» » Пиріжки з абрикосами в духовці

Пиріжки з абрикосами в духовці

Пиріжки з абрикосами в духовці
Якщо ви хочете приготувати ситний перекус в дорогу або на роботу влітку, то зупиніть свій вибір на пиріжках з абрикосами – простий у приготуванні і доступному блюді з історією. Кілька цікавих рецептів пиріжків з абрикосами в духовці ми зібрали для вас далі.

Рецепт пиріжків з абрикосами в духовці


Пишні дріжджові пиріжки з абрикосами в духовці стоять кожної витраченої на приготування хвилини. Тільки уявіть, як ви дістаєте цілий деко рум'яної випічки і по всьому будинку розноситься аромат здоби.
Інгредієнти:
Для тіста:

  • вода - 120 мл;

  • дріжджі - 5 г;

  • борошно - 840 г;

  • молоко - 610 мл;

  • масло рослинне - 15 мл;

  • масло вершкове (або маргарин)- 55 г;

  • цукровий пісок - 35 г;

  • яйця - 3 шт.


  • Для начинки:

  • абрикоси - 11 кг;

  • цукровий пісок - 280 р.


  • Приготування
    Сухі інстантні дріжджі залийте злегка підігрітою водою і залиште їх активізуватися. Окремо змішайте молоко з обома видами масла і цукровим піском. Додайте яйця і влийте дріжджовий розчин. До рідин почніть поступово, склянка за склянкою, всипати просіяне борошно. Замісіть липковатое тісто, зберіть його, укладіть в промаслений миску і залиште відпочивати в теплі. Як тільки тісто подвоїться в обсязі, можна приступати до формування, здійснити останню можна кількома шляхами: розкачати тісто і розділити на порції вирубкою, або розділити його на порції рівного розміру і розплющити кожну долонею. У центр коржі з тіста покладіть ложку абрикосової начинки, що складається з нарізаних абрикосів і невеликої кількості цукру. Защепіть краю будь-яким зручним способом і залиште тісто підійти вдруге хвилин на 15. Здобні пиріжки з абрикосами випікаються в духовці при 185 градусах 17-20 хвилин.

    Як приготувати пиріжки з листкового тіста з абрикосами в духовці?


    Інгредієнти:

  • абрикоси - 360 г;

  • цукровий пісок - 35 г;

  • лимонний сік - 15 мл;

  • по щіпці мускатного горіха і меленої кориці;

  • готове листкове тісто (заморожене);
  • Пиріжки з абрикосами в духовці

  • яйце.


  • Приготування
    Відокремивши м'якоть абрикосів, покладіть її в сотейник, засипте цукром і полийте соком лимона. Залиште фрукти нудитися на вогні, чекаючи моменту, коли вони стануть м'якими. Як тільки абрикоси розм'якшаться, приправте їх мускатом і корицею, пюрируйте і злегка остудіть.
    Розкачайте лист листкового тесу, наріжте його на кружечки, викладіть в центр кожного ложку абрикосової начинки і защепіть краю. Змастіть пиріжки яйцем і поставте в розігріту до 190 градусів духовку на 17 хвилин.
    Додав: admin | 16-08-2015, 21:01
    Переглядів: 1404