Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею

Смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею

5-07-2015, 22:58
2 648
Смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
Аромат смачної випічки завжди збирає всіх домочадців на кухні. Хочете побалувати їх оригінальним, смачненьким, але при цьому досить простою стравою? Тоді ми розповімо вам сьогодні, як посмажити пиріжки з цибулею і яйцем.

Рецепт пиріжків з яйцем і зеленою цибулею


Інгредієнти:
Для тіста:

  • вода кип'ячена – 250 мл;

  • дріжджі сухі – 1 ст. ложка;

  • сіль;

  • масло рослинне – 30 мл;

  • цукор – 1 ст. ложка;

  • борошно.


  • Для начинки:

  • яйце – 4 шт.;

  • лук свіжий зелений – 1 пучок.


  • Приготування
    Отже, спочатку нам потрібно замісити тісто для майбутніх пиріжків з цибулею і яйцем. Беремо чисту глибоку миску, висипаємо в неї цукор, сухі швидкодіючі дріжджі і вливаємо склянку тепленької води. Перемішуємо до повного розчинення і відставляємо на 15 хвилин у бік. Потім вводимо борошно, сіль і масло. Акуратно замішуємо тісто, накриваємо його рушником і ставимо в тепло підходити.
    А цим часом поки займемося начинкою: яйця промиваємо, відварюємо круто, остуджуємо і чистимо. Потім нарізаємо їх маленькими кубиками або просто добре розминаємо виделкою. Пір'я зеленої цибулі обполіскуємо холодною водою, стряхиваем зайву рідину і дрібно рубаємо. Після цього пересипаємо в глибоку миску, солимо за смаком, тиснемо ложкою і додаємо яйця.
    Через 15 години піднялося тісто обминаємо, гарненько вимішуємо і викладаємо на стіл, промазанный маслом або присипаний борошном. Від тесту відриваємо мокрими руками невеличкі шматочки, робимо в кожному поглиблення і закладаємо з допомогою чайної ложки яєчно-цибульну начинку. Акуратно загортаємо, формуємо пиріжки і викладаємо їх на тарілку на 10 хвилин для вистоювання.
    На сковороді розігріваємо рослинне масло, викладаємо заготовки швом вниз і обсмажуємо 5 хвилин, стежачи, щоб вони не підгоріли. Потім акуратно перевертаємо пиріжки лопаткою на другу сторону і підрум'янюємо ще хвилинки 3.

    Пиріжки з цибулею і яйцем на кефірі


    Інгредієнти:

  • яйце – 4 шт.;

  • зелена цибуля – 1 пучок;

  • борошно – 300 г;

  • кефір – 250 мл;

  • сода – щіпка;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Яйця відварюємо, остуджуємо і чистимо. Для приготування тесту , виливаємо в миску кефір, кидаємо сіль і вливаємо трохи рослинного масла. Борошно заздалегідь просіваємо, змішуємо її з содою і невеликими порціями вводимо в кефірну суміш. Замішуємо однорідне тісто і переходимо до начинки для пиріжків з яйцем і зеленою цибулькою. Для цього яйця натираємо на тертці, а цибулька дрібно шаткуємо ножем і змішуємо між собою. Підсолюємо масу за смаком і ретельно перемішуємо. Тісто розкачуємо, ділимо на порції, формуємо коржі, кладемо трохи начинки і формуємо пиріжок.
    Обсмажуємо заготовки з двох сторін на сковороді в гарячому рослинному маслечко, до рум'яного виду.

    Смажені пиріжки з рисом, цибулею і яйцем


    Інгредієнти:

  • дріжджі – 11 г;

  • масло вершкове – 100 г;

  • рис – 100 г;

  • борошно – 600 г;

  • яйце – 6 шт.;

  • цукор – 2 ст. ложки;

  • цибуля зелена – 10 г;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    У мисці розчиняємо дріжджі, додаємо цукор,
    Смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
    сіль і вливаємо трохи теплої води. Потім додаємо рослинне масло і поступово вводимо муку. Замішуємо тісто, накриваємо його і прибираємо в тепле місце на 1 годину.
    Цим часом відварюємо окремо до готовності рис і яйця. Далі яйця остуджуємо, чистимо і нарізаємо кубиками. Додаємо до них дрібно порубаний цибулька і остиглий рис. Кладемо в начинку розтоплене вершкове масло, солимо і перемішуємо. Від підійшов тесту отщепляем шматочок, ліпимо невеликий кружечок і в серединку викладаємо начинку. Акуратно заліплюємо краю і обсмажуємо пиріжки до рум'яної скоринки з двох сторін.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
    Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
    Немає такої людини, яка не любила б пиріжки. І немає різниці, яким способом вони виготовлені: смажені в маслі або печені в духовці. Сьогодні ми
    Пиріжки з цибулею і яйцем в духовці
    Пиріжки з цибулею і яйцем в духовці
    Немає такої людини, яка не любила б пиріжки. Ароматні і смачні з начинкою з цибулі і яєць — справжня домашня їжа, такі пиріжки не купиш. Спробуйте
    Пиріжки з цибулею і яйцем
    Пиріжки з цибулею і яйцем
    Любите пиріжки з різноманітними начинками? Тоді саме для вас наші сьогоднішні рецепти пиріжків з цибулею і яйцем. Готуються вони не надто довго, а
    Пиріжки з рисом
    Пиріжки з рисом
    Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
    Пиріжки з зеленою цибулею
    Пиріжки з зеленою цибулею
    Пиріжки - чудове блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. Давайте