Сушені мандарини
Сушені мандарини - смачне і корисне ласощі, яке можна їсти просто, як сухофрукти або додавати в різні страви. Ними можна прикрашати торти, желе або використовувати в якості декоративного елемента. Давайте розглянемо з вами як сушити мандарини, і що з них можна приготувати.
Інгредієнти:
мандарини - 5 шт.
Приготування
Отже, мандарини нарізаємо кружечками, розкладаємо на деко і ставимо в духову піч. Сушимо фрукти приблизно 1 годину в прогрітій до 140 градусів духовці. Потім шматочки акуратно перевертаємо і сушимо ще годину. Готові мандарини повністю остуджуємо, перекладаємо в контейнер, закриваємо кришкою і прибираємо в шафу.
Інгредієнти:
домашній сир - 300 г;
темний молочний шоколад - 100 г;
цукрова пудра - 3 ст. ложки;
сметана - 3 ст. ложки;
ванілін;
мандарини сушені - 50 г;
вафельна цукерка - для прикраси.
Приготування
Сир протираємо через сито. Подрібнюємо На дрібній терочке трохи шоколаду і додаємо його в сирну масу. Потім додаємо цукрову пудру, кладемо сметану, ванілін за смаком, цукор і все добре перемішуємо. Тепер, з сирної маси формуємо руками невеликі коржі, кладемо на кожну шматочок сухого мандарина і катаємо кулька. На крупній тертці трьом що залишився шоколад, вафельну цукерку Джек і катаємо наші сирні кульки в солодкій стружці. Після цього прибираємо цукерки приблизно на 30 хвилин у морозилку, а потім подаємо до столу.
Інгредієнти:
мандарини - 1 кг;
цукор - 12 кг;
фільтрована вода - 300 мл;
цукрова пудра.
Приготування
Мандарини промиваємо, очищаємо, розбираємо навпіл і заливаємо приготовленим заздалегідь гарячим цукровим сиропом. Тепер ставимо посуд з фруктами на плиту і варимо 10-15 хвилин на слабенькому вогні. Потім знімаємо варення з вогню, охолодити протягом 10 годин і знову проварюємо ще 10-15 хвилин.
Повторюємо таку процедуру кілька разів, а потім отриману суміш акуратно проціджуємо через друшляк, встановлений над чистою каструлею. На друшляку у нас залишаться мандарини, а сироп повільно стече в ємність. Плоди мандаринів розкладаємо в один шар на ситі і сушимо в духовці при температурі 40 градусів. Потім рясно посипаємо їх цукровою пудрою, злегка струшуємо і підсушуємо другий раз в духовці. Після цього перекладаємо цукати в банки, закорковуємо і зберігати в сухому і темному місці.
Сушені мандарини
Інгредієнти:
Приготування
Отже, мандарини нарізаємо кружечками, розкладаємо на деко і ставимо в духову піч. Сушимо фрукти приблизно 1 годину в прогрітій до 140 градусів духовці. Потім шматочки акуратно перевертаємо і сушимо ще годину. Готові мандарини повністю остуджуємо, перекладаємо в контейнер, закриваємо кришкою і прибираємо в шафу.
Рецепт цукерок з сушеними мандаринами
Інгредієнти:
Приготування
Сир протираємо через сито. Подрібнюємо На дрібній терочке трохи шоколаду і додаємо його в сирну масу. Потім додаємо цукрову пудру, кладемо сметану, ванілін за смаком, цукор і все добре перемішуємо. Тепер, з сирної маси формуємо руками невеликі коржі, кладемо на кожну шматочок сухого мандарина і катаємо кулька. На крупній тертці трьом що залишився шоколад, вафельну цукерку Джек і катаємо наші сирні кульки в солодкій стружці. Після цього прибираємо цукерки приблизно на 30 хвилин у морозилку, а потім подаємо до столу.
Сушені цукати з мандаринів
Інгредієнти:
Приготування
Мандарини промиваємо, очищаємо, розбираємо навпіл і заливаємо приготовленим заздалегідь гарячим цукровим сиропом. Тепер ставимо посуд з фруктами на плиту і варимо 10-15 хвилин на слабенькому вогні. Потім знімаємо варення з вогню, охолодити протягом 10 годин і знову проварюємо ще 10-15 хвилин.
Повторюємо таку процедуру кілька разів, а потім отриману суміш акуратно проціджуємо через друшляк, встановлений над чистою каструлею. На друшляку у нас залишаться мандарини, а сироп повільно стече в ємність. Плоди мандаринів розкладаємо в один шар на ситі і сушимо в духовці при температурі 40 градусів. Потім рясно посипаємо їх цукровою пудрою, злегка струшуємо і підсушуємо другий раз в духовці. Після цього перекладаємо цукати в банки, закорковуємо і зберігати в сухому і темному місці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з мандаринами
Мандарини у більшості з нас асоціюються з новорічними святами. Запах ялинки і мандаринів створює святковий настрій. Але мандарини можна не тільки
Як зберігати мандарини?
Найпопулярніші цитрусові взимку в нашій країні - це апельсини і мандарини. Запах мандаринів стійко асоціюється з новорічними святами. Часом, ми
Компот з мандаринів
Освіжаючі компоти з цитрусових фруктів - чудова альтернатива магазинним напоїв. І сьогодні мова піде про компотах з мандаринів. Читаємо наші поради і
Страви з мандаринами - рецепти
Мандарини - дуже смачні цитрусові плоди. З них готують соки, компоти, джеми або просто вживають у натуральному вигляді. Сьогодні ми підкажемо вам
Безе з горіхами - рецепт
Безе - це збиті яєчні білки, запечені в духовці. І зараз ми вам розповімо, як приготувати його з горіхами. Вийде повітряний, легкий і смачний десерт,
Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити