Пиріг з сиром «Сльози ангела»
Пропонуємо вам спекти незрівнянний сирний пиріг «Сльози ангела», а як його правильно приготувати докладно розповімо нижче.
Інгредієнти:
Для тіста:
пшеничне борошно – 280 м;
масло вершкове (825%) – 90 г;
цукровий пісок – 25 ст. ложки;
яйце – 1 шт.;
розпушувач – 15 ч. ложки.
Для начинки:
жирний сир – 550 г;
сметана – 120 г;
яєчні жовтки – 3 шт.;
цукровий пісок – 120 г;
манна крупа – 15 десертної ложки.
Для суфле:
яєчні білки – 3 шт.;
цукрова пудра – 35 ст. ложки.
Приготування
Пшеничне борошно з розпушувачем просіваємо в миску з нарізаною на кубики охолодженим маслом. Рубаємо ножем масло з борошном до однорідної маси, переміщаємо в підходящу ємність Вводимо сюди збиті з цукром яйця і замішуємо щільне тісто. Закутуємо його в харчову плівку і кладемо на полицю холодильника на 30 хвилин.
В іншу миску викладаємо жирний сир, сметану, жовтки, манку і цукровий пісок. Гарненько перемішуємо ложкою всю масу, занурюємо блендер і 2-3 хвилинки, все збиваємо.
Тісто гарненько розгортаємо в сантиметровий шар і викладаємо його у високу форму, так щоб краї лягли на її боковини. Рівномірно заповнюємо ніжною начинкою і виставляємо всі по центру, прогрітій до 185 градусів духовки, на 25 хвилин. Потім витягуємо пиріг і викладаємо на нього повітряне суфле, попередньо збите з свіжих охолоджених білків і просіяного цукрової пудри. Допікаємо пиріг в духовці ще близько 15 хвилин, а потім, при охолодженні спостерігаємо, як, на його запеченої поверхні виступають ніжні крапельки, що підтверджують суть назви цієї випічки – «Сльози ангела».
Інгредієнти:
Для тіста:
високоякісна борошно – 260 г;
розпушувач – 1 ч. ложка;
хороше вершкове масло – 80 г;
дрібний цукор – 3 ст. ложки;
сметана – 1 ст. ложка;
яєчний жовток – 1 шт.
Для начинки:
домашній сир – 520 г;
сметана – 3 ст. ложки;
яєчні жовтки – 2 шт.;
дрібний цукор – 90 р.
Для суфле:
яєчні білки – 3 шт.;
дрібний цукор – 90 р.
Приготування
Всипаємо цукор в розтоплене в мікрохвильовій печі масло, додаємо густу сметану і збиваємо інгредієнти ложкою. Слідом вводимо в цю масу розпушувач, високої якості борошно і замішуємо руками однорідне тісто. Покриваємо його відрізу харчової плівки і викладаємо хвилин на 20 в холод.
У чашу блендера поміщаємо необхідну кількість інгредієнтів для приготування сирної начинки і близько 3 хвилин збиваємо їх.
У ємність мультиварки викладаємо тонко розкатане прохолодне тісто, краї якого укладаємо вгору по стінках чаші. По ньому рівномірно розподіляємо повітряну начинку і в режимі «Випічка» готуємо ніжний пиріг протягом 45 хвилин. Потім відкриваємо кришку і викладаємо на сирну поверхню тільки що збите з холодних білків і дрібного цукру суфле. Встановлюємо таймер ще на 10 хвилин і допікаємо пиріг.
Рецепт сирного пирога «Сльози ангела» в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для суфле:
Приготування
Пшеничне борошно з розпушувачем просіваємо в миску з нарізаною на кубики охолодженим маслом. Рубаємо ножем масло з борошном до однорідної маси, переміщаємо в підходящу ємність Вводимо сюди збиті з цукром яйця і замішуємо щільне тісто. Закутуємо його в харчову плівку і кладемо на полицю холодильника на 30 хвилин.
В іншу миску викладаємо жирний сир, сметану, жовтки, манку і цукровий пісок. Гарненько перемішуємо ложкою всю масу, занурюємо блендер і 2-3 хвилинки, все збиваємо.
Тісто гарненько розгортаємо в сантиметровий шар і викладаємо його у високу форму, так щоб краї лягли на її боковини. Рівномірно заповнюємо ніжною начинкою і виставляємо всі по центру, прогрітій до 185 градусів духовки, на 25 хвилин. Потім витягуємо пиріг і викладаємо на нього повітряне суфле, попередньо збите з свіжих охолоджених білків і просіяного цукрової пудри. Допікаємо пиріг в духовці ще близько 15 хвилин, а потім, при охолодженні спостерігаємо, як, на його запеченої поверхні виступають ніжні крапельки, що підтверджують суть назви цієї випічки – «Сльози ангела».
Рецепт пирога з сиром «Сльози ангела» в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для суфле:
Приготування
Всипаємо цукор в розтоплене в мікрохвильовій печі масло, додаємо густу сметану і збиваємо інгредієнти ложкою. Слідом вводимо в цю масу розпушувач, високої якості борошно і замішуємо руками однорідне тісто. Покриваємо його відрізу харчової плівки і викладаємо хвилин на 20 в холод.
У чашу блендера поміщаємо необхідну кількість інгредієнтів для приготування сирної начинки і близько 3 хвилин збиваємо їх.
У ємність мультиварки викладаємо тонко розкатане прохолодне тісто, краї якого укладаємо вгору по стінках чаші. По ньому рівномірно розподіляємо повітряну начинку і в режимі «Випічка» готуємо ніжний пиріг протягом 45 хвилин. Потім відкриваємо кришку і викладаємо на сирну поверхню тільки що збите з холодних білків і дрібного цукру суфле. Встановлюємо таймер ще на 10 хвилин і допікаємо пиріг.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з малиною і сиром
Ідеальне поєднання в домашній випічці - смачна основа, сирне наповнення і яскраві соковиті ягоди. Ласощі з такими складовими «приречена» на успіх!
Пиріг з грушами і сиром
Цікаві рецепти домашньої випічки ви знайдете, вивчивши нашу статтю. Спробуйте спекти чудовий пиріг, наповнений сиром і ароматними соковитими грушами.
Пісочний пиріг з сиром і яблуками
Пісочне тісто - унікальна база для різноманітних пирогів. Далі підкажемо, як таку основу наповнити найніжнішої сирною начинкою і доповнимо простий
Сирний торт «Сльози ангела»
Ніжний і чудово смачний сирний торт «Сльози ангела» насправді приготувати дуже просто. Використовуючи докладні рецепти, представлені далі, у вас
Торт «Сльози ангела»
Торт з ніжною назвою «Сльози ангела», має такий же ніжний на смак. Приготувати його можна в домашніх умовах, трошки терпіння і чудовий десерт порадує
Пиріг з замороженої смородини
Приготований вами пиріг з замороженої смородини нікого не залишить байдужим. Поєднання м'якої і ніжної основи пирога з кисленькой ягодою залишає