Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріжки з готового листкового тіста

Пиріжки з готового листкового тіста

5-07-2015, 21:50
2 085
Пиріжки з готового листкового тіста
Вироби, приготовлені з готового листкового тіста, виходять дуже смачними і повітряними, а господині не потрібно витрачати на кухні багато часу і сил. Давайте дізнаємося з вами, як з листкового тіста приготувати пиріжки з різними начинками, які не залишать нікого байдужими.

М'ясні пиріжки з листкового тіста


Інгредієнти:

  • яйце куряче – 1 шт.;

  • магазинне листкове тісто – 500 г;

  • свино-яловичий фарш – 500 г;

  • рис – 100 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, з морозилки заздалегідь дістаємо листкове тісто і залишаємо його розморожуватися. Цим часом відварюємо в підсоленій воді необхідну кількість рису, до готовності. М'ясний фарш обсмажуємо на окремій сковорідці в невеликій кількості рослинного масла, підсолюємо і поперчив за смаком. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками і пасеруємо до золотистого кольору. Далі з'єднуємо в глибокій мисці фарш з цибулею, додаємо до цієї суміші варений рис, ретельно розмішуємо отриману начинку і залишаємо остигати. Листкове тісто акуратно розкочуємо качалкою в одному напрямку і розрізаємо на невеликі прямокутники. Після цього на кожен, з одного боку, викладаємо начинку і ліпимо пиріжки, гарненько скріплюючи краю. Тепер викладаємо вироби на змащений маслом деко і залишаємо постояти хвилин 20. Яйце гарненько збиваємо вінчиком і промазуємо поверхню. Випікаємо пиріжки з листкового магазинного тесту хвилин 20 при температурі близько 180 °С

    Яблучні пиріжки з листкового тіста


    Інгредієнти:

  • листкове бездріжджове тісто – 500 г;

  • свіжі яблука – 700 г;

  • кориця перемелена – 10 г;

  • лимонний сік;

  • цукровий пісок – 100 г;

  • яйце – 1 шт.


  • Приготування
    Перед приготуванням печених пиріжків дістаємо з морозилки тісто листкове і залишаємо його підтавати. А цим часом приготуємо поки з вами начинку. Для цього беремо яблука, миємо, очищаємо від шкірки і акуратно видаляємо серцевину. Потім нарізаємо фрукти невеликими кубиками і скроплюємо лимонним соком. Після цього присипаємо стіл борошном, розкачуємо тісто і розрізаємо на квадратики. Далі на кожен кладемо ложку подрібнених яблук, посипаємо цукром, корицею і ліпимо конвертики, склеюючи спочатку перші два протилежних кінця тесту, а потім два інших кінчика. Викладаємо пиріжки із замороженого листкового тіста на деко, застелене попередньо спеціальним папером. Змащуємо верхівки заготовок збитим яєчним жовтком і відправляємо все в гарячу духовку на 20 хвилин. Готові пиріжки перекладаємо на блюдо і за бажанням посипаємо зверху цукровою пудрою.

    Смажені пиріжки з листкового тіста


    Інгредієнти:

  • тісто листкове – 500 г;

  • масло вершкове – 150 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • сир бринза – 300 г;

  • свіжа м'ята – за смаком.


  • Приготування
    Поки ми з вами будемо готувати начинку для пиріжків, листкове тісто розморожуємо, діставши заздалегідь їх холодильника. Отже, бринзу добре розминаємо виделкою, додаємо розм'якшене вершкове масло, розбиваємо яйця
    Пиріжки з готового листкового тіста
    і кидаємо дрібненько нарізані м'ятні листя. Приправляємо сіллю і перцем, ретельно перемішуючи. Розморожене листкове тісто виймаємо з упаковки, розгортаємо і розкачуємо на столі тонким шаром. Далі гострим ножем розрізаємо пласт на рівні квадратики і на середину кожної заготовки викладаємо сирну начинку. Загортаємо тісто по діагоналі і міцно защипуємо краю, формуючи трикутні пиріжки. На сковороду наливаємо олію, розігріваємо його гарненько, викладаємо наші заготовки і обсмажуємо з усіх боків до появи рум'яної скоринки. Після цього перекладаємо пиріжки на серветку, щоб позбутися від надлишку жиру.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Булочки з листкового тіста
    Булочки з листкового тіста
    Випічка з листкового тіста хороша тим, що з готового тіста можна швидко і з мінімумом зусиль приготувати смачні булочки до чаю. Начинку для таких
    Пиріжки з листкового тіста з капустою
    Пиріжки з листкового тіста з капустою
    Пропонуємо вам швидкий рецепт приготування пиріжків з капустою з готового листкового тіста. Пиріжки виходять дуже смачними: ніжна капустяна начинка у
    Пиріжки з помідорами і бринзою
    Пиріжки з помідорами і бринзою
    Хто ж з нас не любить пиріжки, які готує мама або бабуся. Вони можуть бути з різними начинками: з картопляним пюре, грибами, капустою, яйцем і
    Пиріжки з листкового тіста
    Пиріжки з листкового тіста
    Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його
    Пиріжки з м'ясом в духовці
    Пиріжки з м'ясом в духовці
    Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики
    Листкове тісто з повидлом
    Листкове тісто з повидлом
    Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте