» » Сирний торт «Сльози ангела»

Сирний торт «Сльози ангела»

Сирний торт «Сльози ангела»
Існують деякі десерти, з допомогою яких початківці кулінари можуть обдурити оточуючих стосовно своїх кулінарних здібностей. Одним з таких ласощів є сирний торт «Сльози ангела», який виглядає куди складніше, ніж готується. В основі цього торта лежить шар простого пісочного тіста, за ним – сирний мус і легке безе.

Сирний торт «Сльози ангела» – рецепт


Цей торт можна назвати відповіддю класичного чізкейк . Він являє собою щось середнє між автентичним американським десертом і звичної кожному сирною запіканкою.
Інгредієнти:
Для пісочної основи:

  • борошно - 120 г;

  • масло - 85 м;

  • яйце - 1 шт.;

  • цукор - 35 г;

  • порошок для випічки - 5 р.


  • Для начинки:

  • сир або вершковий сир - 520 г;

  • жирні вершки - 95 мл;

  • цукор - 75 г;

  • жовтки - 3 шт.;

  • манка - 5 р.


  • Для безе:

  • яєчні білки - 3 шт.;

  • цукрова пудра - 75 р.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати сирний торт, слід зробити його основу. Для основи потрібно з'єднати всі складові до утворення крихти. Готову крихту з'єднуємо разом, утворюючи ком, і обертаємо харчовою плівкою. Через півгодини, які тісто повинно провести в холодильнику, розкачуємо його і розподіляємо по формі.
    Для начинки теж досить збити всі інгредієнти з переліку до однорідності, але після, суміші неодмінно треба постояти, щоб манка увібрала в себе всю вологу і набухла.
    Розподіліть сирну суміш поверх піщаної основи і поверніть торт в духовку, знизивши оцінку термометра до 180 градусів, ще на півгодини.
    Складові для безе збийте до твердих піків і розподіліть поверх сирної начинки, поверніть блюдо в духовку. Легкий сирний торт буде готовий через 15 хвилин.
    Торт «Сльози ангела» можна зробити і в мультиварці, для цього корж пропекают півгодини на «Випікання», а після, виклавши начинку і безе, залишають готуватися ще на годину.

    Смачний сирний торт «Сльози ангела» - простий рецепт


    Інгредієнти:
    Для коржа:

  • борошно - 135 г;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • масло - 85 м;

  • цукор - 30 г;

  • яйце - 1 шт.


  • Для начинки:

  • сир - 470 г;

  • сметана - 230 г;

  • цукровий пісок - 115 г;

  • жовтки - 3 шт.;

  • кукурудзяне борошно - 10 р.
  • Сирний торт «Сльози ангела»


    Для безе:

  • яєчні білки - 3 шт.;

  • цукровий пісок - 75 р.


  • Приготування
    Окремо збийте інгредієнти для тіста і для начинки. Покрийте тестом підготовлену форму, слідом вилийте начинку і залиште все випікатися півгодини при 180 градусах. Приготування торта «Сльози ангела» практично підійшло до кінця, залишається лише декорувати десерт безе з білків і цукру, а потім запекти ще 15 хвилин.
    Додав: admin | 3-11-2015, 20:48
    Переглядів: 626