Пиріг з пісочного тіста з варенням
Сьогодні ми розповімо вам, як спекти пісочний пиріг з варенням. Він прекрасно підійде до будь-якого чаювання і наповнить ваш будинок пряним ароматом смачної випічки.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце – 2 шт.;
маргарин – 200 г;
борошно – 3 ст.;
цукор – 1 ст.;
ванілін;
розпушувач – 1 ч. ложка.
Для начинки:
ягідне густе варення – по смаку.
Приготування
Спочатку давайте розглянемо рецепт пісочного тіста для пирога з варенням. Розм'якшений маргарин розтоплюємо, трохи охолоджуємо і додаємо цукор. Ретельно перемішуємо, додаємо яйця, додаємо за смаком ванілін і злегка збиваємо до однорідності. Після цього додаємо борошно, розпушувач і замішуємо тісто. Ділимо його на 2 частини і меншу прибираємо в морозилку. Залишився шматок тіста рівномірно розподіляємо на деку. Зверху промазуємо варенням і розрівнюємо ложкою. Заморожене тісто натираємо на тертці і посипаємо поверх пирога. Відправляємо ласощі в розігріту духовку і випікаємо 25 хвилин до підрум'янення. По закінченні часу, тертий пиріг з пісочного тіста з варенням готовий!
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове – 200 г;
борошно – 300 г;
жовтки яєчні – 3 шт.;
розпушувач – 15 ч. ложки;
цукор дрібний – 05 ст.;
сіль – щіпка.
Для начинки:
кукурудзяний крохмаль – 25 ст. ложки;
варення – 2 ст.;
лимонна цедра або прянощі – за смаком.
Приготування
Вершкове масло розтираємо з сіллю і цукром. Потім поступово вводимо яєчні жовтки і перемішуємо до однорідності. Всипаємо борошно, розпушувач, вимішуючи тісто до отримання крихти. Після цього акуратно збираємо все в кулю, викладаємо у форму, промазану маслом, розподіляємо по дну і формуємо бортики. Тепер промазуємо товстим шаром варення, змішаного з крохмалем і прянощами. Відправляємо пісочний пиріг в розігріту духовку.
Інгредієнти:
масло вершкове – 100 г;
яйце – 2 шт.;
цукор дрібний – 05 ст.;
борошно – 2 ст.;
розпушувач – 1 ч. ложка;
варення журавлинне -200 р.
Приготування
Вершкове масло заздалегідь дістаємо з морозилки, а потім нарізаємо кубиками. У мисці збиваємо яйця, всипаючи цукор, додаємо масло, розминаючи все виделкою. Борошно змішати з розпушувачем і частинами всипаємо в масляну суміш. Вимішуємо тісто руками, надаючи йому форму кульки, загортаємо в тонкий пакет і прибираємо в холодильник. Через 30 хвилин, виймаємо його і ділимо на 2 частини. Більшу частину викладаємо в чашу мультиварки, промазану маслом, і розподіляємо пальцями по дну. Ліпимо невисокі бортики і викладаємо рівним шаром варення. Розрівнюємо його ложкою і відставляємо поки в сторону. Беремо залишився шматок тіста, розкачуємо його в тоненький пласт, вирізаємо смужки і розкладаємо їх поверх начинки. Відправляємо в чашу мультиварки, закриваємо кришку, включаємо програму «Випічка» і засікаємо 70 хвилин.
Інгредієнти:
борошно – 120 г;
яйце – 1 шт.;
мигдаль – 30 г;
масло вершкове – 65 г;
пудра цукрова – 165 г;
варення – 150 г;
яєчний білок – 2 шт.
Приготування
Борошно просіваємо, додаємо мелений мигдаль і кидаємо цукрову пудру. Потім вливаємо розтоплене масло і вводимо збите яйце. Замішуємо тісто розкачуємо його в прямокутний пласт і викладаємо у форму, застилаючи все дно і формуючи невеликі бортики. Далі промазуємо заготівлю варенням. Охолоджені білки збиваємо в густу піну, додаючи трохи пудри, а потім розподіляємо безе поверх варення. Розрівнюємо всю поверхню і випікаємо пиріг 15 хвилин.
Рецепт пісочного пирога з варенням
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Спочатку давайте розглянемо рецепт пісочного тіста для пирога з варенням. Розм'якшений маргарин розтоплюємо, трохи охолоджуємо і додаємо цукор. Ретельно перемішуємо, додаємо яйця, додаємо за смаком ванілін і злегка збиваємо до однорідності. Після цього додаємо борошно, розпушувач і замішуємо тісто. Ділимо його на 2 частини і меншу прибираємо в морозилку. Залишився шматок тіста рівномірно розподіляємо на деку. Зверху промазуємо варенням і розрівнюємо ложкою. Заморожене тісто натираємо на тертці і посипаємо поверх пирога. Відправляємо ласощі в розігріту духовку і випікаємо 25 хвилин до підрум'янення. По закінченні часу, тертий пиріг з пісочного тіста з варенням готовий!
Відкритий пиріг з пісочного тіста з варенням
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Вершкове масло розтираємо з сіллю і цукром. Потім поступово вводимо яєчні жовтки і перемішуємо до однорідності. Всипаємо борошно, розпушувач, вимішуючи тісто до отримання крихти. Після цього акуратно збираємо все в кулю, викладаємо у форму, промазану маслом, розподіляємо по дну і формуємо бортики. Тепер промазуємо товстим шаром варення, змішаного з крохмалем і прянощами. Відправляємо пісочний пиріг в розігріту духовку.
Пісочний пиріг з варенням в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло заздалегідь дістаємо з морозилки, а потім нарізаємо кубиками. У мисці збиваємо яйця, всипаючи цукор, додаємо масло, розминаючи все виделкою. Борошно змішати з розпушувачем і частинами всипаємо в масляну суміш. Вимішуємо тісто руками, надаючи йому форму кульки, загортаємо в тонкий пакет і прибираємо в холодильник. Через 30 хвилин, виймаємо його і ділимо на 2 частини. Більшу частину викладаємо в чашу мультиварки, промазану маслом, і розподіляємо пальцями по дну. Ліпимо невисокі бортики і викладаємо рівним шаром варення. Розрівнюємо його ложкою і відставляємо поки в сторону. Беремо залишився шматок тіста, розкачуємо його в тоненький пласт, вирізаємо смужки і розкладаємо їх поверх начинки. Відправляємо в чашу мультиварки, закриваємо кришку, включаємо програму «Випічка» і засікаємо 70 хвилин.
Пиріг з пісочного тіста з варенням
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо, додаємо мелений мигдаль і кидаємо цукрову пудру. Потім вливаємо розтоплене масло і вводимо збите яйце. Замішуємо тісто розкачуємо його в прямокутний пласт і викладаємо у форму, застилаючи все дно і формуючи невеликі бортики. Далі промазуємо заготівлю варенням. Охолоджені білки збиваємо в густу піну, додаючи трохи пудри, а потім розподіляємо безе поверх варення. Розрівнюємо всю поверхню і випікаємо пиріг 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісочне тісто для пирога
З усіх різновидів тіста - пісочне можна назвати універсальним, адже воно чудово поєднується з будь-яким наповненням і його щільна текстура здатна
Відкритий пиріг з варенням
Будь-які відкриті пироги завжди виглядають красиво і виходять неймовірно смачними, адже часто кількість наповнення перевершує основу. Далі
Пісочний пиріг з абрикосами
Найпростіший спосіб пригостити смачненьким несподіваних гостей - це приготувати найпростіший пісочний пиріг. Для начинки або доповнення пропонуємо
Тертий пиріг з пісочного тіста з варенням
Пропонуємо поринути в недалеке минуле і згадати один із самих смачних і відомих рецептів. Сьогодні будемо пекти тертий пиріг з пісочного тіста з
Пиріг з малиновим варенням
Пироги з ягідними начинками - це дуже смачно і не обов'язково їх готувати тільки влітку, коли багато свіжих ягід. Свіжу малину можна замінити на
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам