» » Булочки з листкового тіста

Булочки з листкового тіста

Булочки з листкового тіста
Булочки з листкового тіста виручать вас у самих непередбачених ситуаціях. Готуються вони дуже швидко, а виходять неймовірно ароматними, пишними і смачними. Давайте розглянемо з вами кілька способів їх приготування.

Булочки з готового листкового тіста з фаршем


Інгредієнти:

  • листкове заморожене тісто – 500 г;

  • м'ясо – 300 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • часник – 3 зубчики;

  • яйце – 1 шт.;

  • кунжут – 50 г;

  • спеції;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Листкове тісто виймаємо заздалегідь з морозилки і залишаємо розморожуватися. Цим часом готуємо начинку: цибулю і часник очищаємо і разом з м'ясом подрібнюємо через м'ясорубку. Тепер додаємо у фарш рубану зелень, підсолюємо і перчимо за смаком. Обсмажуємо м'ясну начинку на сковорідці в рослинному маслечко, а потім залишаємо остигати. Тісто розкачуємо, ріжемо невеликими квадратиками і на кожен кладемо начинку. Скріплюємо краю тесту зверху, промазуємо збитим яйцем, присипаємо кунжутом і випікаємо красиві булочки з листкового тіста в духовці.

    Булочки з бездріжджового листкового тіста


    Інгредієнти:

  • бездріжджове заморожене листкове тісто – 500 г;

  • борошно вищого сорту – 30 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • сир маскарпоне – 200 г;

  • сир твердих сортів – 50 г;

  • зелень свіжа.


  • Приготування
    М'який вершковий сир викладаємо в пиалку, додаємо рубану свіжу зелень і все ретельно перемішуємо. Розморожене заздалегідь листкове тісто виймаємо з упаковки, викладаємо на стіл і розкачуємо скалочкой в тоненький пласт, товщиною близько 05 див. Тепер рясно змащуємо поверхню сирною масою. Твердий сир нарізаємо невеликими пластинами і викладаємо зверху на начинку. Потім згортаємо виріб в рулетик і нарізаємо однаковими шайбами. Кожен шматочок викладаємо на деко, промазуємо сумішшю збитого яйця і випікаємо сирні булочки з листкового тіста в духовій шафі близько півгодини.

    Рецепт булочок з листкового тіста з вершковим сиром


    Інгредієнти:

  • листкове тісто – 2 шт.;

  • гуава в сиропі – 1 баночка;

  • лимонний сік – 1 ч. ложка;

  • сир вершковий – 350 г;

  • цукрова дрібна пудра – 05 ст.


  • Приготування
    Духовку заздалегідь запалюємо і залишаємо розігріватися приблизно до 220°С. Деко покриваємо спеціальним папером. У блендер викладаємо гуаву з сиропом, додаємо свіжий лимонний сік і розмішуємо до однорідної маси. Вершковий сир розтираємо міксером з цукровою пудрою до кремової консистенції. Робочу поверхню припорашиваем злегка борошном, викладаємо листи листкового тіста, розкачуємо їх і розрізаємо на невеликі однакові квадратики. В серединку кожного викладаємо кілька ложок вершковою суміші і трохи солодкого варення. Промазуємо краї квадратів холодною водою і загортаємо, як буріто. Тепер викладаємо заготовки на деко і ставимо в гарячу духовку на 25 хвилин.
    Безпосередньо перед подачею до чаю, посипаємо солодкі булочки з листкового тіста цукровою пудрою і викладаємо на плоску тарілку.

    Смачні булочки з листкового тіста з корицею


    Інгредієнти:

  • листкове тісто – 500 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • цукор – 100 г;

  • мелена кориця – 1 ст. ложка.
  • Булочки з листкового тіста


    Приготування
    Тісто заздалегідь розморожуємо і трохи розкочуємо качалкою. Цукор з'єднуємо з меленою корицею і рівномірно присипаємо цією сумішшю пласт. Потім згортаємо його рулетиком і гострим ножем розрізаємо на однакові шматочки. Деко промазуємо маслом, викладаємо на неї наші заготовки на відстані і залишаємо на півгодини. Перед випічкою покриваємо булочки збитим яйцем і відправляємо в добре розігріту духовку на 15 хвилин. Готові гарячі вироби прикрашаємо дрібної цукровою пудрою і запрошуємо всіх на чаювання.
    Додав: admin | 5-07-2015, 21:44
    Переглядів: 711