Чушка бюрек

Рецепт чушка бюрек
Інгредієнти:
Приготування
Отже, з перчиком зрізаємо кришечки, очищаємо їх від насіння і внутрішніх перегородок. Бринзу розминаємо виделкою або ж натираємо на крупній терочке, додаємо сир і додаємо куряче яйце. Всю начинку добре перемішуємо і пробуємо на смак, злегка досаливая. Болгарський перець бланшируем в киплячій воді до м'якості і обережно знімаємо шкірку. Тепер начиняємо перчики сирно-яєчної начинкою і надаємо їм плескату форму за допомогою качалки, щоб зручно було смажити з двох сторін. Решта 2 яйця збиваємо міксером, занурюємо овочеві заготовки в яєчну суміш, обвалюємо перці в панірувальних сухарях і обсмажуємо на розпечене масло 2 сторін. Подаємо страву як в гарячому вигляді в якості другої страви, так і в холодному - у вигляді закуски.
Простий рецепт чушка бюрек
Інгредієнти:
Приготування
Отже, приготування страви починаємо з підготовки перців. Духовку заздалегідь запалюємо і розігріваємо до 220 градусів. Перець обробляємо, відрізаємо хвостики, виймаємо насіння і викладаємо їх на деко. Запікаємо хвилин 15 а потім злегка остуджуємо і акуратно знімаємо з них шкірку. Тепер переходимо до приготування начинки: сир розтираємо, додаємо подрібнену свіжу зелень, видавлюємо часничок і розбиваємо яйце для

Потім щільно притискаємо їх і приплющиваем, роблячи перці плоскими. Далі готуємо 3 тарілочки для обвалювання заготовок. По черзі занурюємо перчик спочатку в яйце, потім в борошно, яйце і сухарі, змішані з паприкою. На сковороді розжарюємо масло й обсмажуємо в ньому перці з усіх боків. Готовенькие чушки бюреки перекладаємо на паперовий рушничок, а потім складаємо на тарілку і подаємо до столу, прикрасивши зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Фарширований перець у духовці
Перець, фарширований м'ясом, овочами, сиром - вишукане блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. І сьогодні ми розповімо, як приготувати

Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми

Перець на зиму
Ароматні перчики найчастіше виступають головною складовою різних салатів, соусів або лечо. Давайте розглянемо з вами деякі цікаві варіанти

Лютеница
Ароматна болгарська лютеница, на основі томатів і перців, - це приголомшлива заміна кетчупу, і просто універсальний холодний соус. Подавати лютеницю

Болгарська баніца - рецепт
Болгарська баніца - це смачний пиріг, який готується з листкового тіста, а начинка може бути будь-яка: сирна, сирна і т. д. Давайте розглянемо кілька