Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сало в маринаді - дуже смачний рецепт

Сало в маринаді - дуже смачний рецепт

22-12-2015, 11:44
7 341
Сало в маринаді - дуже смачний рецепт
У цій статті докладно розповімо, як смачно замаринувати сало в маринаді. Така закуска доведеться за душі всім гостям, і вони обов'язково попросять вас поділитися рецептом.

Дуже смачний рецепт сала в маринаді


Інгредієнти:

  • сало свиняче з м'ясним прошарком – 800 г;

  • вода фільтрована – 1 л;

  • сухий лист лавровий – 2 шт.;

  • сіль дрібна – 6 ст. ложок;

  • оцет столовий – 2 ст. ложки;

  • часник – за смаком;

  • цукор білий – за смаком;

  • мелена паприка – за смаком;

  • мелений перець – за смаком.


  • Приготування
    Сало промиваємо, нарізаємо скибочками, викладаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Додаємо трохи оцту, мелену паприку, щіпку цукру, мелений перець, часник і лавровий листок. Ось і все, маринад для засолювання сала готовий! Перемішуємо його, пробуємо на смак і при необхідності підсолюємо. Після цього прибираємо посуд з салом в холодильник на 6 днів, а потім знімаємо пробу і викладаємо в якості закуски на стіл.

    Засолювання сала в маринаді в домашніх умовах


    Інгредієнти:

  • сало солоне – 200 г;

  • оцет 3% – 3 ст. ложки;

  • мелений червоний перець;

  • цукор – за смаком;

  • цибулина – 1 шт.


  • Приготування
    Солоне сало нарізаємо тонкою соломкою, викладаємо в баночку і заливаємо оцтом. Потім додаємо трохи червоного перцю і цукру. Засипаємо зверху подрібненою цибулею, перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин. Зберігаємо закуску в холодильнику.

    Як приготувати сало в маринаді?


    Інгредієнти:

  • сало – 500 г;

  • вода – 2 л;

  • лавровий лист – 2 шт.;

  • гвоздика;

  • морква – 1 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • спеції.


  • Для маринаду:

  • томатна паста – 100 г;

  • спеції;

  • часник – 2 зубчики;

  • вода – за бажанням.


  • Приготування
    Сало промиваємо, знімаємо шкірку, кладемо в каструлю з водою і доводимо до закипання. Після цього воду обережно зливаємо, а сало обполіскуємо і знову ставимо на вогонь, заливши водою. Додаємо лавровий листок, перець і гвоздику. Моркву і цибулю чистимо, розрізаємо навпіл і кидаємо в каструлю. Варимо сало близько години, а тим часом готуємо маринад: розвести томатну пасту водою, видавлюємо часничок і приправляємо спеціями. Викладаємо гаряче сало в банку, заливаємо ароматною сумішшю і ставимо в холодильник на кілька днів.

    Рецепт смачного сала в маринаді


    Інгредієнти:

  • вода – 1 л;

  • перець чорний горошком – 5 шт.;

  • лавровий лист – 2 шт.;

  • сіль – 200 г;

  • сало – 500 г;

  • часник – 2 зубчики.
  • Сало в маринаді - дуже смачний рецепт


    Приготування
    Беремо шматочок сала, гарненько промиваємо та нарізаємо шматочками. Після цього викладаємо в чисту банку. Часник чистимо, шаткуємо кружечками і посипаємо зверху рівномірним шаром. Для приготування маринаду наливаємо в миску воду, кидаємо туди сіль, перець горошком і лавровий листок. Ставимо посуд на слабенький вогонь і варимо кілька хвилин, щоб розчинилася вся сіль. Потім знімаємо маринад з плити, охолодити і акуратно заливаємо сало з часником. Закриваємо зверху кришкою і прибираємо маринуватися на 3 дні в холодильник або льох.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Варене зі спеціями сало в пакеті
    Варене зі спеціями сало в пакеті
    Способів приготування сала досить багато. Але якщо у вас немає часу чекати, коли воно засолится або промаринується, ми пропонуємо вам зварити його зі
    Варене сало в цибулинні
    Варене сало в цибулинні
    Складно уявити українську кухню без сала. І, звичайно ж, сало можна приготувати різними способами - солити, коптити, маринувати. Ми ж розповімо вам,
    Як солити сало з часником?
    Як солити сало з часником?
    Сало з чорним хлібцем і зеленим цибулею - незамінна закуска під міцні алкогольні напої в дружній компанії. Готувати таке сало краще в домашніх
    Запечене сало в духовці
    Запечене сало в духовці
    Запечене сало - смачне блюдо української кухні, яку обожнюють багато. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально запекти в духовці в рукаві, в
    Як правильно солити сало?
    Як правильно солити сало?
    Якщо відкинути стереотипи і взяти до уваги, що солоне сало, можна знайти не тільки на столах українських жителів, багатьом може стати цікаво, як саме
    Сало з часником в розсолі
    Сало з часником в розсолі
    Сало - це улюблений багатьма і популярний продукт у російській та українській кухнях. Способів його засолювання досить багато. І сьогодні ми