Пиріг з сиру і яблук в духовці
Крім смаку і ситності, варто зазначити і відмінну сполучуваність сиру з широким розмаїттям інгредієнтів. Головні фрукти сезону – яблука – не є винятком, і довести це беремося кількома смачними варіаціями пирогів з сиру і яблук в духовці.
Найпростіший спосіб приготування будь-якого виду випічки – використання вже готового тіста, тому якщо ваші відносини з тестом не склалися або з'явилася необхідність приготувати щось до столу в найкоротші терміни – це рецепт стане вашим порятунком.
Інгредієнти:
упаковка листкового тіста (бездріжджового);
борошно – 45 г;
цукор – 260 г;
вівсяні пластівці – 45 г;
вершкове масло – 60 г;
яблука – 840 г;
щіпка кориці;
сир – 270 г;
яйце – 1 шт.
Приготування
Розкачати листкове тісто, виріжте з нього коло діаметром близько 27 див. Яйця збийте разом з сиром і половиною цукру, розподіліть начинку в центрі кола, не доходячи до краю приблизно 5 див. Викладіть тонкі скибочки яблук поверх сирної начинки і посипте їх корицею. Інший цукор змішайте з борошном і вівсянкою, а потім розітріть в крихту з вершковим маслом. Підігніть краю тесту так, щоб вони на пару сантиметрів покривали яблучну начинку, а потім присипте все топпінгом з вівсянки з борошном. Залиште пиріг в духовці 40 хвилин при 190 градусах.
Інгредієнти:
борошно – 235 г;
вершкове масло – 175 г;
цукор – 175 г;
яйця – 4 шт.;
сир – 280 м;
яблуко – 1 шт.;
лимон – 1 шт.
Приготування
Борошно, масло і половину цукру розітріть в крихту, зберіть її в кому і охолодіть, після чого розкачайте тісто і викладіть в основу форми. Залишки цукру збийте з сиром і яйцями. Викладіть сирну начинку поверх основи з тіста. Часточки яблук збризніть соком лимона і прикрасьте ними поверхню пирога. Залиште страву в духовці при 180 градусах на 40 хвилин.
Інгредієнти:
яблука – 440 г;
пісочне печиво – 260 г;
вершкове масло – 125 г;
сир – 480 м;
цукор – 155 г;
яйця – 3 шт.;
кориця – 1 ч. ложка;
борошно – 75 г;
масло – 50 г;
цукрова пудра – 30 р.
Приготування
Крихту пісочного печива змішайте з розтопленим маслом і утрамбуйте на дно форми, покриваючи її стінки. Заморозьте основу.
Збийте сир з яйцями і цукром, додайте корицю, шматочки яблук і розподіліть сирну начинку поверх замороженого коржа основи. Зверху посипте пиріг крихтою з розтертого з борошном і цукровою пудрою олії. Запікайте пиріг при 160 градусах 40 хвилин.
Листковий пиріг з сиром і яблуками – простий рецепт
Найпростіший спосіб приготування будь-якого виду випічки – використання вже готового тіста, тому якщо ваші відносини з тестом не склалися або з'явилася необхідність приготувати щось до столу в найкоротші терміни – це рецепт стане вашим порятунком.
Інгредієнти:
Приготування
Розкачати листкове тісто, виріжте з нього коло діаметром близько 27 див. Яйця збийте разом з сиром і половиною цукру, розподіліть начинку в центрі кола, не доходячи до краю приблизно 5 див. Викладіть тонкі скибочки яблук поверх сирної начинки і посипте їх корицею. Інший цукор змішайте з борошном і вівсянкою, а потім розітріть в крихту з вершковим маслом. Підігніть краю тесту так, щоб вони на пару сантиметрів покривали яблучну начинку, а потім присипте все топпінгом з вівсянки з борошном. Залиште пиріг в духовці 40 хвилин при 190 градусах.
Смачний пиріг «Ніжність» з яблуками і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Борошно, масло і половину цукру розітріть в крихту, зберіть її в кому і охолодіть, після чого розкачайте тісто і викладіть в основу форми. Залишки цукру збийте з сиром і яйцями. Викладіть сирну начинку поверх основи з тіста. Часточки яблук збризніть соком лимона і прикрасьте ними поверхню пирога. Залиште страву в духовці при 180 градусах на 40 хвилин.
Насипний пиріг з яблуками і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Крихту пісочного печива змішайте з розтопленим маслом і утрамбуйте на дно форми, покриваючи її стінки. Заморозьте основу.
Збийте сир з яйцями і цукром, додайте корицю, шматочки яблук і розподіліть сирну начинку поверх замороженого коржа основи. Зверху посипте пиріг крихтою з розтертого з борошном і цукровою пудрою олії. Запікайте пиріг при 160 градусах 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Творожно-яблучний пиріг
Шанувальників випічки з сиром знайдеться чимало, рівно, як і її рецептів. Сир чудово поводиться як в тесті, так і в начинці, а ще він недорогий і
Пиріг-крихта з сиром
Спробуйте спекти чудовий пиріг з хрусткою пісочної крихтою і найніжнішим сирним наповненням. Крім свого приголомшливого смаку, це частування стане
Королівський пиріг з сиром і яблуками
По-справжньому королівське частування рекомендуємо спекти, керуючись описаними далі цікавими рецептами. Розповімо, як двома нехитрими способами
Яблучний пай
Яблучний пай – це, власне, самий звичайний пиріг, приготований на американський манер, тобто з основою з пісочного тіста і великою кількістю
Пісочний пиріг з яблуками
Самої осінньої випічкою можна впевнено назвати десерти з яблучним наповненням. Пропонуємо не відступати від традицій, що склалися і приготувати
Царська ватрушка з сиром – рецепт
Любителі сирною випічки неодмінно оцінять рецепти, представлені далі. Пропонуємо спекти чудовий пиріг з пісочного тіста з неймовірною кількістю