік на повільному вогні протягом 5-6 хвилин, до загусання. Додаємо в сироп ягоди вишні попередньо очищені від кісточки і продовжуємо уварюють сироп, поки він не стане досить густим для того, щоб покривати ложку рівним шаром. Перед використанням вишневу начинку слід трохи остудити.
Рекомендуємо добрі рецепти
Начинка для вареників
Вареники - смачне і ситне блюдо слов'янської кухні. Начинка для них може бути самою різною, все залежить від вашої фантазії. Але ми в цій статті
Компот з вишні на зиму
Компот з вишні - смачний і корисний напій. І як приємно взимку дістати баночку заготовленого компоту і випити його, згадуючи про літо. У нашій статті
Пастила з вишні
Пастила - це смачне фруктове ласощі, яке до того ж дуже корисно. Її роблять з яблук, персиків, малини, смородини. Але сьогодні ми поговоримо про
Варення з вишні - рецепт
Готувати вишню запас - просте та приємне завдання: варення або джем з ягід готується швидко, а в холоди буде чим поласувати за чашкою чаю. Рецепти
Кисіль з вишні - рецепт
Кисіль - смачний і ароматний напій, який припаде до смаку, як дорослим, так і дітям, а його приготування не займе багато сил і часу. Про те, як