Варене зі спеціями сало в пакеті
Існує безліч різних рецептів приготування сала. Але ми розповімо вам, як приготувати варене сало зі спеціями в пакеті. Зроблене таким способом, воно виходить дуже смачним і чудово ароматним. Переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти:
сало з м'ясним прошарком – 05 кг;
сіль крупна;
часник – 5 зубчиків;
паприка мелена;
трави прованські.
Приготування
Сало спочатку гарненько промиваємо, ретельно обсушуємо за допомогою рушники і робимо на ньому невеликі надрізи ножем. Часник чистимо, шаткуємо тонкими пластинами і вставляємо його в підготовлені отвори. Далі натираємо шматок сіллю, меленою паприкою і чорним перцем. Зверху присипаємо за бажанням прованськими травами і прибираємо його в холодильну камеру приблизно на 2 години для замаринования. Після закінчення часу виймаємо сало з холодильника, перекладаємо його в заздалегідь підготовлений чистий поліетиленовий пакет і зав'язуємо таким чином, щоб у ньому зовсім не було повітря. Точно також загортаємо його ще в 2 інших пакетика. Глибоку каструлю наповнюємо фільтрованою водою, ставимо на плиту і, коли рідина закипить, акуратно опускаємо в неї упаковане в поліетиленові пакети сало. Закрити посуд кришкою і варимо страву протягом 25 годин, при слабенькому кипінні. Після цього варене сало обережно виймаємо з води і даємо йому гарненько охолонути, не розгортаючи його з пакетів. Далі поміщаємо сало в холодильну камеру і залишаємо там на добу. Це необхідно для кращої просочення приправами та спеціями. Готову страву витягуємо з поліетиленових пакетів, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Інгредієнти:
свиняче сало – 800 г;
велика сіль – 5 ст. ложок;
часник – 1 головка;
кмин, кріп, базилік – 2 ст. ложки;
гвоздика – 5 шт.
Приготування
Для приготування вареного сала в пакеті готуємо спочатку все інгредієнти: часник чистимо, поділяємо на зубчики і дрібно кришимо ножем. Сіль змішуємо з запашними приправами і отриманою сумішшю рясно натираємо сало. Потім робимо в ньому кілька маленьких проколів і вкладаємо бутони гвоздики. Нашпигованное сало загортаємо в харчову плівку, укладаємо в миску і на всю ніч прибираємо в холодильник. Далі нам з вами знадобитися тонкий пластиковий пакет, який зазвичай використовують для запікання м'яса. Його називають ще «кулінарний рукав». Замариноване сало розгортаємо з плівки, покласти в пакет, закриваємо отвір кліпсою і опускаємо в такому вигляді високу і глибоку каструлю. Заливаємо холодною водою, ставимо на плиту, запалюємо сильний вогонь і доводимо до закипання. Потім зменшуємо полум'я, накриваємо кришкою і варимо хвилин 90. Готове сало в пакеті акуратно дістаємо з каструлі, розгортаємо, остуджуємо і прибираємо на 2 години в холодильник. Готову закуску нарізаємо шматочками і подаємо з чорним хлібом і борщем.
Інгредієнти:
сало – 1 кг;
сіль – 2 ст. ложки;
часник – 2 головки;
вода фільтрована – 500 мл;
лавровий лист – 3 шт.;
пекучий червоний перець – за смаком.
Приготування
Часник чистимо, дрібненько рубаємо ножем і змішуємо зі спеціями. Отриманої ароматною сумішшю натираємо шматок сала з усіх боків і кладемо його в пакет, зав'язавши добре кінці. Потім відправляємо заготовку в чашу мультиварки і заливаємо фільтровану воду. Закриваємо кришку приладу, вибираємо режим «На пару» і засікаємо приблизно 1 годину. Після звукового сигналу, сало не дістаємо, а залишаємо остигати ще протягом години. Після закінчення часу, виймаємо шматок і ставимо на добу в холодильник.
Рецепт сала, вареного в пакеті
Інгредієнти:
Приготування
Сало спочатку гарненько промиваємо, ретельно обсушуємо за допомогою рушники і робимо на ньому невеликі надрізи ножем. Часник чистимо, шаткуємо тонкими пластинами і вставляємо його в підготовлені отвори. Далі натираємо шматок сіллю, меленою паприкою і чорним перцем. Зверху присипаємо за бажанням прованськими травами і прибираємо його в холодильну камеру приблизно на 2 години для замаринования. Після закінчення часу виймаємо сало з холодильника, перекладаємо його в заздалегідь підготовлений чистий поліетиленовий пакет і зав'язуємо таким чином, щоб у ньому зовсім не було повітря. Точно також загортаємо його ще в 2 інших пакетика. Глибоку каструлю наповнюємо фільтрованою водою, ставимо на плиту і, коли рідина закипить, акуратно опускаємо в неї упаковане в поліетиленові пакети сало. Закрити посуд кришкою і варимо страву протягом 25 годин, при слабенькому кипінні. Після цього варене сало обережно виймаємо з води і даємо йому гарненько охолонути, не розгортаючи його з пакетів. Далі поміщаємо сало в холодильну камеру і залишаємо там на добу. Це необхідно для кращої просочення приправами та спеціями. Готову страву витягуємо з поліетиленових пакетів, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Рецепт вареного сала зі спеціями в пакеті
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування вареного сала в пакеті готуємо спочатку все інгредієнти: часник чистимо, поділяємо на зубчики і дрібно кришимо ножем. Сіль змішуємо з запашними приправами і отриманою сумішшю рясно натираємо сало. Потім робимо в ньому кілька маленьких проколів і вкладаємо бутони гвоздики. Нашпигованное сало загортаємо в харчову плівку, укладаємо в миску і на всю ніч прибираємо в холодильник. Далі нам з вами знадобитися тонкий пластиковий пакет, який зазвичай використовують для запікання м'яса. Його називають ще «кулінарний рукав». Замариноване сало розгортаємо з плівки, покласти в пакет, закриваємо отвір кліпсою і опускаємо в такому вигляді високу і глибоку каструлю. Заливаємо холодною водою, ставимо на плиту, запалюємо сильний вогонь і доводимо до закипання. Потім зменшуємо полум'я, накриваємо кришкою і варимо хвилин 90. Готове сало в пакеті акуратно дістаємо з каструлі, розгортаємо, остуджуємо і прибираємо на 2 години в холодильник. Готову закуску нарізаємо шматочками і подаємо з чорним хлібом і борщем.
Сало варене зі спеціями в пакеті в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Часник чистимо, дрібненько рубаємо ножем і змішуємо зі спеціями. Отриманої ароматною сумішшю натираємо шматок сала з усіх боків і кладемо його в пакет, зав'язавши добре кінці. Потім відправляємо заготовку в чашу мультиварки і заливаємо фільтровану воду. Закриваємо кришку приладу, вибираємо режим «На пару» і засікаємо приблизно 1 годину. Після звукового сигналу, сало не дістаємо, а залишаємо остигати ще протягом години. Після закінчення часу, виймаємо шматок і ставимо на добу в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Варений рулет з сала в пакеті
Виявляється, такий легендарний продукт, як сало, можна вживати не тільки в банальній нарізці. Варто трохи повозитися з приготуванням рулету, і ви
Варене сало в цибулинні
Складно уявити українську кухню без сала. І, звичайно ж, сало можна приготувати різними способами - солити, коптити, маринувати. Ми ж розповімо вам,
Як солити сало з часником?
Сало з чорним хлібцем і зеленим цибулею - незамінна закуска під міцні алкогольні напої в дружній компанії. Готувати таке сало краще в домашніх
Запечене сало в духовці
Запечене сало - смачне блюдо української кухні, яку обожнюють багато. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально запекти в духовці в рукаві, в
Як коптити сало?
Сало є одним з улюблених страв багатьох людей. Особливо, якщо мова йде про копченому салі. Але як правильно коптити даний продукт? Відповіддю на це
Варене сало - рецепт
Якщо ви без розуму від сала, то вам знадобляться рецепт приготування вареного сала. Ця закуска може здивувати всіх і кожного, якщо приготувати її