Сало в маринаді - дуже смачний рецепт
У цій статті докладно розповімо, як смачно замаринувати сало в маринаді. Така закуска доведеться за душі всім гостям, і вони обов'язково попросять вас поділитися рецептом.
Інгредієнти:
сало свиняче з м'ясним прошарком – 800 г;
вода фільтрована – 1 л;
сухий лист лавровий – 2 шт.;
сіль дрібна – 6 ст. ложок;
оцет столовий – 2 ст. ложки;
часник – за смаком;
цукор білий – за смаком;
мелена паприка – за смаком;
мелений перець – за смаком.
Приготування
Сало промиваємо, нарізаємо скибочками, викладаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Додаємо трохи оцту, мелену паприку, щіпку цукру, мелений перець, часник і лавровий листок. Ось і все, маринад для засолювання сала готовий! Перемішуємо його, пробуємо на смак і при необхідності підсолюємо. Після цього прибираємо посуд з салом в холодильник на 6 днів, а потім знімаємо пробу і викладаємо в якості закуски на стіл.
Інгредієнти:
сало солоне – 200 г;
оцет 3% – 3 ст. ложки;
мелений червоний перець;
цукор – за смаком;
цибулина – 1 шт.
Приготування
Солоне сало нарізаємо тонкою соломкою, викладаємо в баночку і заливаємо оцтом. Потім додаємо трохи червоного перцю і цукру. Засипаємо зверху подрібненою цибулею, перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин. Зберігаємо закуску в холодильнику.
Інгредієнти:
сало – 500 г;
вода – 2 л;
лавровий лист – 2 шт.;
гвоздика;
морква – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
спеції.
Для маринаду:
томатна паста – 100 г;
спеції;
часник – 2 зубчики;
вода – за бажанням.
Приготування
Сало промиваємо, знімаємо шкірку, кладемо в каструлю з водою і доводимо до закипання. Після цього воду обережно зливаємо, а сало обполіскуємо і знову ставимо на вогонь, заливши водою. Додаємо лавровий листок, перець і гвоздику. Моркву і цибулю чистимо, розрізаємо навпіл і кидаємо в каструлю. Варимо сало близько години, а тим часом готуємо маринад: розвести томатну пасту водою, видавлюємо часничок і приправляємо спеціями. Викладаємо гаряче сало в банку, заливаємо ароматною сумішшю і ставимо в холодильник на кілька днів.
Інгредієнти:
вода – 1 л;
перець чорний горошком – 5 шт.;
лавровий лист – 2 шт.;
сіль – 200 г;
сало – 500 г;
часник – 2 зубчики.
Приготування
Беремо шматочок сала, гарненько промиваємо та нарізаємо шматочками. Після цього викладаємо в чисту банку. Часник чистимо, шаткуємо кружечками і посипаємо зверху рівномірним шаром. Для приготування маринаду наливаємо в миску воду, кидаємо туди сіль, перець горошком і лавровий листок. Ставимо посуд на слабенький вогонь і варимо кілька хвилин, щоб розчинилася вся сіль. Потім знімаємо маринад з плити, охолодити і акуратно заливаємо сало з часником. Закриваємо зверху кришкою і прибираємо маринуватися на 3 дні в холодильник або льох.
Дуже смачний рецепт сала в маринаді
Інгредієнти:
Приготування
Сало промиваємо, нарізаємо скибочками, викладаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Додаємо трохи оцту, мелену паприку, щіпку цукру, мелений перець, часник і лавровий листок. Ось і все, маринад для засолювання сала готовий! Перемішуємо його, пробуємо на смак і при необхідності підсолюємо. Після цього прибираємо посуд з салом в холодильник на 6 днів, а потім знімаємо пробу і викладаємо в якості закуски на стіл.
Засолювання сала в маринаді в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Солоне сало нарізаємо тонкою соломкою, викладаємо в баночку і заливаємо оцтом. Потім додаємо трохи червоного перцю і цукру. Засипаємо зверху подрібненою цибулею, перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин. Зберігаємо закуску в холодильнику.
Як приготувати сало в маринаді?
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Сало промиваємо, знімаємо шкірку, кладемо в каструлю з водою і доводимо до закипання. Після цього воду обережно зливаємо, а сало обполіскуємо і знову ставимо на вогонь, заливши водою. Додаємо лавровий листок, перець і гвоздику. Моркву і цибулю чистимо, розрізаємо навпіл і кидаємо в каструлю. Варимо сало близько години, а тим часом готуємо маринад: розвести томатну пасту водою, видавлюємо часничок і приправляємо спеціями. Викладаємо гаряче сало в банку, заливаємо ароматною сумішшю і ставимо в холодильник на кілька днів.
Рецепт смачного сала в маринаді
Інгредієнти:
Приготування
Беремо шматочок сала, гарненько промиваємо та нарізаємо шматочками. Після цього викладаємо в чисту банку. Часник чистимо, шаткуємо кружечками і посипаємо зверху рівномірним шаром. Для приготування маринаду наливаємо в миску воду, кидаємо туди сіль, перець горошком і лавровий листок. Ставимо посуд на слабенький вогонь і варимо кілька хвилин, щоб розчинилася вся сіль. Потім знімаємо маринад з плити, охолодити і акуратно заливаємо сало з часником. Закриваємо зверху кришкою і прибираємо маринуватися на 3 дні в холодильник або льох.
Рекомендуємо добрі рецепти
Варене зі спеціями сало в пакеті
Способів приготування сала досить багато. Але якщо у вас немає часу чекати, коли воно засолится або промаринується, ми пропонуємо вам зварити його зі
Варене сало в цибулинні
Складно уявити українську кухню без сала. І, звичайно ж, сало можна приготувати різними способами - солити, коптити, маринувати. Ми ж розповімо вам,
Як солити сало з часником?
Сало з чорним хлібцем і зеленим цибулею - незамінна закуска під міцні алкогольні напої в дружній компанії. Готувати таке сало краще в домашніх
Запечене сало в духовці
Запечене сало - смачне блюдо української кухні, яку обожнюють багато. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально запекти в духовці в рукаві, в
Як правильно солити сало?
Якщо відкинути стереотипи і взяти до уваги, що солоне сало, можна знайти не тільки на столах українських жителів, багатьом може стати цікаво, як саме
Сало з часником в розсолі
Сало - це улюблений багатьма і популярний продукт у російській та українській кухнях. Способів його засолювання досить багато. І сьогодні ми