Заправка для розсольнику і солянки на зиму

Проста заправка з перловкою
Оскільки супи, в які додають огірки, найчастіше варять з перловкою, то для економії часу готується заправка для солянок і розсольників саме з цією крупою. Може здатися, що ідея не дуже хороша, і крупа за кілька місяців перестоит і розлізеться, однак це не так. Технологія дозволяє зберегти перловку в ідеальному для супу вигляді. Розповімо, як приготувати заправку для розсольнику на зиму.
Інгредієнти:
Приготування
Миємо й чистимо овочі, перебираємо і добре промиваємо крупу. Цибулю дрібно шаткуємо, морква подрібнюємо за допомогою великої терки, огірки нарізаємо невеликими кубиками, томати пропускаємо через м'ясорубку або протираємо на тертці, викидаючи шкірку. Готується заправка з огірків для розсольнику на зиму просто. У казані нагріваємо до появи димку масло, вливаємо в нього томат і прогріваємо близько хвилини, додаємо цибулю, моркву, огірочки, крупу, сіль, цукор і воду. Добре перемішуємо і починаємо гасити. Готуємо нашу

Взимку просто в киплячій воді проварюємо до напівготовності картоплю, додаємо заправку і насолоджуємося гарячою стравою на перше. Така заправка підійде і для супу, який носить назву солянка – заготовити на зиму її нескладно, а в суп залишиться додати копченості, лимон, маслини.
Рекомендуємо добрі рецепти

Соте з кабачків на зиму
Серед великої кількості різної консервації у кожної господині знайдеться пара баночок смачного соте. І зовсім не даремно, адже це нехитре блюдо

Рецепт смачною солянки
Під назвою «солянка» сьогодні розуміють два абсолютно різних страви. Перший - це капуста, томлена з м'ясом і соліннями в складі. Але є ще суп

Заправка для розсольнику з перловкою на зиму
Сьогодні багато торгові фірми пропонують різні готові заправки для супів. Однак, якщо постаратися у сезон консервації, то можна заготовити подібний

Заправка для розсольнику на зиму
Одним з найбільш відомих і улюблених перших страв традиційної російської кухні, є розсольник. А якщо закрити сезон кілька баночок цієї заправки для

Заправка для фунчози
З фунчозою готують різні супи, м'ясо і салати. Страви з неї можуть бути не тільки цікавими, але і охолодженими. Найголовніше в її приготуванні –

Розсольник на зиму
Пора консервації на зиму в самому розпалі. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити заправку для розсольнику на зиму. У нашій статті ми зібрали