Як правильно солити сало?

Як правильно солити сало по-українськи?
Якщо ви запитаєте, як смачно солити свиняче сало, то багато вам дадуть відповідь, що тільки по-українськи. Так сало виходить ніжним, ароматним і дуже смачним. Та й зберігатися таке сало може близько року.
Як правильно солити сало в банку?
Якщо ви питаєте, скільки днів треба солити сало, отримуєте у відповідь 3-5 днів, і така відповідь вас не влаштовує, то цей спосіб для вас. Тому що солити сало в банку так само швидко, як зварити суп.
Як правильно солити сало з прошарком?
Яке сало краще солити? Звичайно ж, з м'ясним прошарком, смакота. Ось для такого сала є непоганий рецепт.
Як правильно солити сало в цибулинні?
Цей рецепт засолки сала подобатися багатьом, тому що таке сало дуже нагадує на смак копчене.

Ну і наостанок кілька слів про зберігання сала. Час, протягом якого сало буде придатне до вживання, залежить від способу його засолювання, приблизно від півроку до року. Зберігати сало потрібно в морозилці, загорнутим в пергаментний папір або полотняні мішечки. Деякі люблять все класти в поліетиленові пакети. З салом цього робити не слід - воно придбає неприємний запах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик з печінки
Печінка - чудовий і корисний продукт, а шашлик з неї виходить незвичайно смачним, ніжним і соковитим, при чому, не важливо, яка це печінка куряча,

Рулет з сала
Такий легендарний продукт, як сало, можна вживати не тільки в банальній нарізці. З нього можна приготувати смачний рулет, відмінну альтернативу

Запечене сало в духовці
Запечене сало - смачне блюдо української кухні, яку обожнюють багато. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально запекти в духовці в рукаві, в

Як коптити сало?
Сало є одним з улюблених страв багатьох людей. Особливо, якщо мова йде про копченому салі. Але як правильно коптити даний продукт? Відповіддю на це

Варене сало - рецепт
Якщо ви без розуму від сала, то вам знадобляться рецепт приготування вареного сала. Ця закуска може здивувати всіх і кожного, якщо приготувати її

Сало з часником в розсолі
Сало - це улюблений багатьма і популярний продукт у російській та українській кухнях. Способів його засолювання досить багато. І сьогодні ми