Торт з консервованими персиками
Існує безліч рецептів випічки, однак сьогодні ми зупинимося на смачні торти з консервованими персиками. Неймовірно легкий, ніжний і повітряний крем-основа просто тане у роті. Торт з персиками - це завжди безпрограшний варіант для будь-якого свята чи незапланованого прийому гостей.
Інгредієнти:
яйце куряче - 5 шт.;
цукор - 1 склянка;
борошно - 1 склянка;
розпушувач тіста - 1 ч. л.;
ванілін - 1 г;
масло рослинне - 1 ст. л.;
вершковий сир - 2 упаковки;
сметана - 250 г;
цукрова пудра - 2 ст. л.;
персики консервовані - 1 банку.
Приготування
Збиваємо яйця з цукром і ваніліном, після чого додаємо борошно і розпушувач тіста. Далі змащуємо рослинним маслом форму для випікання і виливаємо в неї отримане тісто. Далі відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 200 градусів на півгодини. По закінченню цього часу остуджуємо основу торта і потім розрізаємо її на дві частини. Далі збиваємо разом вершковий сир, сметану і цукрову пудру до однорідної консистенції.
Після цього консервовані персики нарізаємо тонкими часточками. Потім один корж обмазуємо кремом, зверху укладаємо персики. А потім накриваємо перший шар торта другим коржем і повторюємо обмазування кремом і укладання персиків.
Якщо ви вже досягли успіху з приготуванням цього пирога, спробуйте освоїти цей цікавий рецепт сирного торта з консервованими персиками, який припаде до смаку великим і маленьким ласунам.
Інгредієнти:
персики консервовані - 1 банка;
малина свіжа - 100 г;
сир - 500 г;
цукор - 300 г;
розпушувач тіста - 1 пакетик;
масло вершкове - 150 г;
яйце куряче - 5 шт.;
цукрова пудра - 2 ст. л.;
борошно - 2 склянки.
Приготування
Вершкове масло трохи розтоплюємо на водяній бані, потім змішуємо його зі склянкою цукру і двома яйцями. Після чого додаємо борошно і розпушувач, потім всі інгредієнти ретельно перемішуємо. Отримане тісто прибираємо ненадовго в холодильник, загорнувши в харчову плівку.
У цей час нарізаємо персики тонкими часточками, промиваємо малину та підсушує її. Потім за допомогою блендера збиваємо сир , 3 яйця і цукор, що залишився. Форму для випічки змащуємо маслом і викладаємо половину тесту в якості першого шару. Потім укладаємо зверху половину сирної маси і трохи персиків. Після чого накриваємо начинку другою частиною тіста і зверху знову викладаємо сирну масу, персики і малину, посипаємо зверху все цукровою пудрою. Далі поміщаємо торт в розігріту до 180 градусів духовку на годину.
Ну і наостанок ми не можемо не розповісти про горіховий торт з персиками, який користується величезною популярністю у європейських ресторанах.
Інгредієнти:
яйце куряче - 2 шт.;
сметана - 200 г;
цукор - 200 г;
борошно - 200 г;
сода - 05 ч. л.;
горіхи волоські - 3 ст. л.;
сир - 300 г;
згущене молоко - 4 ст. л.;
масло рослинне - 1 ст. л.;
персики консервовані - 1 банку.
Приготування
З яєць, цукру, борошна, соди і подрібнених горіхів готуємо тісто. Потім переливаємо його в змащену маслом форму для випікання і поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. Далі отриману основу для торта розрізаємо на 2 коржа, кожен просочуємо сиропом з банки консервованих персиків.
Далі готуємо крем з сиру, цукру і згущеного молока. При бажанні збиваємо інгредієнти за допомогою блендера. Потім змащуємо кожен корж кремом і кладемо один на інший. Після чого зверху прикрашаємо торт персиками. Перед подачею дати торту настоятися в холодильнику протягом 4 годин.
Бісквітний торт з консервованими персиками
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо яйця з цукром і ваніліном, після чого додаємо борошно і розпушувач тіста. Далі змащуємо рослинним маслом форму для випікання і виливаємо в неї отримане тісто. Далі відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 200 градусів на півгодини. По закінченню цього часу остуджуємо основу торта і потім розрізаємо її на дві частини. Далі збиваємо разом вершковий сир, сметану і цукрову пудру до однорідної консистенції.
Після цього консервовані персики нарізаємо тонкими часточками. Потім один корж обмазуємо кремом, зверху укладаємо персики. А потім накриваємо перший шар торта другим коржем і повторюємо обмазування кремом і укладання персиків.
Якщо ви вже досягли успіху з приготуванням цього пирога, спробуйте освоїти цей цікавий рецепт сирного торта з консервованими персиками, який припаде до смаку великим і маленьким ласунам.
Сирний торт з консервованими персиками
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло трохи розтоплюємо на водяній бані, потім змішуємо його зі склянкою цукру і двома яйцями. Після чого додаємо борошно і розпушувач, потім всі інгредієнти ретельно перемішуємо. Отримане тісто прибираємо ненадовго в холодильник, загорнувши в харчову плівку.
У цей час нарізаємо персики тонкими часточками, промиваємо малину та підсушує її. Потім за допомогою блендера збиваємо сир , 3 яйця і цукор, що залишився. Форму для випічки змащуємо маслом і викладаємо половину тесту в якості першого шару. Потім укладаємо зверху половину сирної маси і трохи персиків. Після чого накриваємо начинку другою частиною тіста і зверху знову викладаємо сирну масу, персики і малину, посипаємо зверху все цукровою пудрою. Далі поміщаємо торт в розігріту до 180 градусів духовку на годину.
Ну і наостанок ми не можемо не розповісти про горіховий торт з персиками, який користується величезною популярністю у європейських ресторанах.
Горіховий торт з персиками
Інгредієнти:
Приготування
З яєць, цукру, борошна, соди і подрібнених горіхів готуємо тісто. Потім переливаємо його в змащену маслом форму для випікання і поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. Далі отриману основу для торта розрізаємо на 2 коржа, кожен просочуємо сиропом з банки консервованих персиків.
Далі готуємо крем з сиру, цукру і згущеного молока. При бажанні збиваємо інгредієнти за допомогою блендера. Потім змащуємо кожен корж кремом і кладемо один на інший. Після чого зверху прикрашаємо торт персиками. Перед подачею дати торту настоятися в холодильнику протягом 4 годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Новорічні торти
І хоча рідко хто з гостей, запрошених на новорічну вечірку, на наступний день згадає, чи подавали на десерт торт, багато господинь не уявляють собі
Сирна запіканка з персиками
Сирна запіканка - чудове блюдо, яке порадує не тільки дітей, але й дорослих. Її можна подати і до сніданку, і на десерт у недільний день. Давайте
Торт зі збитими вершками
Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі
Торт з ананасами
Не знаєте такого новенького і цікавого зробити до чаю для домочадців? У нас є для вас є відмінне рішення - торт з ананасами. Давайте дізнаємося
Торт з чорносливом
Страви з наявністю чорносливу завжди виходять дивовижно смачними та оригінальними. І торти в цьому плані не виключення. Давайте знайомиться з
Торт з персиками
Торт з персиками - смачна ароматна випічка, яку можна готувати цілий рік, як зі свіжими, так і консервованими фруктами. Такі ласощі можна подати до