Заливний пиріг з абрикосами

Рецепт холодцю пирога з абрикосами на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо хорошенечко з цукровим піском до пишності і легкості. Потім вливаємо кефір, додати м'яке вершкове масло, соду, ванільний цукор і борошно і заводимо однорідне без борошняних грудочок тісто. Його консистенція повинна бути схожа з тестом на оладки. В промаслений форму для випічки наливаємо половину приготованого тіста, викладаємо попередньо помиті, просушені і очищені від кісточок абрикоси і заливаємо рештою тестом. Визначаємо блюдо в заздалегідь прогріту до 185 градусів духовку на сорок п'ять-п'ятдесят хвилин. Перевіряємо готовність дерев'яною лучиною або зубочисткою. Якщо вона витягується сухий, значить пиріг добре пропікся. Даємо йому охолонути, притрушиваем цукровою пудрою, розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу.
Смачний заливний пиріг з абрикосами і вишнею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Спочатку заготовимо тісто. Для цього розтираємо м'яке вершкове масло з цукровим піском. Яйця збиваємо до пишноти з дрібкою солі, вводимо в масляну основу і перемішуємо до однорідного стану. Потім потроху підсипаючи просіяне борошно з розпушувачем, замішуємо м'яке, податливе тісто. Відщипуємо від нього четверту частину, загорнути у харчову плівку і визначаємо в морозилку на тридцять-сорок хвилин. Тісто кладемо в промаслений роз'ємну форму, і розподіляємо по всій поверхні, формуючи бортики, і ставимо в холодильник.
Поки тісто охолоджується, приготуємо наповнення для заливного пирога. Для цього змішуємо сир з збитими до

У форму на охолоджене тісто перекладаємо сирну суміш, зверху розкладаємо попередньо помиті, просушені і очищені від кісточок абрикоси й вишні і трохи притапливаем. Тепер дістаємо тісто з морозилки і пропускаємо його через тертку, тримаючи її над пирогом. Намагаємося рівномірно розподілити її по всій поверхні страви.
Ставимо форму з пирогом в заздалегідь прогріту до 200 градусів духовку і витримуємо в ній сорок п'ять-п'ятдесят хвилин. По завершенні випікання даємо страві постояти ще десять хвилин в духовій шафі, і тільки тоді дістаємо і остуджуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з абрикосами в духовці
З абрикосів, крім зимових заготовок, можна готувати чудову домашню випічку. Ці плоди поєднуються практично з будь основою. Пропонуємо спекти

Пиріг з консервованими персиками
Прекрасне поєднання бісквітного або пісочного тіста з вишуканим смаком соковитого консервованого персика не залишить байдужим навіть найвибагливіших

Пиріг з черешнею
У сезон черешні пропонуємо приготувати ароматний пиріг з цією улюбленою ягодою. Черешню для пирога краще брати велику, солодку і стиглу, тоді і

Пиріг з замороженої вишнею
Ідеальна начинка для пирога – соковиті ягоди і фрукти. Особливо хороша вишня. Вона володіє достатньою солодкістю в поєднанні з приємною кислинкою.

Пиріг з абрикосами
Сезон абрикосів почався, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цих солодких і ніжних плодів. У цій статті ми поділимося з вами

Рецепти з абрикосами
Абрикос - смачний і корисний фрукт, з якого можна приготувати багато чудових страв. І сьогодні ми детально розберемося, як спекти шарлотку і сирний