Пиріжки з абрикосами в духовці
Якщо ви хочете приготувати ситний перекус в дорогу або на роботу влітку, то зупиніть свій вибір на пиріжках з абрикосами – простий у приготуванні і доступному блюді з історією. Кілька цікавих рецептів пиріжків з абрикосами в духовці ми зібрали для вас далі.
Пишні дріжджові пиріжки з абрикосами в духовці стоять кожної витраченої на приготування хвилини. Тільки уявіть, як ви дістаєте цілий деко рум'яної випічки і по всьому будинку розноситься аромат здоби.
Інгредієнти:
Для тіста:
вода - 120 мл;
дріжджі - 5 г;
борошно - 840 г;
молоко - 610 мл;
масло рослинне - 15 мл;
масло вершкове (або маргарин)- 55 г;
цукровий пісок - 35 г;
яйця - 3 шт.
Для начинки:
абрикоси - 11 кг;
цукровий пісок - 280 р.
Приготування
Сухі інстантні дріжджі залийте злегка підігрітою водою і залиште їх активізуватися. Окремо змішайте молоко з обома видами масла і цукровим піском. Додайте яйця і влийте дріжджовий розчин. До рідин почніть поступово, склянка за склянкою, всипати просіяне борошно. Замісіть липковатое тісто, зберіть його, укладіть в промаслений миску і залиште відпочивати в теплі. Як тільки тісто подвоїться в обсязі, можна приступати до формування, здійснити останню можна кількома шляхами: розкачати тісто і розділити на порції вирубкою, або розділити його на порції рівного розміру і розплющити кожну долонею. У центр коржі з тіста покладіть ложку абрикосової начинки, що складається з нарізаних абрикосів і невеликої кількості цукру. Защепіть краю будь-яким зручним способом і залиште тісто підійти вдруге хвилин на 15. Здобні пиріжки з абрикосами випікаються в духовці при 185 градусах 17-20 хвилин.
Інгредієнти:
абрикоси - 360 г;
цукровий пісок - 35 г;
лимонний сік - 15 мл;
по щіпці мускатного горіха і меленої кориці;
готове листкове тісто (заморожене);
яйце.
Приготування
Відокремивши м'якоть абрикосів, покладіть її в сотейник, засипте цукром і полийте соком лимона. Залиште фрукти нудитися на вогні, чекаючи моменту, коли вони стануть м'якими. Як тільки абрикоси розм'якшаться, приправте їх мускатом і корицею, пюрируйте і злегка остудіть.
Розкачайте лист листкового тесу, наріжте його на кружечки, викладіть в центр кожного ложку абрикосової начинки і защепіть краю. Змастіть пиріжки яйцем і поставте в розігріту до 190 градусів духовку на 17 хвилин.
Рецепт пиріжків з абрикосами в духовці
Пишні дріжджові пиріжки з абрикосами в духовці стоять кожної витраченої на приготування хвилини. Тільки уявіть, як ви дістаєте цілий деко рум'яної випічки і по всьому будинку розноситься аромат здоби.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Сухі інстантні дріжджі залийте злегка підігрітою водою і залиште їх активізуватися. Окремо змішайте молоко з обома видами масла і цукровим піском. Додайте яйця і влийте дріжджовий розчин. До рідин почніть поступово, склянка за склянкою, всипати просіяне борошно. Замісіть липковатое тісто, зберіть його, укладіть в промаслений миску і залиште відпочивати в теплі. Як тільки тісто подвоїться в обсязі, можна приступати до формування, здійснити останню можна кількома шляхами: розкачати тісто і розділити на порції вирубкою, або розділити його на порції рівного розміру і розплющити кожну долонею. У центр коржі з тіста покладіть ложку абрикосової начинки, що складається з нарізаних абрикосів і невеликої кількості цукру. Защепіть краю будь-яким зручним способом і залиште тісто підійти вдруге хвилин на 15. Здобні пиріжки з абрикосами випікаються в духовці при 185 градусах 17-20 хвилин.
Як приготувати пиріжки з листкового тіста з абрикосами в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Відокремивши м'якоть абрикосів, покладіть її в сотейник, засипте цукром і полийте соком лимона. Залиште фрукти нудитися на вогні, чекаючи моменту, коли вони стануть м'якими. Як тільки абрикоси розм'якшаться, приправте їх мускатом і корицею, пюрируйте і злегка остудіть.
Розкачайте лист листкового тесу, наріжте його на кружечки, викладіть в центр кожного ложку абрикосової начинки і защепіть краю. Змастіть пиріжки яйцем і поставте в розігріту до 190 градусів духовку на 17 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти
Заливний пиріг з абрикосами
Заливні пироги відрізняються своєю легкістю і простотою виконання, як раз те що потрібно влітку. А головне, в сезон його можна доповнювати свіжими
Пиріг з абрикосами в духовці
З абрикосів, крім зимових заготовок, можна готувати чудову домашню випічку. Ці плоди поєднуються практично з будь основою. Пропонуємо спекти
Пиріжки з щавлем
Щавель дуже часто використовується в традиційній українській кухні. Виражена кислинка цієї рослини поєднується з багатьма продуктами, навіть з
Пиріжки «Бомбочки» з помідорами і сиром – рецепт
Найпростіший рецепт пиріжків представлений у цій статті. «Бомбочки» зробити не просто, а дуже просто! Процес не складний, що навіть діточок можна
Пиріг з абрикосами
Сезон абрикосів почався, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цих солодких і ніжних плодів. У цій статті ми поділимося з вами