Смажені пиріжки з яйцем і зеленою цибулею

Рецепт пиріжків з яйцем і зеленою цибулею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, спочатку нам потрібно замісити тісто для майбутніх пиріжків з цибулею і яйцем. Беремо чисту глибоку миску, висипаємо в неї цукор, сухі швидкодіючі дріжджі і вливаємо склянку тепленької води. Перемішуємо до повного розчинення і відставляємо на 15 хвилин у бік. Потім вводимо борошно, сіль і масло. Акуратно замішуємо тісто, накриваємо його рушником і ставимо в тепло підходити.
А цим часом поки займемося начинкою: яйця промиваємо, відварюємо круто, остуджуємо і чистимо. Потім нарізаємо їх маленькими кубиками або просто добре розминаємо виделкою. Пір'я зеленої цибулі обполіскуємо холодною водою, стряхиваем зайву рідину і дрібно рубаємо. Після цього пересипаємо в глибоку миску, солимо за смаком, тиснемо ложкою і додаємо яйця.
Через 15 години піднялося тісто обминаємо, гарненько вимішуємо і викладаємо на стіл, промазанный маслом або присипаний борошном. Від тесту відриваємо мокрими руками невеличкі шматочки, робимо в кожному поглиблення і закладаємо з допомогою чайної ложки яєчно-цибульну начинку. Акуратно загортаємо, формуємо пиріжки і викладаємо їх на тарілку на 10 хвилин для вистоювання.
На сковороді розігріваємо рослинне масло, викладаємо заготовки швом вниз і обсмажуємо 5 хвилин, стежачи, щоб вони не підгоріли. Потім акуратно перевертаємо пиріжки лопаткою на другу сторону і підрум'янюємо ще хвилинки 3.
Пиріжки з цибулею і яйцем на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо, остуджуємо і чистимо. Для приготування тесту , виливаємо в миску кефір, кидаємо сіль і вливаємо трохи рослинного масла. Борошно заздалегідь просіваємо, змішуємо її з содою і невеликими порціями вводимо в кефірну суміш. Замішуємо однорідне тісто і переходимо до начинки для пиріжків з яйцем і зеленою цибулькою. Для цього яйця натираємо на тертці, а цибулька дрібно шаткуємо ножем і змішуємо між собою. Підсолюємо масу за смаком і ретельно перемішуємо. Тісто розкачуємо, ділимо на порції, формуємо коржі, кладемо трохи начинки і формуємо пиріжок.
Обсмажуємо заготовки з двох сторін на сковороді в гарячому рослинному маслечко, до рум'яного виду.
Смажені пиріжки з рисом, цибулею і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
У мисці розчиняємо дріжджі, додаємо цукор,

Цим часом відварюємо окремо до готовності рис і яйця. Далі яйця остуджуємо, чистимо і нарізаємо кубиками. Додаємо до них дрібно порубаний цибулька і остиглий рис. Кладемо в начинку розтоплене вершкове масло, солимо і перемішуємо. Від підійшов тесту отщепляем шматочок, ліпимо невеликий кружечок і в серединку викладаємо начинку. Акуратно заліплюємо краю і обсмажуємо пиріжки до рум'яної скоринки з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
Немає такої людини, яка не любила б пиріжки. І немає різниці, яким способом вони виготовлені: смажені в маслі або печені в духовці. Сьогодні ми

Пиріжки з цибулею і яйцем в духовці
Немає такої людини, яка не любила б пиріжки. Ароматні і смачні з начинкою з цибулі і яєць — справжня домашня їжа, такі пиріжки не купиш. Спробуйте

Пиріжки з цибулею і яйцем
Любите пиріжки з різноманітними начинками? Тоді саме для вас наші сьогоднішні рецепти пиріжків з цибулею і яйцем. Готуються вони не надто довго, а

Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і

Пиріжки з зеленою цибулею
Пиріжки - чудове блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. Давайте