Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт з яблуками рецепт

Торт з яблуками рецепт

17-01-2015, 23:21
2 815
Торт з яблуками рецепт
Торт з яблуками виходить дуже смачним, але злегка мокроватим. Таке ласощі добре подавати з збитими вершками до гарячого свіжозвареної чаю.

Вівсяний пиріг з яблуками


Інгредієнти:

  • вершкове масло - 50 г;

  • цукор - 100 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 60 г;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • яблука - 2 шт.;

  • вівсянка - 80 р.


  • Приготування
    Вершкове масло розтоплюємо, додаємо цукровий пісок, розбиваємо яйце, додаємо борошно з розпушувачем і все перемішуємо до однорідної маси. Тепер додаємо вівсянку і ретельно перемішуємо тісто до гладкого стану. Форму змащуємо маслом, присипаємо манкою або борошном і викладаємо тісто, рівномірно розподіляючи його. Яблука миємо, обсушуємо, чистимо, нарізаємо скибочками т розкладаємо поверх тіста віялом. Потім відправляємо пиріг в духовку і випікаємо 35 хвилин при температурі 200 градусів.

    Сирний торт з яблуками


    Інгредієнти:

  • цукровий пісок - 220 г;

  • вершкове масло - 150 г;

  • жовток - 4 шт.;

  • борошно - 200 г;

  • розпушувач - 05 ч. ложки;

  • сир - 500 г;

  • яблука - 500 г;

  • сметана - 200 мл;

  • мигдаль мелений - 3 ст. ложки;

  • сік лимонний - 2 ст. ложки;

  • яйце - 2 шт.;

  • цукрова пудра для прикраси.


  • Приготування
    Розм'якшене вершкове масло збиваємо з 1 жовтком і дрібкою цукрового піску. Тепер додаємо борошно, розпушувач, вимішуємо тісто і ставимо його в холодильник. Сир збиваємо з лимонним соком, кладемо сметану, мигдаль, жовтки, яйця і цукор. Форму змащуємо маслом і викладаємо в неї тісто, загинаючи краї і формуючи невеликі бортики. Потім розподіляємо сирну масу викладаємо на торт яблучні дольки і випікаємо в духовці близько години при температурі 175 градусів.

    Млинцевий торт з яблуками


    Інгредієнти:

  • яблука - 3 шт.;

  • сир - 150 г;

  • ізюм - 100 г;

  • жовток - 3 шт.;

  • цукор-50 г;

  • лимонний сік - 20 мл;

  • желатин - 5 р.


  • Для млинців:

  • борошно - 250 г;

  • ванілін - 1 ч. ложка;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • яйце - 2 шт.;

  • молоко - 450 мл;

  • вершкове масло - 20 г;

  • сіль - щіпка.


  • Приготування
    В молоко додаємо яйця, цукор, ванілін, сіль, борошно і розтоплене вершкове масло. Добре розмішуємо всі компоненти, замішуємо
    Торт з яблуками рецепт
    тісто для млинців і ставимо його в тепле місце настоюватися. Родзинки заливаємо на 2 години водою, яблука шаткуємо часточками. Тепер готуємо сироп: нагріваємо неповний склянку води, додаємо цукор, сік лимона, яблука і варимо 5 хвилин.
    Цим часом розтираємо жовтки з цукром дочиста і виливаємо в тепле молоко. Варимо на слабенькому вогні до загусання. У густий гарячий крем додаємо родзинки, кладемо сир і виливаємо заздалегідь замочений желатин. Спечені млинці розрізаємо на частини, зверху кладемо шари крему і яблук, закриваємо цілим млинцем і ставимо листковий торт з яблуками на 3 години в холодильник.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт в мікрохвильовці
    Торт в мікрохвильовці
    Торт у мікрохвильовці - відмінний варіант швидкого десерту, коли не вистачає часу на випічку і гості вже на підході. Пропонуємо вам кілька простих і
    Торт з горіхами
    Торт з горіхами
    Горіхи - досить поживний та калорійний продукт, який часто використовують для приготування салатів та випічки. І сьогодні мова піде про торти з
    Манник з яблуками
    Манник з яблуками
    Манник - простий пиріг з манної крупи, з рецептами якого, напевно, знайома кожна господиня. Але його можна пекти з додаванням різних інгредієнтів. І
    Пісочний пиріг з сиром
    Пісочний пиріг з сиром
    Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам
    Галета з яблуками
    Галета з яблуками
    Галета з яблуками - це популярний французький десерт, який приготувати досить просто. Таке ласощі чудово підійде до вечірнього чаювання в колі сім'ї.