Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт з персиками

Торт з персиками

17-01-2015, 23:06
2 419
Торт з персиками
Ще один варіант ароматною фруктової випічки - торт з персиками, які можна готувати протягом усього року, готуючи зі свіжих або консервованих плодів. Подавати такий торт можна просто до вечірнього чаю, а можна сервірувати на святковий стіл.

Бісквітний торт з персиками


Інгредієнти:

  • консервовані персики - 800 г;

  • вершкове масло - 185 г;

  • цукровий пісок - 115 г;

  • екстракт ванілі - 1 ч. ложка;

  • яйця курячі - 2 шт.;

  • самоподнимающаяся борошно - 1 3/4 ст.;

  • молоко - 1/2 ст.;

  • пудра цукрова - 40 г;

  • малина (морожені ягоди) - 300 г;

  • вершки збиті - для подачі.


  • Приготування
    Доводимо температуру духовки до 180 градусів. Змащуємо форму для випікання діаметром 22 см, а її основу покриваємо пергаментом. Скибочки консервованих персиків викладаємо на дно в два шари.
    Скориставшись віночком, з'єднуємо розм'якшене масло з цукровим піском і інтенсивно вимішуємо масу протягом п'яти хвилин. Далі, не припиняючи збивання, додаємо в масляну суміш курячі яйця. Борошно просіваємо і порціями додаємо до масляно-яєчної суміші. У густе тісто додаємо трохи молока з розведеним у ньому ванільним екстрактом, а потім виливаємо тісто поверх персикових шматочків розрівнюємо поверхню.
    Ставимо торт в духовку і перевіряємо готовність через 50 хвилин. Після випікання остуджуємо блюдо 10 хвилин і перевертаємо. Подаємо пиріг з розтертої з цукровою пудрою малиною і збитими вершками .
    Спробуйте приготувати торт з персиками в мультиварці за цим рецептом, виставивши режим "Випічка" на 1 годину.

    Сирний торт з персиками


    Інгредієнти:

  • персики - 2-3 шт.;

  • масло вершкове - 150 г;

  • сік лимона - 1 ч. ложка;

  • крохмаль - 8 г;

  • коричневий цукор - 2 ст. ложки;

  • борошно самоподнимающаяся - 160 г;

  • сода харчова - 1/4 ч. ложки;

  • яйце - 1 шт.;

  • лимонна цедра - 2 ч. ложки;

  • цукровий пісок - 60 г;

  • ваніль (натуральний екстракт) - 2 ч. ложки;

  • сир - 1/2 ст.


  • Приготування
    Температуру духової шафи доводимо до 180 градусів. Покриваємо дно форми скибочками персиків, попередньо сбризнутих соком лимона і обсипанних крохмалем, а зверху посипаємо коричневий цукор.
    Просіваємо самоподнимающуюся борошно з харчовою содою. Окремо збиваємо масло і цукор, додаємо до масляної суміші яйце, цедру і ваніль, а потім починаємо підсипати муку, не припиняючи помішувати. В отримане тісто додаємо сир і виливаємо все поверх персиків. Випікаємо торт з сиром і свіжими персиками 30-35 хвилин.

    Рецепт торта-суфле з персиків


    Інгредієнти:
    Для основи:

  • пісочне печиво - 250 г;

  • какао - 1 ст. ложка;

  • масло вершкове - 120 г;

  • цукор (пудра) - 25 р.


  • Для начинки:

  • молоко - 1 ст.;

  • желатин - 1 ст. ложка;

  • вершки - 1/2 ст.;

  • крохмаль - 1 ст. ложка;

  • йогурт - 375 мл;

  • м'якоть персика - 2 ст.;

  • сир - 2 ст.;

  • цукор (пудра) - 60 р.


  • Для соусу:

  • персики - 2 шт.;

  • крохмаль - 1/2 ч. ложки;

  • вода без газу - 125 мл;

  • цукровий пісок.


  • Приготування
    Для основи пісочне тісто подрібнюємо в крихту, з'єднайте з цукровою пудрою і порошком какао, а потім
    Торт з персиками
    заливаємо розтопленим вершковим маслом. Викладаємо основу з печива в покриту пергаментом форму для випікання, покриваючи її дно рівним шаром. Ставимо застигати в прохолодному місці.
    Для начинки заливаємо желатин 60 мл теплої води і залишаємо розбухнути. Тим часом збиваємо вершки з молоком, додаємо крохмаль і варимо суміш до загустіння. Додаємо в злегка остигле молоко йогурт, желатин, сир, пюрированную персикову м'якоть і цукрову пудру. Виливаємо основу для суфле поверх коржа і повертаємо в холодильник до повного застигання (зазвичай, близько 6 годин).
    Для соусу в сотейнику змішати цукрову пудру, персики і воду з крохмалем. Варимо соус до загустіння і поливаємо їм шматочки готового торта-суфле без випічки з персиками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Йогуртовий торт
    Йогуртовий торт
    Любите готувати повітряні, ніжні десерти, які таять в роті? Тоді вам обов'язково потрібно спробувати приготувати йогуртовий торт з фруктами. Це дуже
    Торт з ананасами
    Торт з ананасами
    Не знаєте такого новенького і цікавого зробити до чаю для домочадців? У нас є для вас є відмінне рішення - торт з ананасами. Давайте дізнаємося
    Торт з чорносливом
    Торт з чорносливом
    Страви з наявністю чорносливу завжди виходять дивовижно смачними та оригінальними. І торти в цьому плані не виключення. Давайте знайомиться з
    Торт з консервованими персиками
    Торт з консервованими персиками
    Торт з консервованими персиками - дивовижне ласощі, яке неодмінно прикрасить будь-яке святкове торжество. Такий десерт по достоїнству оцінять і
    Мигдальний торт
    Мигдальний торт
    Мигдальний торт - чудовий десерт на будь-яке свято або день народження. Від такого ласощі будуть у захваті не тільки дорослі, але і діти. Пропонуємо
    Желейний торт зі сметаною
    Желейний торт зі сметаною
    Желейний торт зі сметаною - чудовий красивий десерт для святкового торжества в колі сім'ї та друзів. Давайте розберемо кілька способів його