» » Пиріг з малиною і сиром

Пиріг з малиною і сиром

Пиріг з малиною і сиром
Ах, які ж чудові пироги виходять з ніжною начинкою з сиру і ягід ароматною малини! Так давайте сьогодні ж займемося приготуванням цієї чудеснейшей випічки і порадуємо близьких.

Рецепт листкового пирога з сиром і малиною


Інгредієнти:

  • готове листкове тісто – 600 г;

  • жирний сир – 450 г;

  • свіжа малина – 300 г;

  • цукровий пісок – 150 г;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • сметана – 3 ст. ложки;

  • згущене молоко – 3 ст. ложки;

  • соняшникова олія – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    У глибоку миску викладаємо хороший, жирний сир. Вводимо до нього відокремлені від шкаралупи яйця, всипаємо потрібну кількість цукрового піску і додаємо не густу сметану. Занурюємо в цю ємність блендера і збиваємо близько 3 хвилин масу з сиру.
    Підтале розкачуємо тісто так, щоб з нього вийшло два однакових листа, які ми вирізаємо строго за розміром тієї форми, в якій буде готуватися (випікатися) наш пиріг. Промасливаем краю і все дно вже підготовленої форми і викладаємо в неї один пласт листкового тіста. Потім розміщуємо по його поверхні сирну начинку. Закриваємо всі другий пластиною тіста і тепер ставимо пиріг в прогрітий до 170 градусної температури духова шафа всього на 15 хвилин. Отримуємо готову випічку з форми, даємо повністю охолонути, потім промазуємо верхівку згущеним молоком і викладаємо по всій поверхні свіжу, щільну малину.

    Шоколадний, пісочний пиріг з сиром і малиною у мультиварці


    Інгредієнти:

  • високоякісна борошно – 220 г;

  • дрібний цукор (в тісто і сир) – по 90 г;

  • вершкове масло – 85 м;

  • велике яйце – 2 шт.;

  • розпушувач – 1 ч. ложка;

  • темний какао – 35 ст. ложки;

  • домашній сир – 400 р;

  • малина – 250 г;

  • соняшникова олія – 2 ч. ложки.


  • Приготування
    Просіваємо через сито борошно, яку ми перед цим змішали з какао і розпушувачем. Через крупну тертку в цю ж миску протираємо добре охолоджене масло, а після руками розтираємо його з шоколадно-борошняної масою. Вводимо сюди змішане з цукровим піском одне велике яйце і, вимішуючи, формуємо пісочне тісто, щільно закриваємо в шматок харчової плівки, і на 25-30 хвилин кладемо в холодильник.
    Збовтуємо з цукром друге яйце, вводимо його в сир і гарненько розтираємо отриману начинку.
    Промасливаем соняшниковою олією чашу мультиварки і розподіляємо по її дну розкатане (прохолодне) тісто. Потім викладаємо сирну начинку і лопаткою рівномірно розподіляємо її. Підняті краї тіста трохи опускаємо на сир і активуємо режим «Випічка» на 45 хвилин. Поверхня готового шоколадного, розсипчастого пирога заповнюємо ягідками солодкої малини.
    Додав: admin | 18-11-2016, 19:13
    Переглядів: 105