Існує безліч рецептів випічки, однак сьогодні ми зупинимося на смачні торти з консервованими персиками. Неймовірно легкий, ніжний і повітряний крем-основа просто тане у роті. Торт з персиками - це завжди безпрограшний варіант для будь-якого свята чи незапланованого прийому гостей.
Бісквітний торт з консервованими персиками
Інгредієнти: яйце куряче - 5 шт.; цукор - 1 склянка; борошно - 1 склянка; розпушувач тіста - 1 ч. л.; ванілін - 1 г; масло рослинне - 1 ст. л.; вершковий сир - 2 упаковки; сметана - 250 г; цукрова пудра - 2 ст. л.; персики консервовані - 1 банку. Приготування Збиваємо яйця з цукром і ваніліном, після чого додаємо борошно і розпушувач тіста. Далі змащуємо рослинним маслом форму для випікання і виливаємо в неї отримане тісто. Далі відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 200 градусів на півгодини. По закінченню цього часу остуджуємо основу торта і потім розрізаємо її на дві частини. Далі збиваємо разом вершковий сир, сметану і цукрову пудру до однорідної консистенції.
Після цього консервовані персики нарізаємо тонкими часточками. Потім один корж обмазуємо кремом, зверху укладаємо персики. А потім накриваємо перший шар торта другим коржем і повторюємо обмазування кремом і укладання персиків.
Якщо ви вже досягли успіху з приготуванням цього пирога, спробуйте освоїти цей цікавий рецепт сирного торта з консервованими персиками, який припаде до смаку великим і маленьким ласунам.
Сирний торт з консервованими персиками
Інгредієнти: персики консервовані - 1 банка; малина свіжа - 100 г; сир - 500 г; цукор - 300 г; розпушувач тіста - 1 пакетик; масло вершкове - 150 г; яйце куряче - 5 шт.; цукрова пудра - 2 ст. л.; борошно - 2 склянки. Приготування Вершкове масло трохи розтоплюємо на водяній бані, потім змішуємо його зі склянкою цукру і двома яйцями. Після чого додаємо борошно і розпушувач, потім всі інгредієнти ретельно перемішуємо. Отримане тісто прибираємо ненадовго в холодильник, загорнувши в харчову плівку.
У цей час нарізаємо персики тонкими часточками, промиваємо малину та підсушує її. Потім за допомогою блендера збиваємо сир , 3 яйця і цукор, що залишився. Форму для випічки змащуємо маслом і викладаємо половину тесту в якості першого шару. Потім укладаємо зверху половину сирної маси і трохи персиків. Після чого накриваємо начинку другою частиною тіста і зверху знову викладаємо сирну масу, персики і малину, посипаємо зверху все цукровою пудрою. Далі поміщаємо торт в розігріту до 180 градусів духовку на годину.
Ну і наостанок ми не можемо не розповісти про горіховий торт з персиками, який користується величезною популярністю у європейських ресторанах.
Горіховий торт з персиками
Інгредієнти: яйце куряче - 2 шт.; сметана - 200 г; цукор - 200 г; борошно - 200 г; сода - 05 ч. л.; горіхи волоські - 3 ст. л.; сир - 300 г; згущене молоко - 4 ст. л.; масло рослинне - 1 ст. л.; персики консервовані - 1 банку. Приготування З яєць, цукру, борошна, соди і подрібнених горіхів готуємо тісто. Потім переливаємо його в змащену маслом форму для випікання і поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. Далі отриману основу для торта розрізаємо на 2 коржа, кожен просочуємо сиропом з банки консервованих персиків.
Далі готуємо крем з сиру, цукру і згущеного молока. При бажанні збиваємо інгредієнти за допомогою блендера. Потім змащуємо кожен корж кремом і кладемо один на інший. Після чого зверху прикрашаємо торт персиками. Перед подачею дати торту настоятися в холодильнику протягом 4 годин.