Чушка бюрек
Чушка бюрек - традиційне болгарське блюдо, яке представляє собою ситну і оригінальну закуску, приготовану з болгарських перців і бринзи. Читайте наші рецепти і радуйте гостей незвичайною смакотою!
Інгредієнти:
болгарський перчик - 2 шт.;
домашня бринза - 100 г;
сир - 100 г;
свіжа зелень - за смаком;
куряче яйце - 1 шт.;
сухарі дрібні панірувальні - 50 г;
борошно пшеничне - 40 р.
Приготування
Отже, з перчиком зрізаємо кришечки, очищаємо їх від насіння і внутрішніх перегородок. Бринзу розминаємо виделкою або ж натираємо на крупній терочке, додаємо сир і додаємо куряче яйце. Всю начинку добре перемішуємо і пробуємо на смак, злегка досаливая. Болгарський перець бланшируем в киплячій воді до м'якості і обережно знімаємо шкірку. Тепер начиняємо перчики сирно-яєчної начинкою і надаємо їм плескату форму за допомогою качалки, щоб зручно було смажити з двох сторін. Решта 2 яйця збиваємо міксером, занурюємо овочеві заготовки в яєчну суміш, обвалюємо перці в панірувальних сухарях і обсмажуємо на розпечене масло 2 сторін. Подаємо страву як в гарячому вигляді в якості другої страви, так і в холодному - у вигляді закуски.
Інгредієнти:
болгарський перчик - 3 шт.;
м'який домашній сир - 200 г;
часник - 2 зубчики;
яйце - 2 шт.;
кріп - 5 гілочок;
спеції;
борошно - 05 склянки;
сухарі панірувальні - 05 ст.;
мелена паприка - 05 ч. ложки.
Приготування
Отже, приготування страви починаємо з підготовки перців. Духовку заздалегідь запалюємо і розігріваємо до 220 градусів. Перець обробляємо, відрізаємо хвостики, виймаємо насіння і викладаємо їх на деко. Запікаємо хвилин 15 а потім злегка остуджуємо і акуратно знімаємо з них шкірку. Тепер переходимо до приготування начинки: сир розтираємо, додаємо подрібнену свіжу зелень, видавлюємо часничок і розбиваємо яйце для зв'язки. Підсолюємо все до смаку, перемішуємо до однорідності і начиняємо масою підготовлені перчики.
Потім щільно притискаємо їх і приплющиваем, роблячи перці плоскими. Далі готуємо 3 тарілочки для обвалювання заготовок. По черзі занурюємо перчик спочатку в яйце, потім в борошно, яйце і сухарі, змішані з паприкою. На сковороді розжарюємо масло й обсмажуємо в ньому перці з усіх боків. Готовенькие чушки бюреки перекладаємо на паперовий рушничок, а потім складаємо на тарілку і подаємо до столу, прикрасивши зеленню.
Рецепт чушка бюрек
Інгредієнти:
Приготування
Отже, з перчиком зрізаємо кришечки, очищаємо їх від насіння і внутрішніх перегородок. Бринзу розминаємо виделкою або ж натираємо на крупній терочке, додаємо сир і додаємо куряче яйце. Всю начинку добре перемішуємо і пробуємо на смак, злегка досаливая. Болгарський перець бланшируем в киплячій воді до м'якості і обережно знімаємо шкірку. Тепер начиняємо перчики сирно-яєчної начинкою і надаємо їм плескату форму за допомогою качалки, щоб зручно було смажити з двох сторін. Решта 2 яйця збиваємо міксером, занурюємо овочеві заготовки в яєчну суміш, обвалюємо перці в панірувальних сухарях і обсмажуємо на розпечене масло 2 сторін. Подаємо страву як в гарячому вигляді в якості другої страви, так і в холодному - у вигляді закуски.
Простий рецепт чушка бюрек
Інгредієнти:
Приготування
Отже, приготування страви починаємо з підготовки перців. Духовку заздалегідь запалюємо і розігріваємо до 220 градусів. Перець обробляємо, відрізаємо хвостики, виймаємо насіння і викладаємо їх на деко. Запікаємо хвилин 15 а потім злегка остуджуємо і акуратно знімаємо з них шкірку. Тепер переходимо до приготування начинки: сир розтираємо, додаємо подрібнену свіжу зелень, видавлюємо часничок і розбиваємо яйце для зв'язки. Підсолюємо все до смаку, перемішуємо до однорідності і начиняємо масою підготовлені перчики.
Потім щільно притискаємо їх і приплющиваем, роблячи перці плоскими. Далі готуємо 3 тарілочки для обвалювання заготовок. По черзі занурюємо перчик спочатку в яйце, потім в борошно, яйце і сухарі, змішані з паприкою. На сковороді розжарюємо масло й обсмажуємо в ньому перці з усіх боків. Готовенькие чушки бюреки перекладаємо на паперовий рушничок, а потім складаємо на тарілку і подаємо до столу, прикрасивши зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Фарширований перець у духовці
Перець, фарширований м'ясом, овочами, сиром - вишукане блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. І сьогодні ми розповімо, як приготувати
Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми
Перець на зиму
Ароматні перчики найчастіше виступають головною складовою різних салатів, соусів або лечо. Давайте розглянемо з вами деякі цікаві варіанти
Лютеница
Ароматна болгарська лютеница, на основі томатів і перців, - це приголомшлива заміна кетчупу, і просто універсальний холодний соус. Подавати лютеницю
Болгарська баніца - рецепт
Болгарська баніца - це смачний пиріг, який готується з листкового тіста, а начинка може бути будь-яка: сирна, сирна і т. д. Давайте розглянемо кілька