Пиріг з абрикосами на швидку руку
Дуже часто для приготування вишуканої домашньої випічки просто не вистачає часу, а на десерт обов'язково потрібно подати що-небудь смачненьке. Тоді на допомогу приходять прості рецепти, що дозволяють без особливих витрат часу і зусиль отримати смачні і гідні десертні страви. Одним з таких є пиріг з абрикосами, приготований на швидку руку. Готується швидко, а результат перевершує всі очікування.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 410 г;
яйця курячі – 3 шт.;
цукровий пісок – 210 г;
ванільний цукор – 15 г;
сода харчова – 15 г;
вершкове масло – 110 г;
кефір середньої жирності – 255 мл;
абрикоси – 455 г;
цукрова пудра.
Приготування
У будь-яку зручну глибоку ємність розбиваємо яйця, додаємо цукровий пісок і змішати за допомогою міксера або віночка до пишної і повітряної маси. Потім вливаємо кефір, вводимо м'яке вершкове олію, кидаємо харчову соду і ванільний цукор всипаємо просіяне пшеничне борошно і перемішуємо до отримання однорідного тіста, по консистенції як на оладки.
Плоди абрикос моєму холодною водою, витираємо насухо, поділяємо на половинки і виймаємо кісточки.
Роз'ємну форму змащуємо вершковим маслом, викладаємо в неї половину приготованого тіста, зверху розкладаємо абрікоскі і виливаємо тісто.
Випікаємо пиріг в попередньо прогрітому до 190 градусів духовій шафі протягом сорока п'яти хвилин.
Готовий пиріг охолодити, дістаємо з форми і притрушиваем цукровою пудрою.
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 285 г;
яйця курячі – 7 шт.;
цукровий пісок – 295 г;
розпушувач – 25 г;
абрикоси – 690 м;
вершкове масло ;
цукрова пудра.
Приготування
Розбиваємо курячі яйця в глибоку ємність, додаємо цукровий пісок, перемішуємо і перетворюємо суміш за допомогою міксера в густу, щільну піну. Тепер підсипаємо зовсім потроху просіяне пшеничне борошно, змішану з розпушувачем і вмішуємо її обережними, легкими рухами від країв до центру посуду.
Абрікоскі промиваємо холодною водою, просушуємо або витираємо насухо, розламуємо навпіл і виймаємо кісточки.
Форму промазуємо вершковим маслом, дбайливо перекладаємо в неї пишне тісто і розподіляємо зверху половинки абрикос зрізами вниз. Визначаємо пиріг в заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку і витримуємо сорок хвилин або до готовності і рум'яності. Готовий пиріг охолодити і тільки після цього виймаємо з форми. Перед подачею присипаємо апетитні шматочки пишного пирога цукровою пудрою.
Інгредієнти:
борошно – 110 г;
яйця курячі – 3 шт.;
цукровий пісок – 125 г;
молоко – 30 мл;
розпушувач – 20 г;
вершкове масло – 145 г;
абрикоси – 290 г;
чорна смородина – 210 г;
цукрова пудра.
Приготування
М'яке вершкове масло збиваємо з цукровим піском до легкості. Продовжуючи збивати, додаємо по одному яйця. Потім всипаємо просіяне пшеничне борошно, попередньо змішану з розпушувачем, і перемішуємо до однорідності.
Плоди абрикос і ягідки смородини промиваємо, просушуємо, у абрикосів виймаємо кісточки. Смородину викладаємо в тісто і акуратно перемішуємо.
Промасливаем форму для випічки вершковим маслом, викладаємо тісто, розрівнюємо гарненько і поміщаємо зверху половинки абрикос, трохи їх притапливая.
Визначаємо пиріг в заздалегідь прогрітий до 185 градусів духовку на сорок п'ять хвилин.
Готового пирога даємо повністю охолонути, потім витягаємо з форми і присипаємо цукровою пудрою, скориставшись дрібним ситечком.
Швидкий пиріг з абрикосами на кефірі на швидку руку
Інгредієнти:
Приготування
У будь-яку зручну глибоку ємність розбиваємо яйця, додаємо цукровий пісок і змішати за допомогою міксера або віночка до пишної і повітряної маси. Потім вливаємо кефір, вводимо м'яке вершкове олію, кидаємо харчову соду і ванільний цукор всипаємо просіяне пшеничне борошно і перемішуємо до отримання однорідного тіста, по консистенції як на оладки.
Плоди абрикос моєму холодною водою, витираємо насухо, поділяємо на половинки і виймаємо кісточки.
Роз'ємну форму змащуємо вершковим маслом, викладаємо в неї половину приготованого тіста, зверху розкладаємо абрікоскі і виливаємо тісто.
Випікаємо пиріг в попередньо прогрітому до 190 градусів духовій шафі протягом сорока п'яти хвилин.
Готовий пиріг охолодити, дістаємо з форми і притрушиваем цукровою пудрою.
Рецепт швидкого наливної пирога з абрикосами
Інгредієнти:
Приготування
Розбиваємо курячі яйця в глибоку ємність, додаємо цукровий пісок, перемішуємо і перетворюємо суміш за допомогою міксера в густу, щільну піну. Тепер підсипаємо зовсім потроху просіяне пшеничне борошно, змішану з розпушувачем і вмішуємо її обережними, легкими рухами від країв до центру посуду.
Абрікоскі промиваємо холодною водою, просушуємо або витираємо насухо, розламуємо навпіл і виймаємо кісточки.
Форму промазуємо вершковим маслом, дбайливо перекладаємо в неї пишне тісто і розподіляємо зверху половинки абрикос зрізами вниз. Визначаємо пиріг в заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку і витримуємо сорок хвилин або до готовності і рум'яності. Готовий пиріг охолодити і тільки після цього виймаємо з форми. Перед подачею присипаємо апетитні шматочки пишного пирога цукровою пудрою.
Швидкий пиріг з абрикосами і смородиною
Інгредієнти:
Приготування
М'яке вершкове масло збиваємо з цукровим піском до легкості. Продовжуючи збивати, додаємо по одному яйця. Потім всипаємо просіяне пшеничне борошно, попередньо змішану з розпушувачем, і перемішуємо до однорідності.
Плоди абрикос і ягідки смородини промиваємо, просушуємо, у абрикосів виймаємо кісточки. Смородину викладаємо в тісто і акуратно перемішуємо.
Промасливаем форму для випічки вершковим маслом, викладаємо тісто, розрівнюємо гарненько і поміщаємо зверху половинки абрикос, трохи їх притапливая.
Визначаємо пиріг в заздалегідь прогрітий до 185 градусів духовку на сорок п'ять хвилин.
Готового пирога даємо повністю охолонути, потім витягаємо з форми і присипаємо цукровою пудрою, скориставшись дрібним ситечком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісочний пиріг з абрикосами
Найпростіший спосіб пригостити смачненьким несподіваних гостей - це приготувати найпростіший пісочний пиріг. Для начинки або доповнення пропонуємо
Пиріг з абрикосами і сиром
Дуже соковитий, м'який і неймовірно ароматний пиріг можна приготувати з сиру і абрикосів. Ці інгредієнти прекрасно поєднуються в будь-якому вигляді
Пиріг з абрикосами на кефірі
Коли терміново треба придумати що-небудь солоденьке до незапланованого чаювання, то рецепти пирогів на основі кефіру завжди прекрасно виручають.
Заливний пиріг з абрикосами
Заливні пироги відрізняються своєю легкістю і простотою виконання, як раз те що потрібно влітку. А головне, в сезон його можна доповнювати свіжими
Пиріг з абрикосами
Сезон абрикосів почався, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цих солодких і ніжних плодів. У цій статті ми поділимося з вами
Рецепти з абрикосами
Абрикос - смачний і корисний фрукт, з якого можна приготувати багато чудових страв. І сьогодні ми детально розберемося, як спекти шарлотку і сирний