Сало в розсолі - дуже смачний рецепт

Дуже смачний рецепт засолки сала в розсолі
Інгредієнти:
Приготування
Засолювання сала завжди починається з його вибору і покупки. Щоб вийшло найсмачніше сало в розсолі, ніколи не соромтеся нюхати продукт, що купується. Пробуйте на розрив шкірку, вона повинна рватися з легкістю. Якщо сало по своїй консистенції ближче до щільного киселю, ніж до звичного нам щільному куску, то це свіже сало, щойно зарізаної свині, але понюхати все ж треба. Таке дуже свіже сало солити одразу ж не можна, нічого хорошого не вийде, його треба потримати в холодильнику від двох до п'яти днів. Потім сало необхідно добре вимити і бажано зішкребти з усіх боків, не забудьте перевірити шкірку на наявність щетини, якщо вона є, її необхідно видалити. Після чого сало поріжте на порційні шматки, які вам буде зручно засунути в банку та виймати з неї, а в подальшому зручно нарізати для подачі на стіл, вже не розрізаючи цей шматок на частини для нарізки. Частина часнику наріжте вузькими довгастими шматочками, після вузьким ножем, який за формою ближче до багнета зробіть проколи в шматках сала і нашпигуйте часником. У каструльку налийте води, засипте туди сіль, спеції (крім розмарину), а так само 1/2 частину часнику порізати на великі шматки і закип'ятіть, давши проваритися п'ять хвилин. Потім покладіть туди часник, на цей раз, дрібно порізаний і проваріть ще хвилину. У банку закладіть сало, перекладаючи його розмарином, порвавши гілочку на частини і залийте вже остившім, але ще теплим розсолом. А через три-п'ять днів дістаньте сало з розсолу, обсушити його і упакуйте кожен шматочок окремо в пергаментний папір або харчову фольгу. Зберігається воно в холодильнику, але любителі підмороженого сала можуть зберігатися в морозилці. Тепер ви знаєте рецепт, як смачно посолити сало в розсолі у банку.
Сало в гарячому розсолі - найсмачніший рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Добре вимийте сало, зіскоблити його з кожної сторони для впевненості в його чистоті і відсутності сторонніх предметів (трісок, щетинок) і перевірте шкірку на щетину. Наріжте порційними шматками, щоб потім при нарізці ви вже не розрізали шматок, а відразу нарізали з нього. При бажанні вже нарізані шматки можете нашпигувати часником. У каструльку налийте води, засипте туди 7 столових ложок солі, все не мелені спеції, крупно порубаний часник і закип'ятіть, проваріть кілька хвилин. Сало викладіть одним шаром в

Рекомендуємо добрі рецепти

Як солити сало в розсолі?
Для пристрасних любителів сала - ніжного, з м'ясним прошарком, тоненько нарізаного, в компанії з чорним грубим ароматним хлібом далі описаний рецепт,

Як засолити сало в домашніх умовах?
Сало, засолене в спеціях, набуває м'який смак, особливий аромат і перетворюється на відмінну закуску. Адже навіть ті, хто не особливо любить сало в

Засолювання сала в розсолі з часником
Улюблену багатьма закуску - солоне сало, можна без клопоту зробити самостійно. Пропонуємо трохи урізноманітнити звичний процес засолювання і

Сало в розсолі - найсмачніший рецепт
Мало хто встоїть, не спробувавши просту закуску з ароматного, ніжного шматочка сала з м'ясним прошарком. Тому його необхідно заготовити самостійно,

Як правильно солити сало?
Якщо відкинути стереотипи і взяти до уваги, що солоне сало, можна знайти не тільки на столах українських жителів, багатьом може стати цікаво, як саме

Сало з часником в розсолі
Сало - це улюблений багатьма і популярний продукт у російській та українській кухнях. Способів його засолювання досить багато. І сьогодні ми