Пиріг з абрикосами в духовці
Якщо після приготування абрикосових заготовок на зиму у вас ще залишилися плоди, то використовуйте їх в якості інгредієнта ароматних літніх пирогів. У цій статті ми поділимося відразу декількома рецептами пирогів з абрикосами в духовці, які готуються на різній основі.
Абрикосовий пиріг по цьому рецепту готується зі сметанною заливкою, а в його основі хрусткий корж з пісочного тіста , яке ви можете зробити самостійно за рецептами з сайту або купити його вже в готовому вигляді.
Інгредієнти:
стиглі абрикоси - 480 м;
сметана - 180 мл;
яєчний жовток - 1 шт.;
мед - 35 мл;
пісочне тісто - 390 г;
жменю фісташок для декору.
Приготування
Пісочне тісто розкачати в пласт, покрийте їм форму для випікання і наколіть по всій поверхні. Розмістіть основу підрум'янитися в розігрітій до 180 градусів духовці 15-18 хвилин. Поки основа запікається, візьміться за просту заливку для пирога, збивши разом сметану з медом і яєчним жовтком. У тарт з пісочного тіста викладіть половинки і очищених від кісточок абрикоса, залийте їх сметаною і поверніть назад в духовку на 45-50 хвилин. Прикрасьте пиріг подрібненими фісташками.
Інгредієнти:
пласт готового листкового тіста ;
абрикоси - 8-10 шт.;
вершкове масло - 115 г;
цукровий пісок - 115 г;
ванільна паста - за смаком;
яйця - 2 шт.;
яєчний жовток;
мигдальна борошно - 85 м;
пшеничне борошно - 35 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати пиріг з абрикосами, готове листкове тісто розморозьте і перемістіть його в обрану форму, попередньо розкотивши і нарубав виделкою.
Основою простого мигдального крему стане звична кремова суміш зі збитого із цукром м'якого масла. До отриманої кремоподібної суміші додайте яйця і жовтки, не припиняючи збивання, а потім і ванільну пасту. Введіть в крем обидва види борошна і дрібку солі, залиште його застигнути в прохолоді.
Змастіть основу з тіста 2/3 крему, зверху викладіть шматочки абрикос і поставте все в духовку на 30-45 хвилин при 200 градусах. Подавайте пиріг з додатковою порцією крему.
Інгредієнти:
абрикоси - 390 г;
яйця - 4 шт.;
вершкове масло - 185 г;
йогурт - 45 мл;
цукровий пісок - 175 г;
розпушувач - 1 ч. ложка;
борошно - 145 р.
Приготування
У крем з збитого масла і цукру додайте яйця і йогурт, пропрацюйте масу міксером і всипте борошно з розпушувачем. Перелийте тісто у форму, зверху викладіть абрикоси і випікайте все при 180 градусах 45 хвилин.
Заливний пиріг з абрикосами
Абрикосовий пиріг по цьому рецепту готується зі сметанною заливкою, а в його основі хрусткий корж з пісочного тіста , яке ви можете зробити самостійно за рецептами з сайту або купити його вже в готовому вигляді.
Інгредієнти:
Приготування
Пісочне тісто розкачати в пласт, покрийте їм форму для випікання і наколіть по всій поверхні. Розмістіть основу підрум'янитися в розігрітій до 180 градусів духовці 15-18 хвилин. Поки основа запікається, візьміться за просту заливку для пирога, збивши разом сметану з медом і яєчним жовтком. У тарт з пісочного тіста викладіть половинки і очищених від кісточок абрикоса, залийте їх сметаною і поверніть назад в духовку на 45-50 хвилин. Прикрасьте пиріг подрібненими фісташками.
Пиріг з листкового тіста з абрикосами
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати пиріг з абрикосами, готове листкове тісто розморозьте і перемістіть його в обрану форму, попередньо розкотивши і нарубав виделкою.
Основою простого мигдального крему стане звична кремова суміш зі збитого із цукром м'якого масла. До отриманої кремоподібної суміші додайте яйця і жовтки, не припиняючи збивання, а потім і ванільну пасту. Введіть в крем обидва види борошна і дрібку солі, залиште його застигнути в прохолоді.
Змастіть основу з тіста 2/3 крему, зверху викладіть шматочки абрикос і поставте все в духовку на 30-45 хвилин при 200 градусах. Подавайте пиріг з додатковою порцією крему.
Бісквітний пиріг з абрикосами
Інгредієнти:
Приготування
У крем з збитого масла і цукру додайте яйця і йогурт, пропрацюйте масу міксером і всипте борошно з розпушувачем. Перелийте тісто у форму, зверху викладіть абрикоси і випікайте все при 180 градусах 45 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти
Заливний пиріг з абрикосами
Заливні пироги відрізняються своєю легкістю і простотою виконання, як раз те що потрібно влітку. А головне, в сезон його можна доповнювати свіжими
Пиріжки з абрикосами в духовці
Ідеальний спосіб порадувати рідних - це спекти щось смачненьке. Всі знають - немає нічого краще домашньої випічки. Далі пропонуємо самі цікаві і
Шарлотка з абрикосами
Шарлотка часто нас виручає, коли треба спекти пиріг на швидку руку з того, що є в холодильнику. Класична шарлотка готується з яблуками. Ми пропонуємо
Пиріг з абрикосами
Сезон абрикосів почався, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цих солодких і ніжних плодів. У цій статті ми поділимося з вами
Рецепти з абрикосами
Абрикос - смачний і корисний фрукт, з якого можна приготувати багато чудових страв. І сьогодні ми детально розберемося, як спекти шарлотку і сирний