Пиріг з консервованими персиками
Ніжний, ароматний, помірно солодкий пиріг, ви можете приготувати, використовуючи будь-які консервовані плоди. Благо придбати їх у торговельній мережі цілий рік не складе великої праці. У цій статті ми розповімо про випічки пирога з консервованими персиками.
Інгредієнти:
борошно – 150 г;
яйця – 2 шт.;
цукровий пісок – 150 г;
розпушувач – 12 м;
вершкове масло – 80 г;
порошок какао – 60 г;
консервовані персики – 420 р.
Приготування
Яйця збиваємо хорошенечко з цукровим піском до легкості. Додаємо какао і просіяне пшеничне борошно з розпушувачем і розмішуємо до зникнення грудочок. Потім вмішуємо розтоплене вершкове масло і перекладаємо отриману масу в промаслений ємність мультиварки. Половинки консервованих персиків викладаємо зверху на тісто і злегка притапливаем. Встановлюємо на приладі режим «Випічка» і випікаємо сімдесят хвилин. Готового пирога даємо трохи охолонути і, скориставшись підставкою для приготування на пару, витягаємо його на блюдо. Можна при бажанні притрусити верх пирога цукровою пудрою.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 400-500 г;
яйця – 2 шт.;
цукровий пісок – 200 г;
розпушувач – 18 г;
вершкове масло – 200 г;
сіль – щіпка;
Для начинки:
вологий сир – 500 г;
консервовані персики – 400-500 г;
картопляний крохмаль – 50 г;
ванільний цукор – 25 г;
цукровий пісок – 80 г;
яйця – 3 шт.;
Приготування
Щоб зробити тісто, м'яке вершкове масло розтираємо з цукровим піском. Яйця збиваємо з дрібкою солі, вливаємо в масляну масу і розмішуємо до однорідності. Потім всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і замішуємо м'яке тісто. Відокремлюємо від нього одну четверту частину, загортаємо у плівку і кладемо в морозилку на тридцять хвилин. Інше тісто розподіляємо в промасленим рознімної формі, формуючи бортики, і визначаємо в холодильник на такий же час.
Тим часом приготуємо начинку. Змішуємо сир, збиті з цукровим піском яйця, ванільний цукор і картопляний крохмаль. Перекладаємо сирну суміш у форму на охолоджене тісто, зверху викладаємо половинки персиків зрізами вниз і трохи притапливаем.
Дістаємо залишене тісто з морозилки, пропускаємо через тертку і розподіляємо поверх пирога. Розміщуємо блюдо в заздалегідь прогрітій до 200 градусів духовці і витримуємо сорок-п'ятдесят хвилин. Щоб уникнути просідання пирога, проколює його зубочисткою у кількох місцях за десять хвилин до кінця приготування і даємо йому відстоятися по завершенні випікання ще десять хвилин в духовій шафі.
Шоколадний пиріг з консервованими персиками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо хорошенечко з цукровим піском до легкості. Додаємо какао і просіяне пшеничне борошно з розпушувачем і розмішуємо до зникнення грудочок. Потім вмішуємо розтоплене вершкове масло і перекладаємо отриману масу в промаслений ємність мультиварки. Половинки консервованих персиків викладаємо зверху на тісто і злегка притапливаем. Встановлюємо на приладі режим «Випічка» і випікаємо сімдесят хвилин. Готового пирога даємо трохи охолонути і, скориставшись підставкою для приготування на пару, витягаємо його на блюдо. Можна при бажанні притрусити верх пирога цукровою пудрою.
Сирний пиріг з консервованими персиками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Щоб зробити тісто, м'яке вершкове масло розтираємо з цукровим піском. Яйця збиваємо з дрібкою солі, вливаємо в масляну масу і розмішуємо до однорідності. Потім всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і замішуємо м'яке тісто. Відокремлюємо від нього одну четверту частину, загортаємо у плівку і кладемо в морозилку на тридцять хвилин. Інше тісто розподіляємо в промасленим рознімної формі, формуючи бортики, і визначаємо в холодильник на такий же час.
Тим часом приготуємо начинку. Змішуємо сир, збиті з цукровим піском яйця, ванільний цукор і картопляний крохмаль. Перекладаємо сирну суміш у форму на охолоджене тісто, зверху викладаємо половинки персиків зрізами вниз і трохи притапливаем.
Дістаємо залишене тісто з морозилки, пропускаємо через тертку і розподіляємо поверх пирога. Розміщуємо блюдо в заздалегідь прогрітій до 200 градусів духовці і витримуємо сорок-п'ятдесят хвилин. Щоб уникнути просідання пирога, проколює його зубочисткою у кількох місцях за десять хвилин до кінця приготування і даємо йому відстоятися по завершенні випікання ще десять хвилин в духовій шафі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з персиками і сиром
Дуже смачний, солодкий і ніжний пиріг можна спекти для сімейного чаювання. Пропонуємо два простих і абсолютно різних рецепта, які вразять неповторним
Пиріг з персиками в мультиварці
Всі люблять свіжу, пахучу домашню випічку. Пропонуємо спекти оригінальний пиріг з персиками. А щоб весь процес не завдав клопоту, розповімо, як
Пиріг з замороженої смородини
Приготований вами пиріг з замороженої смородини нікого не залишить байдужим. Поєднання м'якої і ніжної основи пирога з кисленькой ягодою залишає
Торт з консервованими персиками
Торт з консервованими персиками - дивовижне ласощі, яке неодмінно прикрасить будь-яке святкове торжество. Такий десерт по достоїнству оцінять і
Торт з персиками
Торт з персиками - смачна ароматна випічка, яку можна готувати цілий рік, як зі свіжими, так і консервованими фруктами. Такі ласощі можна подати до
Пиріг з абрикосами
Сезон абрикосів почався, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цих солодких і ніжних плодів. У цій статті ми поділимося з вами