Пиріг з малиною і сиром
Ах, які ж чудові пироги виходять з ніжною начинкою з сиру і ягід ароматною малини! Так давайте сьогодні ж займемося приготуванням цієї чудеснейшей випічки і порадуємо близьких.
Інгредієнти:
готове листкове тісто – 600 г;
жирний сир – 450 г;
свіжа малина – 300 г;
цукровий пісок – 150 г;
курячі яйця – 2 шт.;
сметана – 3 ст. ложки;
згущене молоко – 3 ст. ложки;
соняшникова олія – 1 ст. ложка.
Приготування
У глибоку миску викладаємо хороший, жирний сир. Вводимо до нього відокремлені від шкаралупи яйця, всипаємо потрібну кількість цукрового піску і додаємо не густу сметану. Занурюємо в цю ємність блендера і збиваємо близько 3 хвилин масу з сиру.
Підтале розкачуємо тісто так, щоб з нього вийшло два однакових листа, які ми вирізаємо строго за розміром тієї форми, в якій буде готуватися (випікатися) наш пиріг. Промасливаем краю і все дно вже підготовленої форми і викладаємо в неї один пласт листкового тіста. Потім розміщуємо по його поверхні сирну начинку. Закриваємо всі другий пластиною тіста і тепер ставимо пиріг в прогрітий до 170 градусної температури духова шафа всього на 15 хвилин. Отримуємо готову випічку з форми, даємо повністю охолонути, потім промазуємо верхівку згущеним молоком і викладаємо по всій поверхні свіжу, щільну малину.
Інгредієнти:
високоякісна борошно – 220 г;
дрібний цукор (в тісто і сир) – по 90 г;
вершкове масло – 85 м;
велике яйце – 2 шт.;
розпушувач – 1 ч. ложка;
темний какао – 35 ст. ложки;
домашній сир – 400 р;
малина – 250 г;
соняшникова олія – 2 ч. ложки.
Приготування
Просіваємо через сито борошно, яку ми перед цим змішали з какао і розпушувачем. Через крупну тертку в цю ж миску протираємо добре охолоджене масло, а після руками розтираємо його з шоколадно-борошняної масою. Вводимо сюди змішане з цукровим піском одне велике яйце і, вимішуючи, формуємо пісочне тісто, щільно закриваємо в шматок харчової плівки, і на 25-30 хвилин кладемо в холодильник.
Збовтуємо з цукром друге яйце, вводимо його в сир і гарненько розтираємо отриману начинку.
Промасливаем соняшниковою олією чашу мультиварки і розподіляємо по її дну розкатане (прохолодне) тісто. Потім викладаємо сирну начинку і лопаткою рівномірно розподіляємо її. Підняті краї тіста трохи опускаємо на сир і активуємо режим «Випічка» на 45 хвилин. Поверхня готового шоколадного, розсипчастого пирога заповнюємо ягідками солодкої малини.
Рецепт листкового пирога з сиром і малиною
Інгредієнти:
Приготування
У глибоку миску викладаємо хороший, жирний сир. Вводимо до нього відокремлені від шкаралупи яйця, всипаємо потрібну кількість цукрового піску і додаємо не густу сметану. Занурюємо в цю ємність блендера і збиваємо близько 3 хвилин масу з сиру.
Підтале розкачуємо тісто так, щоб з нього вийшло два однакових листа, які ми вирізаємо строго за розміром тієї форми, в якій буде готуватися (випікатися) наш пиріг. Промасливаем краю і все дно вже підготовленої форми і викладаємо в неї один пласт листкового тіста. Потім розміщуємо по його поверхні сирну начинку. Закриваємо всі другий пластиною тіста і тепер ставимо пиріг в прогрітий до 170 градусної температури духова шафа всього на 15 хвилин. Отримуємо готову випічку з форми, даємо повністю охолонути, потім промазуємо верхівку згущеним молоком і викладаємо по всій поверхні свіжу, щільну малину.
Шоколадний, пісочний пиріг з сиром і малиною у мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Просіваємо через сито борошно, яку ми перед цим змішали з какао і розпушувачем. Через крупну тертку в цю ж миску протираємо добре охолоджене масло, а після руками розтираємо його з шоколадно-борошняної масою. Вводимо сюди змішане з цукровим піском одне велике яйце і, вимішуючи, формуємо пісочне тісто, щільно закриваємо в шматок харчової плівки, і на 25-30 хвилин кладемо в холодильник.
Збовтуємо з цукром друге яйце, вводимо його в сир і гарненько розтираємо отриману начинку.
Промасливаем соняшниковою олією чашу мультиварки і розподіляємо по її дну розкатане (прохолодне) тісто. Потім викладаємо сирну начинку і лопаткою рівномірно розподіляємо її. Підняті краї тіста трохи опускаємо на сир і активуємо режим «Випічка» на 45 хвилин. Поверхня готового шоколадного, розсипчастого пирога заповнюємо ягідками солодкої малини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з грушами і сиром
Цікаві рецепти домашньої випічки ви знайдете, вивчивши нашу статтю. Спробуйте спекти чудовий пиріг, наповнений сиром і ароматними соковитими грушами.
Пісочний пиріг з сиром і яблуками
Пісочне тісто - унікальна база для різноманітних пирогів. Далі підкажемо, як таку основу наповнити найніжнішої сирною начинкою і доповнимо простий
Пиріг з сиром «Сльози ангела»
Цей дивовижно смачний десерт по праву називається «Сльози ангела», так як складається з найніжніших компонентів. Спробуйте створити це запаморочливе
Пиріг з абрикосами і сиром
Дуже соковитий, м'який і неймовірно ароматний пиріг можна приготувати з сиру і абрикосів. Ці інгредієнти прекрасно поєднуються в будь-якому вигляді
Пиріг з замороженої малиною
Коли хочеться зробити смачний десерт до чаю, а свіжих фруктів у вас немає, варто згадати про рецепт пирога з замороженої малиною. Готувати його дуже
Пиріг з малиною
Пиріг з малиною - дуже смачний десерт з дитинства. Хочете поринути у спогади? Тоді ця стаття для вас. У ній ми розповімо, як спекти пісочний десерт