Пісочний пиріг з сиром і яблуками
Пропонуємо вам зробити з пісочного тіста незрівнянний пиріг з смачним сиром і соковитими садовими яблуками.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове (825%) – 220 г;
пшеничне борошно – 720 г;
цукровий пісок – 240 г;
розпушувач – 1 ст. ложка.
Для начинки:
жирний сир – 450 г;
яйця (великі) – 2 шт.;
ванілін – 1 пакет;
цукрова пудра – 140 г;
яблука (кисло-солодкі) – 2 шт.
Приготування
Масло викладаємо на стіл і протягом 30-40 хвилин даємо йому полежати. Тепер перекладаємо його в миску і в неї ж просіваємо попередньо з'єднану з розпушувачем борошно і всипаємо дрібний цукровий пісок. Руками перетираємо інгредієнти так, щоб з них вийшов не суцільний клубок тесту, а сипка крихта.
Беремо ще одну мисочку і вбиваємо в неї великі курячі яйця. До них додаємо цукрову пудру, ароматну ваніль і збиваємо все ручним віночком. Вводимо в суміш з яєць і цукру жирний сир і, зануривши в ємність блендер, збиваємо масу до пишної однорідності. Глибоке деко або форму повністю застеляємо пекарським папером і по всій її поверхні викладаємо половину нашого тесту. Поверх нього рівномірно розміщуємо повітряний сир і покриваємо його дрібною соломкою з м'якоті очищених яблук. Завершуємо пиріг шаром з решти крихти і відразу ж відправляємо його в прогрітий до 195-градусної температури духова шафа. Через півгодини витягаємо пиріг з шафи і насолоджуємося його ніжністю.
Інгредієнти:
Для тіста:
високоякісна борошно – 620 г;
вершкове масло -90 г;
куряче яйце – 1 шт.;
сметана – 2 десертні ложки;
дрібний цукор – 220 г;
розпушувач – 1 пакет.
Для начинки:
домашній сир – 420 г;
курячі яйця – 2 шт.;
сметана – 3 ст. ложки;
дрібний цукор – 130 г;
яблука (великі) – 3 шт.;
яблучне повидло – 2/3 ст.
Приготування
Масло розтоплюємо в мікрохвильовці, вводимо в нього свіжі яйця, дрібний білий цукор, сметану і гарненько розтираємо все віночком. Далі додаємо в цю суміш розпушувач і з борошном ретельно вимішуємо досить щільне тісто. Закутуємо його в шматок харчової плівки і на 35-40 хвилин кладемо в камеру морозилки.
У велику чашу блендера викладаємо весь сир, додаємо до нього свіжі яйця, дрібний цукор і сметану. Включаємо електроприлад і збиваємо інгредієнти до легкості сирної маси. Яблука очищаємо від насіння і шкірки, а саму м'якоть подрібнюємо на кубики. Охолоджене пісочне тісто, подрібнені яблука і повидло поділяємо на дві частини, а після формуємо шари пирога на вистелене в глибокій формі пергамент: тремо на тертці тісто, змащуємо повидлом, на них кладемо яблука і покриваємо їх масою з повітряного сиру, а потім знову, яблука-повидло-тісто. Випікаємо наш чудовий пиріг при 175 градусах в центрі духовки протягом 40 хвилин.
Рецепт насипного пісочного пирога з сиром і яблуками в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Масло викладаємо на стіл і протягом 30-40 хвилин даємо йому полежати. Тепер перекладаємо його в миску і в неї ж просіваємо попередньо з'єднану з розпушувачем борошно і всипаємо дрібний цукровий пісок. Руками перетираємо інгредієнти так, щоб з них вийшов не суцільний клубок тесту, а сипка крихта.
Беремо ще одну мисочку і вбиваємо в неї великі курячі яйця. До них додаємо цукрову пудру, ароматну ваніль і збиваємо все ручним віночком. Вводимо в суміш з яєць і цукру жирний сир і, зануривши в ємність блендер, збиваємо масу до пишної однорідності. Глибоке деко або форму повністю застеляємо пекарським папером і по всій її поверхні викладаємо половину нашого тесту. Поверх нього рівномірно розміщуємо повітряний сир і покриваємо його дрібною соломкою з м'якоті очищених яблук. Завершуємо пиріг шаром з решти крихти і відразу ж відправляємо його в прогрітий до 195-градусної температури духова шафа. Через півгодини витягаємо пиріг з шафи і насолоджуємося його ніжністю.
Рецепт тертого пісочного пирога з сиром і яблуками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Масло розтоплюємо в мікрохвильовці, вводимо в нього свіжі яйця, дрібний білий цукор, сметану і гарненько розтираємо все віночком. Далі додаємо в цю суміш розпушувач і з борошном ретельно вимішуємо досить щільне тісто. Закутуємо його в шматок харчової плівки і на 35-40 хвилин кладемо в камеру морозилки.
У велику чашу блендера викладаємо весь сир, додаємо до нього свіжі яйця, дрібний цукор і сметану. Включаємо електроприлад і збиваємо інгредієнти до легкості сирної маси. Яблука очищаємо від насіння і шкірки, а саму м'якоть подрібнюємо на кубики. Охолоджене пісочне тісто, подрібнені яблука і повидло поділяємо на дві частини, а після формуємо шари пирога на вистелене в глибокій формі пергамент: тремо на тертці тісто, змащуємо повидлом, на них кладемо яблука і покриваємо їх масою з повітряного сиру, а потім знову, яблука-повидло-тісто. Випікаємо наш чудовий пиріг при 175 градусах в центрі духовки протягом 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з грушами і сиром
Цікаві рецепти домашньої випічки ви знайдете, вивчивши нашу статтю. Спробуйте спекти чудовий пиріг, наповнений сиром і ароматними соковитими грушами.
Пиріг з сиром «Сльози ангела»
Цей дивовижно смачний десерт по праву називається «Сльози ангела», так як складається з найніжніших компонентів. Спробуйте створити це запаморочливе
Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
Пироги, приготовані на основі з пісочного тіста хороші тим, що наповнити їх можна абсолютно різноманітною начинкою. Один з таких варіантів
Пісочне тісто для пирога
З усіх різновидів тіста - пісочне можна назвати універсальним, адже воно чудово поєднується з будь-яким наповненням і його щільна текстура здатна
Пиріг з пісочного тіста з варенням
З найпростіших рецептів домашньої випічки у більшості господинь найулюбленішим залишається пісочний пиріг. І зовсім не даремно, адже основу з такого
Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам