Пиріжки з листкового тіста з малиною

З наших рецептів ви дізнаєтеся, як зробити пиріжки з листкового тіста з малиною. Їх приготування не займе багато часу, а результат перевершить всі очікування.
Пиріжки з листкового тіста з малиною - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування пиріжків ми будемо використовувати готове листкове тісто, яке необхідно попередньо розморозити. Малинку дбайливо промиваємо і даємо воді стекти. Розморожений пласт листкового тіста розрізаємо на квадрати або прямокутники бажаного розміру і на кожен насипаємо по центру чайною ложкою цукровий пісок. Його кількість варіюємо в залежності від розмірів пиріжків і солодощі самої малини. Тепер ягідки обвалюємо в крохмалі, зверху поміщаємо на цукор і формуємо пиріжки трикутної або прямокутної форми, склавши тісто навпіл. Запечатуємо краю руками або придавлюємо виделкою.
Пиріжки промазуємо зверху збитим яйцем, розкладаємо на промаслений лист, і визначаємо в заздалегідь прогрітий до 220 градусів духовку на двадцять-тридцять хвилин.
Рум'яним пиріжкам з листкового тіста з малиною даємо охолонути, і притрушиваем цукровою пудрою.
Начинку для пиріжків з малини можна урізноманітнити, додавши до ягід сир. Результат вас неодмінно здивує і порадує ніжним смаком.
Відкриті листкові пиріжки з малиною і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом приготуємо всі необхідні продукти для пиріжків. Листкове тісто розморозимо, малинові ягідки акуратно промиємо і просушити. Сир для начинки вибираємо не рідкий, а швидше сухуватий з крупинками, тому пропустимо його через сито і змішаємо з цукровим піском і ванільним цукром.

Розкачуємо розмерзається тісто і ділимо на квадратики. По центру кожного накладаємо ложкою сирну начинку, зверху обкачані в борошні малинові ягідки, трохи притапливая їх. Стуляємо протилежні краї тіста і формуємо свого роду конвертики. Промазуємо їх збитим яйцем, розміщуємо на промасленому деку і визначаємо в заздалегідь прогріту до 220 градусів духовку на двадцять-тридцять хвилин. Час може змінюватися залежно від можливостей вашого духової шафи, тому спостерігаємо за процесом в оглядове віконце. Коли пиріжки придбають красивий рум'яний колір, виймаємо їх з духовки і охолодити.
Перед подачею притрушиваем блюдо цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріжки зі смородиною
Порадуйте рідних ароматною домашньою випічкою. У нашій статті ви знайдете нові і досить оригінальні рецепти пиріжків зі смородиною на будь-який смак.

Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти

Заливний пиріг з абрикосами
Заливні пироги відрізняються своєю легкістю і простотою виконання, як раз те що потрібно влітку. А головне, в сезон його можна доповнювати свіжими

Пиріжки з готового листкового тіста
Коли у нас немає часу на приготування страв з тіста - на виручку приходить готове листкове тісто, яке можна придбати в будь-якому супермаркеті. З

Пиріжки з листкового тіста з капустою
Пропонуємо вам швидкий рецепт приготування пиріжків з капустою з готового листкового тіста. Пиріжки виходять дуже смачними: ніжна капустяна начинка у

Пиріжки з листкового тіста
Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його