Пісочний пиріг з абрикосами
Пісочний пиріг з абрикосами – неймовірно ніжне і смачне ласощі. Така випічка, безсумнівно, сподобається і дітям, і їх батькам!
Інгредієнти:
маргарин – 150 г;
цукор – 100 г;
яйце – 3 шт.;
розпушувач – 2 ч. ложки;
борошно – 400 р.
Для начинки:
сир – 600 г;
цукор – 150 г;
ванілін – 1 ч. ложка;
яйце – 3 шт.;
вершки – 200 мл;
свіжі абрикоси;
крохмаль – 50 р.
Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо з вами тісто для абрикосового пирога. Вершкове масло заздалегідь виймаємо з холодильника, а потім розтираємо з цукровим піском. Вводимо свіжі яйця і злегка збиваємо. Тепер додаємо борошно, додаємо розпушувач і перемішуємо. Форму промазуємо маслом, викладаємо тісто і ліпимо бортики. Зверху розподіляємо абрикоси без кісточок, розламані на половинки. Сир розтираємо через сито, додаємо яйця, крохмаль і перемішуємо. Вершки збиваємо з цукровим піском, ваніліном і з'єднуємо з сирною масою. Ретельно все перемішуємо, викладаємо начинку поверх абрикосів і розрівнюємо. Відправляємо пиріг в розігріту духовку і випікаємо.
Інгредієнти:
Для тіста:
вершковий маргарин – 100 г;
цукор – 100 г;
яйце – 1 шт.;
розпушувач;
борошно – 200 р.
Для начинки:
абрикоси – 200 р.
Для безе:
білок яєчний – 2 шт.;
пудра цукрова – 100 г;
лимонний сік.
Приготування
Розтоплюємо Маргарин і даємо трохи охолонути. Потім всипаємо цукор, розбиваємо яйце, додаємо дрібку солі і розмішуємо. Далі порціями всипаємо борошно, додаємо розпушувач і замішуємо тісто. Прибираємо його в холодильник на деякий час, а потім розподіляємо у формі, формуючи невисокі бортики. У абрикосів видаляємо кісточки, розламуємо їх на половиночки і викладаємо опуклою частиною вгору. Яєчний білок охолоджуємо, збиваємо міксером і поступово вводимо цукрову пудру і лимонний сік. Отриману пишну масу розподіляємо рівним шаром по фруктам і відправляємо пісочний пиріг з абрикосами і безе в розігріту духовку на 35 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове – 100 г;
борошно – 150 г;
яйце – 1 шт.
Для начинки:
абрикоси – 500 р.
Для заливки:
сметана – 150 мл;
цукор – 3 ст. ложки;
яйце – 2 шт.
Приготування
Масло розтоплюємо, вводимо яйця і всипаємо борошно. Вимішуємо тісто і розподіляємо його у формі, зліпивши пальцями бортики. Прибираємо заготовку в холодильник. Для заливки змішуємо нежирну сметану з цукром, вводимо яйця і збиваємо міксером. З абрикосів виймаємо всі кісточки і розкладаємо фрукти на тісто. Заливаємо сметаною сумішшю і відправляємо пиріг в розігріту духовку.
Пісочний пиріг з сиром і абрикосами
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо з вами тісто для абрикосового пирога. Вершкове масло заздалегідь виймаємо з холодильника, а потім розтираємо з цукровим піском. Вводимо свіжі яйця і злегка збиваємо. Тепер додаємо борошно, додаємо розпушувач і перемішуємо. Форму промазуємо маслом, викладаємо тісто і ліпимо бортики. Зверху розподіляємо абрикоси без кісточок, розламані на половинки. Сир розтираємо через сито, додаємо яйця, крохмаль і перемішуємо. Вершки збиваємо з цукровим піском, ваніліном і з'єднуємо з сирною масою. Ретельно все перемішуємо, викладаємо начинку поверх абрикосів і розрівнюємо. Відправляємо пиріг в розігріту духовку і випікаємо.
Рецепт пирога з пісочного абрикосами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для безе:
Приготування
Розтоплюємо Маргарин і даємо трохи охолонути. Потім всипаємо цукор, розбиваємо яйце, додаємо дрібку солі і розмішуємо. Далі порціями всипаємо борошно, додаємо розпушувач і замішуємо тісто. Прибираємо його в холодильник на деякий час, а потім розподіляємо у формі, формуючи невисокі бортики. У абрикосів видаляємо кісточки, розламуємо їх на половиночки і викладаємо опуклою частиною вгору. Яєчний білок охолоджуємо, збиваємо міксером і поступово вводимо цукрову пудру і лимонний сік. Отриману пишну масу розподіляємо рівним шаром по фруктам і відправляємо пісочний пиріг з абрикосами і безе в розігріту духовку на 35 хвилин.
Пісочний пиріг з абрикосами і заливкою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для заливки:
Приготування
Масло розтоплюємо, вводимо яйця і всипаємо борошно. Вимішуємо тісто і розподіляємо його у формі, зліпивши пальцями бортики. Прибираємо заготовку в холодильник. Для заливки змішуємо нежирну сметану з цукром, вводимо яйця і збиваємо міксером. З абрикосів виймаємо всі кісточки і розкладаємо фрукти на тісто. Заливаємо сметаною сумішшю і відправляємо пиріг в розігріту духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт з абрикосами
Неймовірно прості в приготуванні солодощі - це торти на фруктовій основі. Пропонуємо два варіанти легких, цікавих і вельми незвичайних десертів з
Пиріг з абрикосами і сиром
Дуже соковитий, м'який і неймовірно ароматний пиріг можна приготувати з сиру і абрикосів. Ці інгредієнти прекрасно поєднуються в будь-якому вигляді
Заливний пиріг з абрикосами
Заливні пироги відрізняються своєю легкістю і простотою виконання, як раз те що потрібно влітку. А головне, в сезон його можна доповнювати свіжими
Пиріг з абрикосами
Сезон абрикосів почався, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цих солодких і ніжних плодів. У цій статті ми поділимося з вами
Рецепти з абрикосами
Абрикос - смачний і корисний фрукт, з якого можна приготувати багато чудових страв. І сьогодні ми детально розберемося, як спекти шарлотку і сирний
Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам