Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Королівський пиріг з сиром і яблуками

Королівський пиріг з сиром і яблуками

18-11-2016, 19:08
3 391
Королівський пиріг з сиром і яблуками
У своїй традиційній варіації королівський пиріг з сиром і яблуками являє собою приголомшливо смачне поєднання піщаної основи з сирною начинкою, прошарком з свіжих яблук і повітряного безе . Правда, за час існування десерту з'явилися і його спрощені варіації. Про класику і альтернативних рецептах ми поговоримо нижче.

Королівський яблучний пиріг з сиром – рецепт


Секрет правильного королівського яблучного пирога з сиром криється в використанні смачного сухого сиру, який легко перетвориться в мус після збивання з сирними жовтками.
Інгредієнти:

  • борошно – 470 г;

  • яйця – 6 шт.;

  • сир – 530 г;

  • цукор – 540 г;

  • яблука – 4 шт.;

  • вершкове масло – 310 г;

  • розпушувач – 5 г;

  • щіпка ваніліну.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати королівський пиріг з сиру, підготуйте базові інгредієнти: розділіть яйця на білки і жовтки, протріть сир, яблука очистіть і розділіть на тонкі часточки, а масло дрібно порубаєте.
    Для тіста шматочки масла збийте з цукром (200 г), додайте три яєчних жовтки і повторіть збивання. Далі всипте борошно в суміші з розпушувачем і вимісити тісто вручну, поки крихта не збереться в єдиний ком. Відкладіть куля з тіста в холод на час підготовки інших складових.
    Інші яєчні жовтки збиваємо вже з сиром і цукром.
    Тепер останній компонент страви – меренга, для якої залишається збити білки з цукром до утворення міцною та стійкою піни.
    Тісто розкачайте в диск і вистеліть ним обрану форму. Наколюємо прошарок з тіста і покриваємо сиром. Поверх сирного шару розподіляємо яблука і закриваємо всі шаром меренги.
    Королівський сирний пиріг випікається близько півгодини при 180 градусах.

    Рецепт королівського пирога з яблуками


    В рамках спрощеного рецепти пирога з його складу виключається меренга. Шар спінених білків замінюють пісочної крихтою.
    Інгредієнти:

  • борошно – 255 г;

  • вершкове масло – 115 г;

  • цукор – 195 г;

  • сода – 1/2 ч. ложки;

  • яблука – 3 шт.;

  • сир – 540 г;

  • яйця – 5 шт.


  • Приготування
    Для коржів з'єднайте борошно разом з содою і дрібкою солі. Розітріть суху суміш разом з рубаним маслом і столовою ложкою цукру. Половину крихти утрамбуйте в 20-см круглу форму. Сир збийте з яйцями і цукром до отримання маси консистенції суфле. Розподіліть сирну начинку і доповніть її шматочками яблук. Зверху висипте залишилася борошняну крихту. Випікайте королівський пиріг з яблуками 50 хвилин при 180 градусах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Творожно-яблучний пиріг
    Творожно-яблучний пиріг
    Шанувальників випічки з сиром знайдеться чимало, рівно, як і її рецептів. Сир чудово поводиться як в тесті, так і в начинці, а ще він недорогий і
    Пиріг з сиру і яблук в духовці
    Пиріг з сиру і яблук в духовці
    Доступна випічка на сирній основі є одним з найбільш популярних ласощів в більшості будинків. У цьому матеріалі зрозуміло описані найбільш цікаві
    Пиріг з сиром «Сльози ангела»
    Пиріг з сиром «Сльози ангела»
    Цей дивовижно смачний десерт по праву називається «Сльози ангела», так як складається з найніжніших компонентів. Спробуйте створити це запаморочливе
    Страсбурзький пиріг зі сливами і сиром
    Страсбурзький пиріг зі сливами і сиром
    Поєднання хрусткою основи з легкої начинкою і м'якими сливами здатна догодити кожному ласуни, а варіації приготування дозволяють готувати цю смакоту
    Пісочний пиріг з яблуками
    Пісочний пиріг з яблуками
    Самої осінньої випічкою можна впевнено назвати десерти з яблучним наповненням. Пропонуємо не відступати від традицій, що склалися і приготувати
    Лимонна меренга
    Лимонна меренга
    Лимонна меренга - смачне французькі ласощі, повз якого складно пройти повз. Саме тому багато господинь вчаться готувати цей десерт будинку. Хочете і