Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пісочний пиріг з абрикосами

Пісочний пиріг з абрикосами

18-09-2015, 20:35
1 814
Пісочний пиріг з абрикосами
Пісочний пиріг з абрикосами – неймовірно ніжне і смачне ласощі. Така випічка, безсумнівно, сподобається і дітям, і їх батькам!

Пісочний пиріг з сиром і абрикосами


Інгредієнти:

  • маргарин – 150 г;

  • цукор – 100 г;

  • яйце – 3 шт.;

  • розпушувач – 2 ч. ложки;

  • борошно – 400 р.


  • Для начинки:

  • сир – 600 г;

  • цукор – 150 г;

  • ванілін – 1 ч. ложка;

  • яйце – 3 шт.;

  • вершки – 200 мл;

  • свіжі абрикоси;

  • крохмаль – 50 р.


  • Приготування
    Отже, спочатку давайте підготуємо з вами тісто для абрикосового пирога. Вершкове масло заздалегідь виймаємо з холодильника, а потім розтираємо з цукровим піском. Вводимо свіжі яйця і злегка збиваємо. Тепер додаємо борошно, додаємо розпушувач і перемішуємо. Форму промазуємо маслом, викладаємо тісто і ліпимо бортики. Зверху розподіляємо абрикоси без кісточок, розламані на половинки. Сир розтираємо через сито, додаємо яйця, крохмаль і перемішуємо. Вершки збиваємо з цукровим піском, ваніліном і з'єднуємо з сирною масою. Ретельно все перемішуємо, викладаємо начинку поверх абрикосів і розрівнюємо. Відправляємо пиріг в розігріту духовку і випікаємо.

    Рецепт пирога з пісочного абрикосами


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • вершковий маргарин – 100 г;

  • цукор – 100 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • розпушувач;

  • борошно – 200 р.


  • Для начинки:

  • абрикоси – 200 р.


  • Для безе:

  • білок яєчний – 2 шт.;

  • пудра цукрова – 100 г;

  • лимонний сік.


  • Приготування
    Розтоплюємо Маргарин і даємо трохи охолонути. Потім всипаємо цукор, розбиваємо яйце, додаємо дрібку солі і розмішуємо. Далі порціями всипаємо борошно, додаємо розпушувач і замішуємо тісто. Прибираємо його в холодильник на деякий час, а потім розподіляємо у формі, формуючи невисокі бортики. У абрикосів видаляємо кісточки, розламуємо їх на половиночки і викладаємо опуклою частиною вгору. Яєчний білок охолоджуємо, збиваємо міксером і поступово вводимо цукрову пудру і лимонний сік. Отриману пишну масу розподіляємо рівним шаром по фруктам і відправляємо пісочний пиріг з абрикосами і безе в розігріту духовку на 35 хвилин.

    Пісочний пиріг з абрикосами і заливкою


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • масло вершкове – 100 г;

  • борошно – 150 г;

  • яйце – 1 шт.


  • Для начинки:

  • абрикоси – 500 р.


  • Для заливки:
    Пісочний пиріг з абрикосами


  • сметана – 150 мл;

  • цукор – 3 ст. ложки;

  • яйце – 2 шт.


  • Приготування
    Масло розтоплюємо, вводимо яйця і всипаємо борошно. Вимішуємо тісто і розподіляємо його у формі, зліпивши пальцями бортики. Прибираємо заготовку в холодильник. Для заливки змішуємо нежирну сметану з цукром, вводимо яйця і збиваємо міксером. З абрикосів виймаємо всі кісточки і розкладаємо фрукти на тісто. Заливаємо сметаною сумішшю і відправляємо пиріг в розігріту духовку.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт з абрикосами
    Торт з абрикосами
    Неймовірно прості в приготуванні солодощі - це торти на фруктовій основі. Пропонуємо два варіанти легких, цікавих і вельми незвичайних десертів з
    Пиріг з абрикосами і сиром
    Пиріг з абрикосами і сиром
    Дуже соковитий, м'який і неймовірно ароматний пиріг можна приготувати з сиру і абрикосів. Ці інгредієнти прекрасно поєднуються в будь-якому вигляді
    Заливний пиріг з абрикосами
    Заливний пиріг з абрикосами
    Заливні пироги відрізняються своєю легкістю і простотою виконання, як раз те що потрібно влітку. А головне, в сезон його можна доповнювати свіжими
    Пиріг з абрикосами
    Пиріг з абрикосами
    Сезон абрикосів почався, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цих солодких і ніжних плодів. У цій статті ми поділимося з вами
    Рецепти з абрикосами
    Рецепти з абрикосами
    Абрикос - смачний і корисний фрукт, з якого можна приготувати багато чудових страв. І сьогодні ми детально розберемося, як спекти шарлотку і сирний
    Пісочний пиріг з сиром
    Пісочний пиріг з сиром
    Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам