Вернуться назад Распечатать

Торт з консервованими персиками

Торт з консервованими персиками
Існує безліч рецептів випічки, однак сьогодні ми зупинимося на смачні торти з консервованими персиками. Неймовірно легкий, ніжний і повітряний крем-основа просто тане у роті. Торт з персиками - це завжди безпрограшний варіант для будь-якого свята чи незапланованого прийому гостей.

Бісквітний торт з консервованими персиками


Інгредієнти:

  • яйце куряче - 5 шт.;

  • цукор - 1 склянка;

  • борошно - 1 склянка;

  • розпушувач тіста - 1 ч. л.;

  • ванілін - 1 г;

  • масло рослинне - 1 ст. л.;

  • вершковий сир - 2 упаковки;

  • сметана - 250 г;

  • цукрова пудра - 2 ст. л.;

  • персики консервовані - 1 банку.


  • Приготування
    Збиваємо яйця з цукром і ваніліном, після чого додаємо борошно і розпушувач тіста. Далі змащуємо рослинним маслом форму для випікання і виливаємо в неї отримане тісто. Далі відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 200 градусів на півгодини. По закінченню цього часу остуджуємо основу торта і потім розрізаємо її на дві частини. Далі збиваємо разом вершковий сир, сметану і цукрову пудру до однорідної консистенції.
    Після цього консервовані персики нарізаємо тонкими часточками. Потім один корж обмазуємо кремом, зверху укладаємо персики. А потім накриваємо перший шар торта другим коржем і повторюємо обмазування кремом і укладання персиків.
    Якщо ви вже досягли успіху з приготуванням цього пирога, спробуйте освоїти цей цікавий рецепт сирного торта з консервованими персиками, який припаде до смаку великим і маленьким ласунам.

    Сирний торт з консервованими персиками


    Інгредієнти:

  • персики консервовані - 1 банка;

  • малина свіжа - 100 г;

  • сир - 500 г;

  • цукор - 300 г;

  • розпушувач тіста - 1 пакетик;

  • масло вершкове - 150 г;

  • яйце куряче - 5 шт.;

  • цукрова пудра - 2 ст. л.;

  • борошно - 2 склянки.


  • Приготування
    Вершкове масло трохи розтоплюємо на водяній бані, потім змішуємо його зі склянкою цукру і двома яйцями. Після чого додаємо борошно і розпушувач, потім всі інгредієнти ретельно перемішуємо. Отримане тісто прибираємо ненадовго в холодильник, загорнувши в харчову плівку.
    У цей час нарізаємо персики тонкими часточками, промиваємо малину та підсушує її. Потім за допомогою блендера збиваємо сир , 3 яйця і цукор, що залишився. Форму для випічки змащуємо маслом і викладаємо половину тесту в якості першого шару. Потім укладаємо зверху половину сирної маси і трохи персиків. Після чого накриваємо начинку другою частиною тіста і зверху знову викладаємо сирну масу, персики і малину, посипаємо зверху все цукровою пудрою. Далі поміщаємо торт в розігріту до 180 градусів духовку на годину.
    Ну і наостанок ми не можемо не розповісти про горіховий торт з персиками, який користується величезною популярністю у європейських ресторанах.

    Горіховий торт з персиками


    Інгредієнти:

  • яйце куряче - 2 шт.;

  • сметана - 200 г;

  • цукор - 200 г;

  • борошно - 200 г;

  • сода - 05 ч. л.;

  • горіхи волоські - 3 ст. л.;

  • сир - 300 г;

  • згущене молоко - 4 ст. л.;

  • масло рослинне - 1 ст. л.;

  • персики консервовані - 1 банку.


  • Торт з консервованими персиками
    Приготування
    З яєць, цукру, борошна, соди і подрібнених горіхів готуємо тісто. Потім переливаємо його в змащену маслом форму для випікання і поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. Далі отриману основу для торта розрізаємо на 2 коржа, кожен просочуємо сиропом з банки консервованих персиків.
    Далі готуємо крем з сиру, цукру і згущеного молока. При бажанні збиваємо інгредієнти за допомогою блендера. Потім змащуємо кожен корж кремом і кладемо один на інший. Після чого зверху прикрашаємо торт персиками. Перед подачею дати торту настоятися в холодильнику протягом 4 годин.