Пиріжки з готового листкового тіста

М'ясні пиріжки з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Отже, з морозилки заздалегідь дістаємо листкове тісто і залишаємо його розморожуватися. Цим часом відварюємо в підсоленій воді необхідну кількість рису, до готовності. М'ясний фарш обсмажуємо на окремій сковорідці в невеликій кількості рослинного масла, підсолюємо і поперчив за смаком. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками і пасеруємо до золотистого кольору. Далі з'єднуємо в глибокій мисці фарш з цибулею, додаємо до цієї суміші варений рис, ретельно розмішуємо отриману начинку і залишаємо остигати. Листкове тісто акуратно розкочуємо качалкою в одному напрямку і розрізаємо на невеликі прямокутники. Після цього на кожен, з одного боку, викладаємо начинку і ліпимо пиріжки, гарненько скріплюючи краю. Тепер викладаємо вироби на змащений маслом деко і залишаємо постояти хвилин 20. Яйце гарненько збиваємо вінчиком і промазуємо поверхню. Випікаємо пиріжки з листкового магазинного тесту хвилин 20 при температурі близько 180 °С
Яблучні пиріжки з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Перед приготуванням печених пиріжків дістаємо з морозилки тісто листкове і залишаємо його підтавати. А цим часом приготуємо поки з вами начинку. Для цього беремо яблука, миємо, очищаємо від шкірки і акуратно видаляємо серцевину. Потім нарізаємо фрукти невеликими кубиками і скроплюємо лимонним соком. Після цього присипаємо стіл борошном, розкачуємо тісто і розрізаємо на квадратики. Далі на кожен кладемо ложку подрібнених яблук, посипаємо цукром, корицею і ліпимо конвертики, склеюючи спочатку перші два протилежних кінця тесту, а потім два інших кінчика. Викладаємо пиріжки із замороженого листкового тіста на деко, застелене попередньо спеціальним папером. Змащуємо верхівки заготовок збитим яєчним жовтком і відправляємо все в гарячу духовку на 20 хвилин. Готові пиріжки перекладаємо на блюдо і за бажанням посипаємо зверху цукровою пудрою.
Смажені пиріжки з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Поки ми з вами будемо готувати начинку для пиріжків, листкове тісто розморожуємо, діставши заздалегідь їх холодильника. Отже, бринзу добре розминаємо виделкою, додаємо розм'якшене вершкове масло, розбиваємо яйця

Рекомендуємо добрі рецепти

Булочки з листкового тіста
Випічка з листкового тіста хороша тим, що з готового тіста можна швидко і з мінімумом зусиль приготувати смачні булочки до чаю. Начинку для таких

Пиріжки з листкового тіста з капустою
Пропонуємо вам швидкий рецепт приготування пиріжків з капустою з готового листкового тіста. Пиріжки виходять дуже смачними: ніжна капустяна начинка у

Пиріжки з помідорами і бринзою
Хто ж з нас не любить пиріжки, які готує мама або бабуся. Вони можуть бути з різними начинками: з картопляним пюре, грибами, капустою, яйцем і

Пиріжки з листкового тіста
Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його

Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики

Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте