Як смачно засолити сало?
Сало можна купити солоним. А можна зробити це самостійно. Як правильно і смачно засолити сало, читайте нижче.
Інгредієнти:
сало – 1 кг;
сіль – 7 ст. ложок;
вода – 1 літр;
лавровий лист – 6 шт.;
часник – 7 зубчиків;
чорний перець горошком – 6 шт.;
запашний перець горошком – 5 шт.
Приготування
У каструлю наливаємо воду і ставимо її на плиту. Додаємо сіль і добре розмішуємо. Після закипання знімаємо каструлю з плити і охолодити. Часточки часнику розрізаємо на пластини. Сало нарізаємо шматочками, які зможуть легко поміститися в банку. Отже, складаємо сало в банку, пересипаючи його часточками часнику і лавровими листками, які ще можна поламати на шматочки. Туди ж відправляємо чорний і запашний перець горошком. Коли температура розсолу досягне приблизно 40 градусів, заливаємо їм сало. Прикриваємо банку кришкою і залишаємо при кімнатній температурі на 2 доби, а потім ще прибираємо в холодильник на 2 дні. Після цього сало витягуємо з розсолу і витираємо його паперовими серветками. А далі вже сало можна натерти спеціями або ж залишити так, як є. Загортаємо засолене сало у фольгу і відправляємо в морозилку, де воно може зберігатися досить тривалий час.
Інгредієнти:
сало – 300 г;
часник – 4 зубчики;
сіль – 1/4 склянки;
суміш перців – 1 ч. ложка;
насіння кмину – 1 ч. ложка.
Приготування
Шматочок сала обполіскуємо водою і витираємо серветками. Часник пропускаємо через прес або дрібненько нарізаємо, додаємо перець, сіль, кмин і добре розмішуємо. Отриманою кашкою натираємо сало, а щоб воно краще просолилось, по всій поверхні можна зробити надрізи. Загортаємо сало у фольгу або харчову плівку і зверху ще добре проминаем руками. Залишаємо його при кімнатній температурі приблизно на 8 годин, а потім дня на 2 прибираємо в холодильник.
Інгредієнти:
свіже сало – 500 г;
цибульна лушпиння – 150 г;
сіль – 6 ст. ложок;
буряк – 1 шт.;
часник – 10-12 зубчиків.
Приготування
У каструлю вливаємо приблизно 25 літра води, коли вона закипить, додаємо сіль. Далі закладаємо лушпиння і нарізану шматочками очищену сиру буряк. Проварюємо всі разом приблизно 15 хвилин. Далі опускаємо шматочки сала і варимо ще 6 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, а сало залишаємо в каструлі. Тепер готуємо суміш для обвалювання. Для цього часник нарізаємо пластинками, додаємо суміш перців і перемішуємо. В остиглому салі робимо надрізи до шкірки і обвалюємо його в приготовленої суміші. Обмотуємо його харчовою плівкою і приблизно на добу прибираємо в морозилку.
Інгредієнти:
сало – 2 кг;
часник – 7 зубчиків;
сіль – 3 ст. ложки;
лавровий лист – 4 шт.;
майонез – 15 ст. ложки;
чорний перець горошком – 4 шт.;
мелений чорний перець – 1 ч. ложка;
паприка – 05 ч. ложки;
кріп сушений – 05 ч. ложки;
бутони гвоздики – 2 шт.
Приготування
Вимите і обсушенное сало нарізаємо смужками приблизно по 10 см і шириною 7 див. в кожному з них робимо невеликі надрізи і вставляємо в них часник. Лавровий лист подрібнюємо, додаємо майонез, перець, паприку, сіль і отриманою сумішшю обмазуємо сало з усіх боків. Поміщаємо його в пакет, додаємо туди бутончики гвоздики і перець горошком. Пакет щільно зав'язуємо і кладемо ще в один пакет. Так вчиняємо з кожною порцією сала. Каструлю з водою ставимо на плиту, поміщаємо в неї пакети з салом. Після закипання варимо сало на помірному вогні близько півтора годин. Після цього виймаємо пакети і на 2 діб прибираємо в холодильник. Після цього пакети знімаємо, боки очищаємо від зайвого жиру і приступаємо до дегустації неймовірно смачного продукту.
Ми розповіли вам, як швидко і смачно засолити сало. Простий продукт, який доступний абсолютно всім, виходить дуже смачним. Приготуйте, така закуска обов'язково сподобається вашим близьким!
Як смачно засолити сало в розсолі?
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо воду і ставимо її на плиту. Додаємо сіль і добре розмішуємо. Після закипання знімаємо каструлю з плити і охолодити. Часточки часнику розрізаємо на пластини. Сало нарізаємо шматочками, які зможуть легко поміститися в банку. Отже, складаємо сало в банку, пересипаючи його часточками часнику і лавровими листками, які ще можна поламати на шматочки. Туди ж відправляємо чорний і запашний перець горошком. Коли температура розсолу досягне приблизно 40 градусів, заливаємо їм сало. Прикриваємо банку кришкою і залишаємо при кімнатній температурі на 2 доби, а потім ще прибираємо в холодильник на 2 дні. Після цього сало витягуємо з розсолу і витираємо його паперовими серветками. А далі вже сало можна натерти спеціями або ж залишити так, як є. Загортаємо засолене сало у фольгу і відправляємо в морозилку, де воно може зберігатися досить тривалий час.
Як смачно засолити сало з часником?
Інгредієнти:
Приготування
Шматочок сала обполіскуємо водою і витираємо серветками. Часник пропускаємо через прес або дрібненько нарізаємо, додаємо перець, сіль, кмин і добре розмішуємо. Отриманою кашкою натираємо сало, а щоб воно краще просолилось, по всій поверхні можна зробити надрізи. Загортаємо сало у фольгу або харчову плівку і зверху ще добре проминаем руками. Залишаємо його при кімнатній температурі приблизно на 8 годин, а потім дня на 2 прибираємо в холодильник.
Як смачно засолити сало в цибулинні?
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю вливаємо приблизно 25 літра води, коли вона закипить, додаємо сіль. Далі закладаємо лушпиння і нарізану шматочками очищену сиру буряк. Проварюємо всі разом приблизно 15 хвилин. Далі опускаємо шматочки сала і варимо ще 6 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, а сало залишаємо в каструлі. Тепер готуємо суміш для обвалювання. Для цього часник нарізаємо пластинками, додаємо суміш перців і перемішуємо. В остиглому салі робимо надрізи до шкірки і обвалюємо його в приготовленої суміші. Обмотуємо його харчовою плівкою і приблизно на добу прибираємо в морозилку.
Як смачно засолити сало з прошарком?
Інгредієнти:
Приготування
Вимите і обсушенное сало нарізаємо смужками приблизно по 10 см і шириною 7 див. в кожному з них робимо невеликі надрізи і вставляємо в них часник. Лавровий лист подрібнюємо, додаємо майонез, перець, паприку, сіль і отриманою сумішшю обмазуємо сало з усіх боків. Поміщаємо його в пакет, додаємо туди бутончики гвоздики і перець горошком. Пакет щільно зав'язуємо і кладемо ще в один пакет. Так вчиняємо з кожною порцією сала. Каструлю з водою ставимо на плиту, поміщаємо в неї пакети з салом. Після закипання варимо сало на помірному вогні близько півтора годин. Після цього виймаємо пакети і на 2 діб прибираємо в холодильник. Після цього пакети знімаємо, боки очищаємо від зайвого жиру і приступаємо до дегустації неймовірно смачного продукту.
Ми розповіли вам, як швидко і смачно засолити сало. Простий продукт, який доступний абсолютно всім, виходить дуже смачним. Приготуйте, така закуска обов'язково сподобається вашим близьким!
Рекомендуємо добрі рецепти
Як смачно посолити сало в домашніх умовах?
Звичайно можна купити готове солоне сало на ринку, проте ви напевно не будете впевнені в якості продукту. Тому розповімо, як засолити його
Як засолити сало в домашніх умовах?
Сало, засолене в спеціях, набуває м'який смак, особливий аромат і перетворюється на відмінну закуску. Адже навіть ті, хто не особливо любить сало в
Сало в маринаді - дуже смачний рецепт
З безлічі способів засолювання сала, необхідно виділити метод маринування. Таким чином продукт виходить повністю просоленным і неймовірно смачним,
Як солити сало з часником?
Сало з чорним хлібцем і зеленим цибулею - незамінна закуска під міцні алкогольні напої в дружній компанії. Готувати таке сало краще в домашніх
Як правильно солити сало?
Якщо відкинути стереотипи і взяти до уваги, що солоне сало, можна знайти не тільки на столах українських жителів, багатьом може стати цікаво, як саме
Сало з часником в розсолі
Сало - це улюблений багатьма і популярний продукт у російській та українській кухнях. Способів його засолювання досить багато. І сьогодні ми