Пиріг з персиками і сиром
Зірками «оксамитового сезону» по праву вважаються персики, які у серпні-вересні стають головними складовими цілого ряду заготовок і десертів. Ми запропонуємо вам один з варіантів останнього – пиріг з персиками і сиром, за яким так приємно коротати останні літні деньки.
Інгредієнти:
Для тіста:
цукровий пісок - 55 г;
горіхи - 1 ст.;
вершкове масло - 85 м;
яєчні жовтки - 4 шт.;
борошно - 290 г;
ром - 15 мл
Для начинки:
персики - 5 шт.;
яйця - 2 шт.;
вершки для збивання - 230 мл;
персиковий лікер - 30 мл;
сир - 110 р.
Приготування
У чашу блендера всипте борошно з цукровим піском, додати будь-які улюблені горіхи слідом і збийте все, поки горіхи не перетворяться в дрібну крихту. Додайте до сухих складових масло і яйця, влийте ром, а потім замісіть тісто. Залиште тісто постояти на холоді на півгодини, а після розкачайте і покрийте їм обрану форму. Випікайте окремо при 210 градусах 15 хвилин.
Змішайте сир з цукровим піском, а в отриманий крем додайте збиті до м'яких піків вершки, яйця і персиковий лікер. Розподіліть сирний крем по основі з тіста, зверху викладіть шматочки персиків і поставте блюдо в розігріту до 185 градусів духовку на 22-25 хвилин.
Якщо під рукою немає свіжих персиків, то ви сміливо можете приготувати пиріг з сиром і консервованими персиками, попередньо злив сироп з останніх.
Інгредієнти:
борошно - 195 г;
сир - 245 г;
цукрова пуда - 190 г;
яйця - 3 шт.;
персики - 3 шт.;
порошок для випічки - 1 ч. ложка.
Приготування
В чашу кухонного комбайна вбийте пару яєць, а слідом всипте цукровий пісок. Попрацюйте над сумішшю міксером поки вона не поблеет. До білого яєчного крему додайте сир і знову збийте всі разом. Пропустивши борошно і порошок для випічки разом через сито, почніть поступово всипати сухі інгредієнти до суміші при постійному помішуванні. Персики бланшируйте, зніміть з них шкірку, видаліть кісточку і наріжте м'якоть довільно. Один персик можна розділити на часточки для прикраси. Додайте плоди в тісто і перелийте його в обрану форму для випічки. Поставте пиріг в розігріту до 175 градусів духовку, час приготування варіює в межах однієї години, але готовність краще перевіряти по-старому – зубочисткою.
Якщо ви вирішите готувати пиріг з персиками і сиром в мультиварці, то виберіть режим «Випічка» і встановіть таймер на 60 хвилин.
Пісочний пиріг з сиром і персиками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У чашу блендера всипте борошно з цукровим піском, додати будь-які улюблені горіхи слідом і збийте все, поки горіхи не перетворяться в дрібну крихту. Додайте до сухих складових масло і яйця, влийте ром, а потім замісіть тісто. Залиште тісто постояти на холоді на півгодини, а після розкачайте і покрийте їм обрану форму. Випікайте окремо при 210 градусах 15 хвилин.
Змішайте сир з цукровим піском, а в отриманий крем додайте збиті до м'яких піків вершки, яйця і персиковий лікер. Розподіліть сирний крем по основі з тіста, зверху викладіть шматочки персиків і поставте блюдо в розігріту до 185 градусів духовку на 22-25 хвилин.
Якщо під рукою немає свіжих персиків, то ви сміливо можете приготувати пиріг з сиром і консервованими персиками, попередньо злив сироп з останніх.
Пиріг з сиром і персиками – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
В чашу кухонного комбайна вбийте пару яєць, а слідом всипте цукровий пісок. Попрацюйте над сумішшю міксером поки вона не поблеет. До білого яєчного крему додайте сир і знову збийте всі разом. Пропустивши борошно і порошок для випічки разом через сито, почніть поступово всипати сухі інгредієнти до суміші при постійному помішуванні. Персики бланшируйте, зніміть з них шкірку, видаліть кісточку і наріжте м'якоть довільно. Один персик можна розділити на часточки для прикраси. Додайте плоди в тісто і перелийте його в обрану форму для випічки. Поставте пиріг в розігріту до 175 градусів духовку, час приготування варіює в межах однієї години, але готовність краще перевіряти по-старому – зубочисткою.
Якщо ви вирішите готувати пиріг з персиками і сиром в мультиварці, то виберіть режим «Випічка» і встановіть таймер на 60 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з консервованими персиками
Прекрасне поєднання бісквітного або пісочного тіста з вишуканим смаком соковитого консервованого персика не залишить байдужим навіть найвибагливіших
Пиріг з персиками в мультиварці
Всі люблять свіжу, пахучу домашню випічку. Пропонуємо спекти оригінальний пиріг з персиками. А щоб весь процес не завдав клопоту, розповімо, як
Клафуті з персиками
Заливний пиріг клафуті полюбився багатьом жителям нашої країни за простоту приготування і доступний складу страви. Класичний рецепт клафуті включає в
Шарлотка з персиками
Всі ми знаємо шарлотку, як заливний пиріг з яблуками, легкий у приготуванні і смачний. Однак, шарлотку можна готувати не тільки з яблуками, а
Торт з консервованими персиками
Торт з консервованими персиками - дивовижне ласощі, яке неодмінно прикрасить будь-яке святкове торжество. Такий десерт по достоїнству оцінять і
Торт з персиками
Торт з персиками - смачна ароматна випічка, яку можна готувати цілий рік, як зі свіжими, так і консервованими фруктами. Такі ласощі можна подати до