» » Пиріг з сиру і яблук в духовці

Пиріг з сиру і яблук в духовці

Пиріг з сиру і яблук в духовці
Крім смаку і ситності, варто зазначити і відмінну сполучуваність сиру з широким розмаїттям інгредієнтів. Головні фрукти сезону – яблука – не є винятком, і довести це беремося кількома смачними варіаціями пирогів з сиру і яблук в духовці.

Листковий пиріг з сиром і яблуками – простий рецепт


Найпростіший спосіб приготування будь-якого виду випічки – використання вже готового тіста, тому якщо ваші відносини з тестом не склалися або з'явилася необхідність приготувати щось до столу в найкоротші терміни – це рецепт стане вашим порятунком.
Інгредієнти:

  • упаковка листкового тіста (бездріжджового);

  • борошно – 45 г;

  • цукор – 260 г;

  • вівсяні пластівці – 45 г;

  • вершкове масло – 60 г;

  • яблука – 840 г;

  • щіпка кориці;

  • сир – 270 г;

  • яйце – 1 шт.


  • Приготування
    Розкачати листкове тісто, виріжте з нього коло діаметром близько 27 див. Яйця збийте разом з сиром і половиною цукру, розподіліть начинку в центрі кола, не доходячи до краю приблизно 5 див. Викладіть тонкі скибочки яблук поверх сирної начинки і посипте їх корицею. Інший цукор змішайте з борошном і вівсянкою, а потім розітріть в крихту з вершковим маслом. Підігніть краю тесту так, щоб вони на пару сантиметрів покривали яблучну начинку, а потім присипте все топпінгом з вівсянки з борошном. Залиште пиріг в духовці 40 хвилин при 190 градусах.

    Смачний пиріг «Ніжність» з яблуками і сиром


    Інгредієнти:

  • борошно – 235 г;

  • вершкове масло – 175 г;

  • цукор – 175 г;

  • яйця – 4 шт.;

  • сир – 280 м;

  • яблуко – 1 шт.;

  • лимон – 1 шт.


  • Приготування
    Борошно, масло і половину цукру розітріть в крихту, зберіть її в кому і охолодіть, після чого розкачайте тісто і викладіть в основу форми. Залишки цукру збийте з сиром і яйцями. Викладіть сирну начинку поверх основи з тіста. Часточки яблук збризніть соком лимона і прикрасьте ними поверхню пирога. Залиште страву в духовці при 180 градусах на 40 хвилин.

    Насипний пиріг з яблуками і сиром


    Інгредієнти:

  • яблука – 440 г;

  • пісочне печиво – 260 г;

  • вершкове масло – 125 г;

  • сир – 480 м;

  • цукор – 155 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • кориця – 1 ч. ложка;

  • борошно – 75 г;

  • масло – 50 г;

  • цукрова пудра – 30 р.


  • Приготування
    Крихту пісочного печива змішайте з розтопленим маслом і утрамбуйте на дно форми, покриваючи її стінки. Заморозьте основу.
    Збийте сир з яйцями і цукром, додайте корицю, шматочки яблук і розподіліть сирну начинку поверх замороженого коржа основи. Зверху посипте пиріг крихтою з розтертого з борошном і цукровою пудрою олії. Запікайте пиріг при 160 градусах 40 хвилин.
    Додав: admin | 18-11-2016, 19:13
    Переглядів: 85