Сало в розсолі у банку - рецепт

Рецепт засолу сала в розсолі, у банку
Інгредієнти:
Приготування
Півтора літра чистої води наливаємо в підходящу каструлю і ставимо відразу на плиту. Поки гріється вода ми розчиняємо в ній великого помелу сіль, додаємо три види перцю, поламаний навпіл аркуш лавра, вставляємо парасольки кропу і чекаємо закипання. У киплячому вигляді тримаємо розсіл пару хвилин, потім відставляємо з плити і виносимо його в прохолодне місце для більш швидкого остигання.
Сало нарізаємо на невеликі квадратики, а потім щільно укладаємо його в банку об'ємом півтора літри, чергуючи при укладанні з часником, нарізаним на 4-5 частин. З остиглого розсолу виймаємо парасольки кропу і заливаємо їм сало в банку під самий край шийки. Просто накриваємо банку металевою кришкою і виносимо її більш прохолодне місце на 6 днів. Після чого можна із задоволенням насолоджуватися смаком цього ніжного, пряного сала.
Рецепт смачного сала в розсолі, у банку
Інгредієнти:
Приготування
Сало нарізати шматками по формі невеликих прямокутників. Очищений зубочки часнику довільно розрізаємо на 3-5 часточок і зроблені надрізи шматочків сала встромляємо по 1-2 часточки. Щільно укладаємо прямокутники в чисту літрову банку до самого верху.
У каструлю насипати кухонну кухонну сіль, сухе насіння кропу, кмину, додаємо цукровий пісок і заливаємо вміст водою. Розмішуємо все ложкою до розчинення солі і відправляємо грітися на плиту. В стадії кипіння розсіл тримаємо на плиті протягом 2-3 хвилин. Потім відставляємо і чекаємо повного його охолодження. Після чого виливаємо в баночку утрамбований салом. Накривши кришкою тримаємо цю банку в кімнаті 24 години, а потім на такий же час виставляємо в холодильник.
Рецепт сала в гарячому розсолі, у банку
Інгредієнти:
Приготування
Цей рецепт користується попитом найбільше за рахунок того що сало заливається не охолодженим, а гарячим розсолом. Сало виходить більш м'яким, так і просолюється воно швидше.
Сало нарізаємо зручним для вас розміром і формою, а потім притрушиваем його шматки червоним меленим перцем. Очищений часник тонко шаткуємо у вигляді пелюсток. Для нашого кількості основного продукту беремо

В порожню каструлю складаємо всі прянощі (крім гірчиці), велику сіль і затоку чистою питною водою ставимо на включену конфорку плити. Після закипання розсолу розмішуємо в ньому суху гірчицю і виливаємо його гарячим з усіма прянощами в бутель з нашим салом. Накриваємо капроновою кришкою і забуваємо про нього на пару діб, а після можна сміливо приступати до його дегустації.
Зберігання засоленого сала в розсолі по кожному з цих рецептів, краще здійснювати не в банку, а загорнутим, в харчову фольгу, в морозилці.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як солити сало в розсолі?
Для пристрасних любителів сала - ніжного, з м'ясним прошарком, тоненько нарізаного, в компанії з чорним грубим ароматним хлібом далі описаний рецепт,

Як смачно посолити сало в домашніх умовах?
Звичайно можна купити готове солоне сало на ринку, проте ви напевно не будете впевнені в якості продукту. Тому розповімо, як засолити його

Засолювання сала в розсолі з часником
Улюблену багатьма закуску - солоне сало, можна без клопоту зробити самостійно. Пропонуємо трохи урізноманітнити звичний процес засолювання і

Як смачно засолити сало?
З безлічі існуючих способів засолювання сала ми відібрали лише найпростіші і, звичайно оригінальні рецепти. Продукт приготований за нашими

Сало в розсолі - дуже смачний рецепт
Одним з найбільш вдалих і особливо простих методів засолювання сала - це приготування його в спеціальному розсолі. Далі докладно розповімо, як вдало

Як правильно солити сало?
Якщо відкинути стереотипи і взяти до уваги, що солоне сало, можна знайти не тільки на столах українських жителів, багатьом може стати цікаво, як саме