Булочки з листкового тіста
Булочки з листкового тіста виручать вас у самих непередбачених ситуаціях. Готуються вони дуже швидко, а виходять неймовірно ароматними, пишними і смачними. Давайте розглянемо з вами кілька способів їх приготування.
Інгредієнти:
листкове заморожене тісто – 500 г;
м'ясо – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
часник – 3 зубчики;
яйце – 1 шт.;
кунжут – 50 г;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
Листкове тісто виймаємо заздалегідь з морозилки і залишаємо розморожуватися. Цим часом готуємо начинку: цибулю і часник очищаємо і разом з м'ясом подрібнюємо через м'ясорубку. Тепер додаємо у фарш рубану зелень, підсолюємо і перчимо за смаком. Обсмажуємо м'ясну начинку на сковорідці в рослинному маслечко, а потім залишаємо остигати. Тісто розкачуємо, ріжемо невеликими квадратиками і на кожен кладемо начинку. Скріплюємо краю тесту зверху, промазуємо збитим яйцем, присипаємо кунжутом і випікаємо красиві булочки з листкового тіста в духовці.
Інгредієнти:
бездріжджове заморожене листкове тісто – 500 г;
борошно вищого сорту – 30 г;
яйце – 1 шт.;
сир маскарпоне – 200 г;
сир твердих сортів – 50 г;
зелень свіжа.
Приготування
М'який вершковий сир викладаємо в пиалку, додаємо рубану свіжу зелень і все ретельно перемішуємо. Розморожене заздалегідь листкове тісто виймаємо з упаковки, викладаємо на стіл і розкачуємо скалочкой в тоненький пласт, товщиною близько 05 див. Тепер рясно змащуємо поверхню сирною масою. Твердий сир нарізаємо невеликими пластинами і викладаємо зверху на начинку. Потім згортаємо виріб в рулетик і нарізаємо однаковими шайбами. Кожен шматочок викладаємо на деко, промазуємо сумішшю збитого яйця і випікаємо сирні булочки з листкового тіста в духовій шафі близько півгодини.
Інгредієнти:
листкове тісто – 2 шт.;
гуава в сиропі – 1 баночка;
лимонний сік – 1 ч. ложка;
сир вершковий – 350 г;
цукрова дрібна пудра – 05 ст.
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо і залишаємо розігріватися приблизно до 220°С. Деко покриваємо спеціальним папером. У блендер викладаємо гуаву з сиропом, додаємо свіжий лимонний сік і розмішуємо до однорідної маси. Вершковий сир розтираємо міксером з цукровою пудрою до кремової консистенції. Робочу поверхню припорашиваем злегка борошном, викладаємо листи листкового тіста, розкачуємо їх і розрізаємо на невеликі однакові квадратики. В серединку кожного викладаємо кілька ложок вершковою суміші і трохи солодкого варення. Промазуємо краї квадратів холодною водою і загортаємо, як буріто. Тепер викладаємо заготовки на деко і ставимо в гарячу духовку на 25 хвилин.
Безпосередньо перед подачею до чаю, посипаємо солодкі булочки з листкового тіста цукровою пудрою і викладаємо на плоску тарілку.
Інгредієнти:
листкове тісто – 500 г;
яйце – 1 шт.;
цукор – 100 г;
мелена кориця – 1 ст. ложка.
Приготування
Тісто заздалегідь розморожуємо і трохи розкочуємо качалкою. Цукор з'єднуємо з меленою корицею і рівномірно присипаємо цією сумішшю пласт. Потім згортаємо його рулетиком і гострим ножем розрізаємо на однакові шматочки. Деко промазуємо маслом, викладаємо на неї наші заготовки на відстані і залишаємо на півгодини. Перед випічкою покриваємо булочки збитим яйцем і відправляємо в добре розігріту духовку на 15 хвилин. Готові гарячі вироби прикрашаємо дрібної цукровою пудрою і запрошуємо всіх на чаювання.
Булочки з готового листкового тіста з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Листкове тісто виймаємо заздалегідь з морозилки і залишаємо розморожуватися. Цим часом готуємо начинку: цибулю і часник очищаємо і разом з м'ясом подрібнюємо через м'ясорубку. Тепер додаємо у фарш рубану зелень, підсолюємо і перчимо за смаком. Обсмажуємо м'ясну начинку на сковорідці в рослинному маслечко, а потім залишаємо остигати. Тісто розкачуємо, ріжемо невеликими квадратиками і на кожен кладемо начинку. Скріплюємо краю тесту зверху, промазуємо збитим яйцем, присипаємо кунжутом і випікаємо красиві булочки з листкового тіста в духовці.
Булочки з бездріжджового листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
М'який вершковий сир викладаємо в пиалку, додаємо рубану свіжу зелень і все ретельно перемішуємо. Розморожене заздалегідь листкове тісто виймаємо з упаковки, викладаємо на стіл і розкачуємо скалочкой в тоненький пласт, товщиною близько 05 див. Тепер рясно змащуємо поверхню сирною масою. Твердий сир нарізаємо невеликими пластинами і викладаємо зверху на начинку. Потім згортаємо виріб в рулетик і нарізаємо однаковими шайбами. Кожен шматочок викладаємо на деко, промазуємо сумішшю збитого яйця і випікаємо сирні булочки з листкового тіста в духовій шафі близько півгодини.
Рецепт булочок з листкового тіста з вершковим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо і залишаємо розігріватися приблизно до 220°С. Деко покриваємо спеціальним папером. У блендер викладаємо гуаву з сиропом, додаємо свіжий лимонний сік і розмішуємо до однорідної маси. Вершковий сир розтираємо міксером з цукровою пудрою до кремової консистенції. Робочу поверхню припорашиваем злегка борошном, викладаємо листи листкового тіста, розкачуємо їх і розрізаємо на невеликі однакові квадратики. В серединку кожного викладаємо кілька ложок вершковою суміші і трохи солодкого варення. Промазуємо краї квадратів холодною водою і загортаємо, як буріто. Тепер викладаємо заготовки на деко і ставимо в гарячу духовку на 25 хвилин.
Безпосередньо перед подачею до чаю, посипаємо солодкі булочки з листкового тіста цукровою пудрою і викладаємо на плоску тарілку.
Смачні булочки з листкового тіста з корицею
Інгредієнти:
Приготування
Тісто заздалегідь розморожуємо і трохи розкочуємо качалкою. Цукор з'єднуємо з меленою корицею і рівномірно присипаємо цією сумішшю пласт. Потім згортаємо його рулетиком і гострим ножем розрізаємо на однакові шматочки. Деко промазуємо маслом, викладаємо на неї наші заготовки на відстані і залишаємо на півгодини. Перед випічкою покриваємо булочки збитим яйцем і відправляємо в добре розігріту духовку на 15 хвилин. Готові гарячі вироби прикрашаємо дрібної цукровою пудрою і запрошуємо всіх на чаювання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Завитки з маком
Хто ж може встояти перед аромат свіжоспечених булочок, та ще й з маком! М'які, пишні булочки, які практично таять у роті, відмінно підійдуть до
Пиріжки з готового листкового тіста
Коли у нас немає часу на приготування страв з тіста - на виручку приходить готове листкове тісто, яке можна придбати в будь-якому супермаркеті. З
Листкове тісто з сиром
Хочете здивувати близьких смачною домашньою випічкою? Тоді зробіть дивовижні булочки з листкового тіста з сиром. А наші цікаві та оригінальні рецепти
Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте
Рулет з листкового тіста
Рулет з листкового тіста - відмінний і швидкий варіант випічки, який врятує вас в будь-якій ситуації. Його можна приготувати з будь-якою начинкою: