Рецепт маринованих огірків з оцтом

Рецепт маринованих огірків на зиму з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Огірочки заздалегідь готуємо: промиваємо, обсушуємо рушником і відрізаємо «попки». Потім укладаємо їх у банку з запашними травами і заливаємо гарячим маринадом, в який додані виноградний оцет і горілка. На інший день доливаємо огірочки холодним розсолом, забиваючи щільно дно банки, накриваємо зверху кришкою і ставимо в холодне місце, на всю зиму.
Мариновані огірки з яблучним оцтом
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Отже, першим ділом вибираємо хороші міцні огірочки, промиваємо їх і залишаємо на деякий час у холодній воді. Потім розкладаємо по чистим баночках спеції, подрібнену зелень, цибулю і часник. Далі заповнюємо банки огірками, а в проміжках між овочами укладаємо цибуля і часник. Тепер переходимо до маринаду: з'єднуємо всі інгредієнти в ковшике, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Гарячим розчином заливаємо наші банки, накриваємо їх кришками і стерилізуємо близько 15 хвилин. Після цього закатуємо огірки кришками і прибираємо для зберігання погріб.
Рецепт маринованих огірків з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Для початку беремо свіжі огірки, ретельно промиваємо їх і викладаємо на рушник. Не втрачаючи часу дарма, стерилізуємо бутель і кришку в пароварці і утрамбовуємо в неї, як можна щільніше наші огірочки. Двічі заливаємо все свіжим окропом, залишаємо на 20 хвилин, а потім акуратно виливаємо воду. Тим часом давайте приготуємо спеції: часник і хрін чистимо, а листя промиваємо. Зверху на огірки висипаємо часник, горошок і кріп. Потім додаємо трохи солі, цукру-піску за смаком, заливаємо окропом, стерилізуємо, закатуємо кришками і перевертаємо верх дном до повного охолодження. Після цього акуратно переносимо заготовку в холодне місце і спокійно залишаємо на всю зиму.
Консервовані огірки з оцтом
Інгредієнти:

Для маринаду:
Приготування
Беремо тверді солоні огірки, ретельно їх промиваємо і викладаємо в банки, пересипаючи кропом і часником, хріном і перцем. Залишився від солоних огірків розсіл проціджуємо, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Потім всипаємо запашний і чорний перчики, вливаємо оцет, додаємо гірчицю і відразу ж заливаємо овочі в банках. Далі банки з солоними огірками з оцтом стерилізуємо при температурі 90 °С і закатуємо кришками.
Рекомендуємо добрі рецепти

Солоні огірки
Хрусткі солоні огірочки на столі в якості закуски - що можна придумати краще? Звичайно ж найкращі солоні огірки - домашнього приготування. І напевно

Засолювання огірків з гірчицею
Огірки, засолені з гірчицею виходять хрусткими, дуже ядреными і чудово зберігаються. Їх додають в салати, розсольники. Давайте розглянемо кілька

Огірки в соусі чилі
На зиму огірки заготовляють різними способами: солять, маринують, консервують з іншими продуктами. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих

Заготовки на зиму з огірків
Всі ми звикли до того, що обов'язковим атрибутом зимового святкового столу обов'язково є мариновані огірочки. Але повірте, спробувавши закрутити ці

Огірки з кетчупом чилі
У пошуках смачних рецептів маринадів для огірків ми підібрали кілька з використанням кетчупу чилі. Те, що треба для любителів хрустких огірочків

Огірки в томатному соку
Хто ж з нас не любить домашні мариновані або солоні огірочки?! І сьогодні ми розповімо вам, як приготувати в томатному соку за досить таки класичними