Торт «Три шоколади»

Торт «Три шоколади» - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для мусів:
Приготування
Акуратно розбиваємо яйця, щоб можна було відокремити білки і жовтки. Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром (50 г) і розтираємо. Додаємо розтоплений шоколад, а потім по одному вводимо жовтки, гарненько перемішуючи масу. Після цього додаємо борошно і розпушувач. Білки (краще, якщо вони будуть охолодженими) збиваємо з сіллю і рештою цукром до щільної маси. Білкову суміш вводимо в тісто і акуратно перемішуємо, щоб маса не опало. Викладаємо тісто в роз'ємну форму діаметром 24 см і ставимо в духовку з температурою 170°С. Через 25 хвилин бісквіт буде готовий. Коли він повністю охолоне, приступаємо до подальшого оформлення торта.
Отже, корж повністю охолов, знову поміщаємо його у форму, де він випікався, і з фольги робимо високі бортики, як продовження форми. Сам бісквіт збризкуємо 30 мл коньяку. Ставимо форму з бісквітом в морозильну камеру на півгодини. А в цей час приступаємо до приготування мусу. Для цього желатин розвести в вершках (50 мл). Залишаємо хвилин на 20 для набухання. Вершки збиваємо в густу піну. Чорний шоколад розтоплюємо з 30 г вершкового масла. Додаємо 1/3 желатинової маси і прогріваємо до розчинення желатину, але не кип'ятимо. Охолоджуємо масу до кімнатної температури, додаємо 1/3 вершків і 15 мл коньяку. Перемішуємо і заливаємо мусом шоколадний бісквіт. Відправляємо в морозилку хвилин на 15. Тим часом за тією ж технологією готуємо мус з молочного шоколаду. Тепер виймаємо форму з бісквітом з морозилки і отриманий мус виливаємо на попередній шар. Знову ставимо в морозилку на 15 хвилин. Готуємо мус з білого шоколаду. І також заливаємо їм попередній шар. Знову ставимо торт-мус «три шоколаду» у морозилку хвилин на 15 а потім виймаємо, знімаємо фольгу і хвилин через 15 подаємо до столу.
Сирний торт «Три шоколаду»
Інгредієнти:
Для сирної основи:
Для «чорного» мусу:
Для «молочного» мусу:
Для «білого» мусу:
Приготування
Желатин заливаємо водою, а потім, коли він набубнявіє, розтоплюємо. Сир Філадельфія збиваємо з цукром близько 3 хвилин – за цей час цукор повинен повністю розчинитися. В кінці додаємо розтоплений желатин. Сирну масу поки відставляємо в сторону і

Як прикрасити торт «Три шоколаду» - виключно справа смаку. Можна використовувати готові шоколадні фігурки або шоколадну стружку. А можна розтопити шоколад і зробити будь-який візерунок.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шоколадний торт на окропі
Шоколадний торт на окропі підкорить кожного любителя шоколаду. Він воістину шоколадний, бісквіт виходить дуже пишним м'яким і повітряним. Крім

Полуниця в шоколаді
Полуниця в шоколаді - це класика, перевірена часом, і не втратила свою актуальність і донині. Здавалося б, що може бути простіше, ніж приготувати

Шоколадний мус без яєць
Шоколадний мус - це чудовий французький десерт. Його основними інгредієнтами є шоколад і яйця. Але якщо ви з якихось причин, не вживаєте останній

Шоколадний торт рецепт
Шоколад - один з найулюбленіших ласощів і дітей, і дорослих, як, втім, і торт. Ці десерти збирають на чаювання всю сім'ю, то чому б їх не об'єднати і

Торт «Диво»
Якщо ви хочете приготувати своєї сім'ї солодкий сюрприз, то кращого торта ніж «Диво» вам не знайти. Ласощі, що носять цю назву мають приголомшливий

Шоколадний мус - рецепт
Шоколадний мус - істинно французьке блюдо. Воно дуже ніжне, легке, вишукана і витончена. Приготувати його на своїй кухні під силу будь-якій