Пиріг з абрикосами і сиром
Абрикоси і сир чудово поєднуються в готових десертах. Не є винятком і випічка, приготовлена з використанням цих компонентів.
Приготуйте пиріг з абрикосами і сиром за нашими рецептами і ви неодмінно залишитеся задоволені результатом.
Інгредієнти:
борошно – 200-220 г;
абрикоси – 8-10 шт.;
сир – 480 м;
молоко – 60 мл;
яйця курячі – 3 шт.;
цукровий пісок – 120 г;
рослинна олія – 50 мл;
розпушувач – 12 м;
ванільний цукор – 1 пакетик;
вершки – 90 мл;
крохмаль – 30 г;
крупа манна – 30 р.
Приготування
Просіяне борошно змішати з розпушувачем, додаємо 75 грам сиру, столову ложку цукрового піску, вершки і рослинне масло. Замішуємо тісто і визначаємо його на тридцять хвилин у холодильник.
Що залишився сир вливаємо молоко, додаємо розтерті жовтки з цукром, крохмаль, манну крупу, ванільний цукор і перемішуємо. Окремо збиваємо білки і також вводимо в сирну суміш.
Ємність мультиварки промасливаем, розподіляємо в неї тісто, формуючи високі бортики, і викладаємо зверху вимиті, обсушені абрикоси. Не забуваємо, попередньо видалити кісточки плодів. Зверху акуратно розподіляємо сирну начинку.
Налаштовуємо пристрій на режим «Випічка» і виставляємо час шістдесят хвилин. Під час процесу приготування і протягом десяти хвилин після його завершення кришку приладу не відкриваємо, так як це може негативно вплинути на легкість готового пирога.
Інгредієнти:
готове листкове дріжджове тісто – 1 упаковка;
яйце – 1 шт.;
цукровий пісок – 150 г або по смаку;
сир – 490 г;
очищені абрикоси – 300-400 г;
картопляний крохмаль – 50 г;
ванільний цукор – 10 р.
Приготування
Першим ділом розморожуємо дріжджове тісто, ділимо на дві частини і трохи розкачуємо. Деко або форму вистилаємо пергаментним папером і промасливаем її. Розподіляємо на ній один пласт тіста і викладаємо по центру, трохи відступаючи від країв, сирну начинку. Для її приготування змішуємо сир з цукровим піском, ванільним цукром, яйцем і крохмалем і збиваємо до пишноти.
Зверху розкладаємо половинки або четвертинки абрикосів. Далі можна діяти двома способами: прикрити зверху другим пластом тіста, защипить краю і зробити зверху кілька довільних розрізів або підвернути краю нижнього пласта наверх, а другий пласт нарізати на довгі смужки і сформувати з них зверху решітку.
Для випікання визначаємо пиріг в духовку на сорок хвилин при температурі 185 градусів.
Приготуйте пиріг з абрикосами і сиром за нашими рецептами і ви неодмінно залишитеся задоволені результатом.
Рецепт пирога з сиром і абрикосами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Просіяне борошно змішати з розпушувачем, додаємо 75 грам сиру, столову ложку цукрового піску, вершки і рослинне масло. Замішуємо тісто і визначаємо його на тридцять хвилин у холодильник.
Що залишився сир вливаємо молоко, додаємо розтерті жовтки з цукром, крохмаль, манну крупу, ванільний цукор і перемішуємо. Окремо збиваємо білки і також вводимо в сирну суміш.
Ємність мультиварки промасливаем, розподіляємо в неї тісто, формуючи високі бортики, і викладаємо зверху вимиті, обсушені абрикоси. Не забуваємо, попередньо видалити кісточки плодів. Зверху акуратно розподіляємо сирну начинку.
Налаштовуємо пристрій на режим «Випічка» і виставляємо час шістдесят хвилин. Під час процесу приготування і протягом десяти хвилин після його завершення кришку приладу не відкриваємо, так як це може негативно вплинути на легкість готового пирога.
Листковий пиріг з абрикосами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом розморожуємо дріжджове тісто, ділимо на дві частини і трохи розкачуємо. Деко або форму вистилаємо пергаментним папером і промасливаем її. Розподіляємо на ній один пласт тіста і викладаємо по центру, трохи відступаючи від країв, сирну начинку. Для її приготування змішуємо сир з цукровим піском, ванільним цукром, яйцем і крохмалем і збиваємо до пишноти.
Зверху розкладаємо половинки або четвертинки абрикосів. Далі можна діяти двома способами: прикрити зверху другим пластом тіста, защипить краю і зробити зверху кілька довільних розрізів або підвернути краю нижнього пласта наверх, а другий пласт нарізати на довгі смужки і сформувати з них зверху решітку.
Для випікання визначаємо пиріг в духовку на сорок хвилин при температурі 185 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісочний пиріг з абрикосами
Найпростіший спосіб пригостити смачненьким несподіваних гостей - це приготувати найпростіший пісочний пиріг. Для начинки або доповнення пропонуємо
Пиріг з абрикосами на швидку руку
Серед неймовірного розмаїття рецептів домашньої випічки, варіанти на швидку руку користуються найбільшою популярністю. Адже на їх створення йдуть
Заливний пиріг з абрикосами
Заливні пироги відрізняються своєю легкістю і простотою виконання, як раз те що потрібно влітку. А головне, в сезон його можна доповнювати свіжими
Пиріг з абрикосами в духовці
З абрикосів, крім зимових заготовок, можна готувати чудову домашню випічку. Ці плоди поєднуються практично з будь основою. Пропонуємо спекти
Пиріг з абрикосами
Сезон абрикосів почався, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цих солодких і ніжних плодів. У цій статті ми поділимося з вами
Рецепти з абрикосами
Абрикос - смачний і корисний фрукт, з якого можна приготувати багато чудових страв. І сьогодні ми детально розберемося, як спекти шарлотку і сирний