Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
Пишна оболонка з дріжджового тіста здатна вигідно контрастувати з будь-ягідною начинкою. У рецептах далі ми розглянемо технологію приготування пиріжків з малиною з дріжджового тіста, які можна готувати в будь-який сезон як з свіжих, так і з заготовлених про запас ягід.
Інгредієнти:
дріжджі - 7 г;
цукровий пісок - 5 г;
молоко - 185 мл;
яєчний жовток - 1 шт.;
борошно - 285 г;
дві жмені малини;
гіркий шоколад - 65 р.
Приготування
Підігрів молоко до теплого, розчиніть у ньому трохи цукру і всипте сухі дріжджі. Залиште дріжджі активізуватися хвилин на 10 про початок їх життєдіяльності буде свідчити пишна пінна шапка на поверхні розчину. Додайте в дріжджовий розчин збитий яєчний жовток, а потім починайте порціями всипати пропущену через сито борошно. Замісивши дуже м'яке дріжджове тісто, залиште його в теплі до подвоєння в об'ємі (приблизно на годину). Розкришите шоколад і змішайте його з цілими ягодами. Розділіть тісто на порції, кожну розкачайте і викладіть в центр ягоди. Скріпивши краю, розподіліть пиріжки на деко, дайте підійти ще 15-20 хвилин перед розміщенням в духовій шафі і не забудьте змастити збитим яйцем. Духові пиріжки з малиною будуть готові через 20-25 хвилин приготування при 175 градусах.
Інгредієнти:
дріжджі - 5 г;
яйця - 3 шт.;
цукровий пісок - 65 г;
молоко - 240 мл;
вершкове масло - 95 г;
борошно - 485 г;
свіжа малина - 950 г;
цукровий пісок - 340 г;
крохмаль - 10 р.
Приготування
Підігрів молоко, розчиніть у ньому цукор-пісок і всипте дріжджі. Дріжджовий розчин влийте до борошні, слідом додайте розтоплене, але злегка охолоджене (щоб не вбити дріжджі) вершкове масло. Збийте яйця і вилийте їх до решти інгредієнтів, замісіть злегка липковатое тісто і залиште його підійти в теплі на годину. Тісто розділіть на порції, розплющить долонями і покладіть в центр ягоди. Посипте малину невеликою кількістю крохмалю і цукрового піску, з'єднайте краї тіста і обсмажуйте пиріжки у фритюрі до зарум'янювання.
Інгредієнти:
заварний крем - 340 г;
малина - 220 г;
листкове тісто (дріжджове) - 460 м;
яйце.
Приготування
Як зробити начинку з малини для пиріжків? Досить приготувати заварний крем по одному з наших рецептів, розкачати два пласта листкового тіста, нарізати їх, в центрі розмістити ложку крему і ягоди, а потім накрити основу другим шаром тесту. Готові пиріжки змащують яйцем і ставлять у розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин, а потім ще на 10 при 180 градусах.
Пиріжки з малиною – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Підігрів молоко до теплого, розчиніть у ньому трохи цукру і всипте сухі дріжджі. Залиште дріжджі активізуватися хвилин на 10 про початок їх життєдіяльності буде свідчити пишна пінна шапка на поверхні розчину. Додайте в дріжджовий розчин збитий яєчний жовток, а потім починайте порціями всипати пропущену через сито борошно. Замісивши дуже м'яке дріжджове тісто, залиште його в теплі до подвоєння в об'ємі (приблизно на годину). Розкришите шоколад і змішайте його з цілими ягодами. Розділіть тісто на порції, кожну розкачайте і викладіть в центр ягоди. Скріпивши краю, розподіліть пиріжки на деко, дайте підійти ще 15-20 хвилин перед розміщенням в духовій шафі і не забудьте змастити збитим яйцем. Духові пиріжки з малиною будуть готові через 20-25 хвилин приготування при 175 градусах.
Смажені пиріжки з малиною з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Підігрів молоко, розчиніть у ньому цукор-пісок і всипте дріжджі. Дріжджовий розчин влийте до борошні, слідом додайте розтоплене, але злегка охолоджене (щоб не вбити дріжджі) вершкове масло. Збийте яйця і вилийте їх до решти інгредієнтів, замісіть злегка липковатое тісто і залиште його підійти в теплі на годину. Тісто розділіть на порції, розплющить долонями і покладіть в центр ягоди. Посипте малину невеликою кількістю крохмалю і цукрового піску, з'єднайте краї тіста і обсмажуйте пиріжки у фритюрі до зарум'янювання.
Пиріжки з малиною з листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Як зробити начинку з малини для пиріжків? Досить приготувати заварний крем по одному з наших рецептів, розкачати два пласта листкового тіста, нарізати їх, в центрі розмістити ложку крему і ягоди, а потім накрити основу другим шаром тесту. Готові пиріжки змащують яйцем і ставлять у розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин, а потім ще на 10 при 180 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки зі смородиною
Порадуйте рідних ароматною домашньою випічкою. У нашій статті ви знайдете нові і досить оригінальні рецепти пиріжків зі смородиною на будь-який смак.
Пиріжки з листкового тіста з малиною
М'яке хрустке і розсипчасте тісто неймовірно гармонійно поєднується з соковитою ягідною начинкою. Аромат свіжої випічки, поширюється на весь будинок
Пиріжки з щавлем
Щавель дуже часто використовується в традиційній українській кухні. Виражена кислинка цієї рослини поєднується з багатьма продуктами, навіть з
Пиріжки з абрикосами в духовці
Ідеальний спосіб порадувати рідних - це спекти щось смачненьке. Всі знають - немає нічого краще домашньої випічки. Далі пропонуємо самі цікаві і
Пиріжки з цибулею і яйцем в духовці
Немає такої людини, яка не любила б пиріжки. Ароматні і смачні з начинкою з цибулі і яєць — справжня домашня їжа, такі пиріжки не купиш. Спробуйте
Пиріжки з яйцем
Пиріжки з яйцем завжди збирають сім'ю біля столу. А ще вони дуже швидко закінчуються, адже така смакота не може довго лежати на блюді. Пропонуємо вам