Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт з абрикосами

Торт з абрикосами

18-09-2015, 21:07
847
Торт з абрикосами
Торт – це завжди дуже святково і неймовірно смачно. А чи знаєте ви, що таке ласощі може бути корисним і зовсім не зіпсувати вашу фігуру. Пропонуємо вам приготувати неймовірно ароматний і оригінальний торт з абрикосами, який по достоїнству оцінять всі присутні.

Торт зі свіжими абрикосами


Інгредієнти:
Для бісквіта:

  • яйце – 3 шт.;

  • цукор – 1 ст.;

  • борошно – 100 р.


  • Для суфле:

  • яєчний білок – 3 шт.;

  • цукор – 1 ст.;

  • швидкорозчинний желатин – 1 упаковка;

  • абрикоси – 10 шт.


  • Приготування
    Для приготування бісквітного торта , абрикоси гарненько промиваємо, обсушуємо, перебираємо і відокремлюємо від кісточок. Духовку заздалегідь запалюємо і залишаємо розігріватися до температури 180 градусів. Для тесту спочатку збиваємо білки з цукром, акуратно вводимо жовтки, всипаємо борошно пшеничне і ретельно вимішуємо. Форму промазуємо маслом і виливаємо акуратно підготовлене тісто. Відправляємо на 25 хвилин у духовку і випікаємо бісквіт при 180 градусах. Желатин розвести гарячою водою і залишаємо остигати і набухати. Цим часом збиваємо до дуже міцної піни яєчні білки і обережно виливаємо остиглий желатин. Корж виймаємо з духовки, розрізаємо на 2 частини і промазуємо першу приготованим суфле. Зверху викладаємо шматочки абрикос, накриваємо другим бісквітом і злегка притискаємо рукою. Верх торта заливаємо залишками суфле, посипаємо тертим шоколадом і прибираємо ласощі на кілька годин в холодильник.

    Торт з абрикосами і сиром


    Інгредієнти:

  • маргарин – 150 г;

  • яйце – 3 шт.;

  • цукор – 100 г;

  • розпушувач – 2 ч. ложки;

  • борошно – 400 р.


  • Для начинки:

  • цукор – 150 г;

  • сир – 600 г;

  • ванілін – 2 ч. ложки;

  • вершки – 200 мл;

  • крохмаль – 50 г;

  • консервовані абрикоси.
  • Торт з абрикосами


    Приготування
    Маргарин розтираємо з цукром і додаємо збиті яйця. Далі додаємо борошно, додаємо розпушувач і замішуємо м'яке тісто. Тепер беремо форму для торта, застеляємо її пергаментним папером, викладаємо тісто і розрівнюємо, роблячи бортики. На дні розподіляємо половинки абрикосів. Для начинки сир пропускаємо через м'ясорубку, додаємо збиті яйця і крохмаль. Окремо збиваємо міксером вершки з ванільним цукром і додаємо в сирну масу. Викладаємо начинку поверх фруктів, розрівнюємо і випікаємо в розігрітій духовці 45 хвилин. Готовий сирний торт з абрикосами остуджуємо, поливаємо зверху розтопленим шоколадом і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пісочний пиріг з абрикосами
    Пісочний пиріг з абрикосами
    Найпростіший спосіб пригостити смачненьким несподіваних гостей - це приготувати найпростіший пісочний пиріг. Для начинки або доповнення пропонуємо
    Пиріг з абрикосами і сиром
    Пиріг з абрикосами і сиром
    Дуже соковитий, м'який і неймовірно ароматний пиріг можна приготувати з сиру і абрикосів. Ці інгредієнти прекрасно поєднуються в будь-якому вигляді
    Торт «Три шоколади»
    Торт «Три шоколади»
    Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать
    Торт з варенням
    Торт з варенням
    Торт з варенням - прекрасний десерт для вечірніх посиденьок з близькими і друзями. У нашій статті ми зібрали кілька простих, але в теж час смачних
    Пиріг з абрикосами
    Пиріг з абрикосами
    Сезон абрикосів почався, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цих солодких і ніжних плодів. У цій статті ми поділимося з вами
    Рецепти з абрикосами
    Рецепти з абрикосами
    Абрикос - смачний і корисний фрукт, з якого можна приготувати багато чудових страв. І сьогодні ми детально розберемося, як спекти шарлотку і сирний