Пиріжки з цибулею і яйцем в духовці
Пиріжки, зроблені власними руками – це прекрасний ситний сніданок, зручний перекус далеко від дому і тепле привітання з дитинства. За ніжною оболонкою з тіста може ховатися абсолютно будь-яка начинка, але в рецептах далі ми віддамо данину класиці: спечемо пиріжки з цибулею і яйцем в духовці .
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 485 г;
дріжджі сухі інстантні - 5 г;
цукровий пісок - 5 г;
тепле молоко - 180 мл;
яйця - 2 шт.+жовток;
вершкове масло - 85 р.
Для начинки:
яйця - 12 шт.;
пір'я зеленої цибулі пучок.
Приготування
Рецепт приготування цього тіста для пиріжків з цибулею і яйцем нічим не відрізняється від стандартної схеми замішування звичного дріжджового тіста. Інстантні дріжджі розводимо в склянці теплого підсолодженого молока і залишаємо на 10 хвилин. Спінений розчин вливаємо до просіяної муки, туди ж відправляємо пару збитих яєць з розтопленим маслом. Замісивши тісто, формуем його в кулю (так воно легше і рівномірніше піднімається), після чого залишаємо підійти на годину.
60 хвилин точно вистачить для приготування начинки, всього-то потрібно відварити яйця, очистити, дрібно нарізати і з'єднати з пір'ям зеленого лука.
Доводимо температуру духовки до позначки 180 градусів. Тісто розділяємо на 12 порцій, кожну розкачуємо і розподіляємо начинку з яйцем в центрі. Краї защепляем, а покриваємо поверхню жовтком. Пиріжки з цибулею і яйцем готуються в духовці близько півгодини.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 320 г;
крижана вода - 120 мл;
масло вершкове (маргарин)- 230 г;
яйце - 1 шт.;
молоко - 35 мл
Для начинки:
яйця - 7 шт.;
тертий чеддер - 1/2 ст.;
часник - 2 зубки;
цибуля ріпчаста - 130 г;
пір'я зеленої цибулі пучок.
Приготування
Перед тим, як приготувати пиріжки з цибулею і яйцем, слід зайнятися тестом, якому в майбутньому необхідно час, щоб настоятися. В даному випадку пиріжок буде покритий пісочним тістом , а тому розтираємо борошно і масло, додаємо півсклянки крижаної води і формуем крихти в кому. Перед розкочуванням даємо охолонути у холодильнику.
У цьому рецепті начинка для пиріжків з яйця з зеленою цибулею буде трохи складніше звичного поєднання відварених яєць і зелені. Пасеруємо цибулю з часниковими зубками до ніжного карамельного відтінку. Змішуємо цибулеву засмажку з подрібненим вареним яйцем і зеленню, а коли суміш охолоне, додаємо натертий сир.
Тісто розкачуємо, вирізаємо з пласта кружечки в центр яких кладемо порцію начинки. Краї пиріжка защепляем, а поверхня змащуємо міксом молока і яйця. Готувати пиріжки слід 20 хвилин при 180 градусів.
Печені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Рецепт приготування цього тіста для пиріжків з цибулею і яйцем нічим не відрізняється від стандартної схеми замішування звичного дріжджового тіста. Інстантні дріжджі розводимо в склянці теплого підсолодженого молока і залишаємо на 10 хвилин. Спінений розчин вливаємо до просіяної муки, туди ж відправляємо пару збитих яєць з розтопленим маслом. Замісивши тісто, формуем його в кулю (так воно легше і рівномірніше піднімається), після чого залишаємо підійти на годину.
60 хвилин точно вистачить для приготування начинки, всього-то потрібно відварити яйця, очистити, дрібно нарізати і з'єднати з пір'ям зеленого лука.
Доводимо температуру духовки до позначки 180 градусів. Тісто розділяємо на 12 порцій, кожну розкачуємо і розподіляємо начинку з яйцем в центрі. Краї защепляем, а покриваємо поверхню жовтком. Пиріжки з цибулею і яйцем готуються в духовці близько півгодини.
Духові пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Перед тим, як приготувати пиріжки з цибулею і яйцем, слід зайнятися тестом, якому в майбутньому необхідно час, щоб настоятися. В даному випадку пиріжок буде покритий пісочним тістом , а тому розтираємо борошно і масло, додаємо півсклянки крижаної води і формуем крихти в кому. Перед розкочуванням даємо охолонути у холодильнику.
У цьому рецепті начинка для пиріжків з яйця з зеленою цибулею буде трохи складніше звичного поєднання відварених яєць і зелені. Пасеруємо цибулю з часниковими зубками до ніжного карамельного відтінку. Змішуємо цибулеву засмажку з подрібненим вареним яйцем і зеленню, а коли суміш охолоне, додаємо натертий сир.
Тісто розкачуємо, вирізаємо з пласта кружечки в центр яких кладемо порцію начинки. Краї пиріжка защепляем, а поверхня змащуємо міксом молока і яйця. Готувати пиріжки слід 20 хвилин при 180 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
Смажені пиріжки з яйцем і цибулею – улюблені ласощі багатьох. Безсумнівно, вони вам сподобаються, адже рецепт простий, а результат перевершить
Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
Немає такої людини, яка не любила б пиріжки. І немає різниці, яким способом вони виготовлені: смажені в маслі або печені в духовці. Сьогодні ми
Пиріжки з яйцем
Пиріжки з яйцем завжди збирають сім'ю біля столу. А ще вони дуже швидко закінчуються, адже така смакота не може довго лежати на блюді. Пропонуємо вам
Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
Пиріжки з зеленою цибулею
Пиріжки - чудове блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. Давайте
Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики