Торт з яблуками рецепт
Торт з яблуками виходить дуже смачним, але злегка мокроватим. Таке ласощі добре подавати з збитими вершками до гарячого свіжозвареної чаю.
Інгредієнти:
вершкове масло - 50 г;
цукор - 100 г;
яйце - 1 шт.;
борошно - 60 г;
розпушувач - 1 ч. ложка;
яблука - 2 шт.;
вівсянка - 80 р.
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо, додаємо цукровий пісок, розбиваємо яйце, додаємо борошно з розпушувачем і все перемішуємо до однорідної маси. Тепер додаємо вівсянку і ретельно перемішуємо тісто до гладкого стану. Форму змащуємо маслом, присипаємо манкою або борошном і викладаємо тісто, рівномірно розподіляючи його. Яблука миємо, обсушуємо, чистимо, нарізаємо скибочками т розкладаємо поверх тіста віялом. Потім відправляємо пиріг в духовку і випікаємо 35 хвилин при температурі 200 градусів.
Інгредієнти:
цукровий пісок - 220 г;
вершкове масло - 150 г;
жовток - 4 шт.;
борошно - 200 г;
розпушувач - 05 ч. ложки;
сир - 500 г;
яблука - 500 г;
сметана - 200 мл;
мигдаль мелений - 3 ст. ложки;
сік лимонний - 2 ст. ложки;
яйце - 2 шт.;
цукрова пудра для прикраси.
Приготування
Розм'якшене вершкове масло збиваємо з 1 жовтком і дрібкою цукрового піску. Тепер додаємо борошно, розпушувач, вимішуємо тісто і ставимо його в холодильник. Сир збиваємо з лимонним соком, кладемо сметану, мигдаль, жовтки, яйця і цукор. Форму змащуємо маслом і викладаємо в неї тісто, загинаючи краї і формуючи невеликі бортики. Потім розподіляємо сирну масу викладаємо на торт яблучні дольки і випікаємо в духовці близько години при температурі 175 градусів.
Інгредієнти:
яблука - 3 шт.;
сир - 150 г;
ізюм - 100 г;
жовток - 3 шт.;
цукор-50 г;
лимонний сік - 20 мл;
желатин - 5 р.
Для млинців:
борошно - 250 г;
ванілін - 1 ч. ложка;
цукор - 2 ст. ложки;
яйце - 2 шт.;
молоко - 450 мл;
вершкове масло - 20 г;
сіль - щіпка.
Приготування
В молоко додаємо яйця, цукор, ванілін, сіль, борошно і розтоплене вершкове масло. Добре розмішуємо всі компоненти, замішуємо тісто для млинців і ставимо його в тепле місце настоюватися. Родзинки заливаємо на 2 години водою, яблука шаткуємо часточками. Тепер готуємо сироп: нагріваємо неповний склянку води, додаємо цукор, сік лимона, яблука і варимо 5 хвилин.
Цим часом розтираємо жовтки з цукром дочиста і виливаємо в тепле молоко. Варимо на слабенькому вогні до загусання. У густий гарячий крем додаємо родзинки, кладемо сир і виливаємо заздалегідь замочений желатин. Спечені млинці розрізаємо на частини, зверху кладемо шари крему і яблук, закриваємо цілим млинцем і ставимо листковий торт з яблуками на 3 години в холодильник.
Вівсяний пиріг з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо, додаємо цукровий пісок, розбиваємо яйце, додаємо борошно з розпушувачем і все перемішуємо до однорідної маси. Тепер додаємо вівсянку і ретельно перемішуємо тісто до гладкого стану. Форму змащуємо маслом, присипаємо манкою або борошном і викладаємо тісто, рівномірно розподіляючи його. Яблука миємо, обсушуємо, чистимо, нарізаємо скибочками т розкладаємо поверх тіста віялом. Потім відправляємо пиріг в духовку і випікаємо 35 хвилин при температурі 200 градусів.
Сирний торт з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшене вершкове масло збиваємо з 1 жовтком і дрібкою цукрового піску. Тепер додаємо борошно, розпушувач, вимішуємо тісто і ставимо його в холодильник. Сир збиваємо з лимонним соком, кладемо сметану, мигдаль, жовтки, яйця і цукор. Форму змащуємо маслом і викладаємо в неї тісто, загинаючи краї і формуючи невеликі бортики. Потім розподіляємо сирну масу викладаємо на торт яблучні дольки і випікаємо в духовці близько години при температурі 175 градусів.
Млинцевий торт з яблуками
Інгредієнти:
Для млинців:
Приготування
В молоко додаємо яйця, цукор, ванілін, сіль, борошно і розтоплене вершкове масло. Добре розмішуємо всі компоненти, замішуємо тісто для млинців і ставимо його в тепле місце настоюватися. Родзинки заливаємо на 2 години водою, яблука шаткуємо часточками. Тепер готуємо сироп: нагріваємо неповний склянку води, додаємо цукор, сік лимона, яблука і варимо 5 хвилин.
Цим часом розтираємо жовтки з цукром дочиста і виливаємо в тепле молоко. Варимо на слабенькому вогні до загусання. У густий гарячий крем додаємо родзинки, кладемо сир і виливаємо заздалегідь замочений желатин. Спечені млинці розрізаємо на частини, зверху кладемо шари крему і яблук, закриваємо цілим млинцем і ставимо листковий торт з яблуками на 3 години в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт в мікрохвильовці
Торт у мікрохвильовці - відмінний варіант швидкого десерту, коли не вистачає часу на випічку і гості вже на підході. Пропонуємо вам кілька простих і
Торт з горіхами
Горіхи - досить поживний та калорійний продукт, який часто використовують для приготування салатів та випічки. І сьогодні мова піде про торти з
Манник з яблуками
Манник - простий пиріг з манної крупи, з рецептами якого, напевно, знайома кожна господиня. Але його можна пекти з додаванням різних інгредієнтів. І
Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам
Галета з яблуками
Галета з яблуками - це популярний французький десерт, який приготувати досить просто. Таке ласощі чудово підійде до вечірнього чаювання в колі сім'ї.