Королівський пиріг з сиром і яблуками
У своїй традиційній варіації королівський пиріг з сиром і яблуками являє собою приголомшливо смачне поєднання піщаної основи з сирною начинкою, прошарком з свіжих яблук і повітряного безе . Правда, за час існування десерту з'явилися і його спрощені варіації. Про класику і альтернативних рецептах ми поговоримо нижче.
Секрет правильного королівського яблучного пирога з сиром криється в використанні смачного сухого сиру, який легко перетвориться в мус після збивання з сирними жовтками.
Інгредієнти:
борошно – 470 г;
яйця – 6 шт.;
сир – 530 г;
цукор – 540 г;
яблука – 4 шт.;
вершкове масло – 310 г;
розпушувач – 5 г;
щіпка ваніліну.
Приготування
Перед тим, як приготувати королівський пиріг з сиру, підготуйте базові інгредієнти: розділіть яйця на білки і жовтки, протріть сир, яблука очистіть і розділіть на тонкі часточки, а масло дрібно порубаєте.
Для тіста шматочки масла збийте з цукром (200 г), додайте три яєчних жовтки і повторіть збивання. Далі всипте борошно в суміші з розпушувачем і вимісити тісто вручну, поки крихта не збереться в єдиний ком. Відкладіть куля з тіста в холод на час підготовки інших складових.
Інші яєчні жовтки збиваємо вже з сиром і цукром.
Тепер останній компонент страви – меренга, для якої залишається збити білки з цукром до утворення міцною та стійкою піни.
Тісто розкачайте в диск і вистеліть ним обрану форму. Наколюємо прошарок з тіста і покриваємо сиром. Поверх сирного шару розподіляємо яблука і закриваємо всі шаром меренги.
Королівський сирний пиріг випікається близько півгодини при 180 градусах.
В рамках спрощеного рецепти пирога з його складу виключається меренга. Шар спінених білків замінюють пісочної крихтою.
Інгредієнти:
борошно – 255 г;
вершкове масло – 115 г;
цукор – 195 г;
сода – 1/2 ч. ложки;
яблука – 3 шт.;
сир – 540 г;
яйця – 5 шт.
Приготування
Для коржів з'єднайте борошно разом з содою і дрібкою солі. Розітріть суху суміш разом з рубаним маслом і столовою ложкою цукру. Половину крихти утрамбуйте в 20-см круглу форму. Сир збийте з яйцями і цукром до отримання маси консистенції суфле. Розподіліть сирну начинку і доповніть її шматочками яблук. Зверху висипте залишилася борошняну крихту. Випікайте королівський пиріг з яблуками 50 хвилин при 180 градусах.
Королівський яблучний пиріг з сиром – рецепт
Секрет правильного королівського яблучного пирога з сиром криється в використанні смачного сухого сиру, який легко перетвориться в мус після збивання з сирними жовтками.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати королівський пиріг з сиру, підготуйте базові інгредієнти: розділіть яйця на білки і жовтки, протріть сир, яблука очистіть і розділіть на тонкі часточки, а масло дрібно порубаєте.
Для тіста шматочки масла збийте з цукром (200 г), додайте три яєчних жовтки і повторіть збивання. Далі всипте борошно в суміші з розпушувачем і вимісити тісто вручну, поки крихта не збереться в єдиний ком. Відкладіть куля з тіста в холод на час підготовки інших складових.
Інші яєчні жовтки збиваємо вже з сиром і цукром.
Тепер останній компонент страви – меренга, для якої залишається збити білки з цукром до утворення міцною та стійкою піни.
Тісто розкачайте в диск і вистеліть ним обрану форму. Наколюємо прошарок з тіста і покриваємо сиром. Поверх сирного шару розподіляємо яблука і закриваємо всі шаром меренги.
Королівський сирний пиріг випікається близько півгодини при 180 градусах.
Рецепт королівського пирога з яблуками
В рамках спрощеного рецепти пирога з його складу виключається меренга. Шар спінених білків замінюють пісочної крихтою.
Інгредієнти:
Приготування
Для коржів з'єднайте борошно разом з содою і дрібкою солі. Розітріть суху суміш разом з рубаним маслом і столовою ложкою цукру. Половину крихти утрамбуйте в 20-см круглу форму. Сир збийте з яйцями і цукром до отримання маси консистенції суфле. Розподіліть сирну начинку і доповніть її шматочками яблук. Зверху висипте залишилася борошняну крихту. Випікайте королівський пиріг з яблуками 50 хвилин при 180 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Творожно-яблучний пиріг
Шанувальників випічки з сиром знайдеться чимало, рівно, як і її рецептів. Сир чудово поводиться як в тесті, так і в начинці, а ще він недорогий і
Пиріг з сиру і яблук в духовці
Доступна випічка на сирній основі є одним з найбільш популярних ласощів в більшості будинків. У цьому матеріалі зрозуміло описані найбільш цікаві
Пиріг з сиром «Сльози ангела»
Цей дивовижно смачний десерт по праву називається «Сльози ангела», так як складається з найніжніших компонентів. Спробуйте створити це запаморочливе
Страсбурзький пиріг зі сливами і сиром
Поєднання хрусткою основи з легкої начинкою і м'якими сливами здатна догодити кожному ласуни, а варіації приготування дозволяють готувати цю смакоту
Пісочний пиріг з яблуками
Самої осінньої випічкою можна впевнено назвати десерти з яблучним наповненням. Пропонуємо не відступати від традицій, що склалися і приготувати
Лимонна меренга
Лимонна меренга - смачне французькі ласощі, повз якого складно пройти повз. Саме тому багато господинь вчаться готувати цей десерт будинку. Хочете і